Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Aster

Aster Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Левандівко, ну нащо Ви кожне друге повідомлення пишете? Тема гарна і не треба її псувати - тільки три сторінки, а дописів про пологові будинки вже не видно через Ваші відповіді.

2. levandivka

levandivka З яйцями...

Ві, бачу, теж новенька, і теж неуважна...
    Користувач Олька (тимчасово не може дописувати через надмірно неуважну ативність) створила паралельну гілку "Хто ... на Мєчнікова".
    Спроби пригальмувати її активність і стали "тілом" цієї гілки.
    Зараз гілки злили в одну. Модератор не має зараз часу вичищати вчорашні дописи.
    Потерпіть... :)
    І будьте уважною...

ЗІ: питання "по процедурному вопросу" краще писати в ПП, або у відповідному розділі.

3. Ірена

Ірена Well-Known Member

то як вже "по всьому"? нє?

4. Aster

Aster Well-Known Member

Те, що гілки злили - я зразу побачила. Але забагато "лівих" повідомлень, то й мені і стало шкода теми. :) Якщо модератор почистить - буде супер!

• Подобається Подобається x 1
  5. Мих

Мих Well-Known Member

модератор довго не роздивлятиметься - зробить кесареве і бувай здоров.

• Подобається Подобається x 2
  6. mamatu

mamatu Well-Known Member

1) передмова: не мала я інету до пологів з цим форумом, тож цін ніц не знала. Тому платила так:
    250у.о. Лікарю в руки, а він вже розплатився з акушеркою та педіатром
    так платила подруга, що радила його.
    Він же сказав дати санітарці 10-15 грн та дитячій мед.сестричці, що прийде в палату. але я, в ейфорії після народження, дала по 30 грн.
    потім вже стала давати по 20 грн, бо кожен день нова зміна, а гроші танули... лише одна мед.сестра не прозоро натякнула про "чоколату" під час процедур (моїх). а я думаю, чого вона ледь не язиком мене вилизує...:shutup:
    2) род.зал був індивідуальний. я тут його описала:
    http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=229665#post229665
    післяпологова палата платна, 3 місна, але була там лише одна мамочка та 1 день. потім я сама.
    палата тільки з під ремонту, душ був, але гаряча вода з нього не текла. тож гріла в чайнику (своєму).
    3) лікар - Юрченко (не пам"ятаю імені та не можу знайти де записала.
    перші враження - найкращі. після першого гіркого досвіду була в захваті. але згодом, все обміркувавши, просто бішусь:ireful1: . бо хотіла абсолютно природні пологи, а мене обкололи.
    писала про це тут:
    http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=232498#post232498
    4) +: дитинка була весь час зі мною, одразу поклали на груди її, пропагують сімейні пологи (а ми не скористалися:sad: ), пускають в палату рідних (для мене це дуже важливо було)
    -: не весь персонал порядний (та де не буває...), пускають усіх без разбору. душ так і не мала, хоч платила за спеціальну палату.

це наразі все, бо більше на думку нічого не спадає.:)

Додано через 12 хвилин
    мені ще не актуально, але боюсь, що потім раптом не знайду...
    може дасте її контакти?

• Подобається Подобається x 6
  7. vanilia

vanilia Miracles are real

1. В мене було кесарське. Лікарю заплатили 400 у.о., неонатологу - 50 у.о., анестезіологу - 50 у.о. Ще кілька разів давала медсестрам по 20 грн.
    2. Умовами я задоволена. Палата (я, до речі, ще місяць до родів там пролежала) була 2-місна. Душ, туалет були в нашій палаті. Такі ж умови були і в палаті, де я лежала після родів. Дитина була зі мною. Їжа нормальна, я харчувалась лікарняними обідами-сніданками :)
    4. Не сподобалось мені те, що санітирки та вважали себе кожна мало не головним лікарем :ninja:
    А ще, була там лікарка одна, так коли попадало її чергування, вона постійно кричала на дівчат, мене кожен раз сварила, що нема чого лежати і давно пора викликати роди або кесарити:ireful1: (Лікар мій казав це ігнорувати). Забула я її прізвище.
    Родила я на Батальній.

• Подобається Подобається x 3
  8. Pand@

Pand@ Well-Known Member

а його ніхто не любить,но надо)

Додано через 7 хвилин
    Ось одні з гарних дописів для ціеї теми.дякую дівчата

тільки останне-де ж Ви народжували?

9. levandivka

levandivka З яйцями...

Не скажіть...
    Є "любителі" тої справи.

10. Natalka

Natalka Well-Known Member

Третю дитину я народжувала на Дж.Вашингтона (Батальна) в Рудківської Марії Іванівни. Лікар - профі, хоч інколи може і вколоти (я так думаю -за звичкою). Тому, кому дуже важливо - то наголошувати на невтручанні в процес як до пологів, так і в процесі. Лікар "вменяєма" (даруйте, не згадала українського відповідника). Платив чоловік, після пологів, суму не виставляла (скільки вважаєте за потрібне), дав здається 200 у.е. Акушерка 20, дит.лікар (палатна) 20. Лактолог, яка допомагала розцідити грудь 10 у.е. Все!
    Пологовий: індивідуальний родзал-передпологова 2 в 1, дуже уважна акушерка п.Леся, палата одномісна від "Антошки" (№5 на третьому поверсі) не коштувала мені нічого як сказала мені моя лікар натой час вона була вільна, ну і попалася мені (хоча потім неонатолог дуже хотіла мене швидше спекатися, бо комусь із її клієнтів дуже хотілося туди) палата тим добра, що має досить щільні жалюзі, а в дуже теплі сонячні дні це дуже добра штука, бо вікна там на південь. Умивальник, душ, туалет в палаті, сумісне перебування з дитиною, для малечі ліжечко та пеленальний столик. Ще згадала - для дит відділення купляли камфорний спивт, рідке мило, нитки для перев'язування пупка, ще якісь дрібнички.
    Пологами майже задоволена - одне фе - персонал не вміє (на практиці) правильно прикладати дитину до грудей. Коли Юля народилася, то на столі мені дали дитину до грудей , а в мене одна рука із крапельницею, тому прошу притримати дитину, щоб голенька і мокренька не сповзла із живота або допомогти їй взяти груди - результат тріщини на сосках. Але то дрібниці, які швидко пройшли...
    Ще згадала один плюс: я лягла в пологовий за декілька днів до ПДП, оскільки другі пологи були стрімкими і тривали всього 1 год 40 хв з моменту відходу пробки і до моменту народження, тому знала перехід із патології вагітних до самого ПБ, що допомогло мені вільно спілкуватися із чоловіком і старшими дітьми під час візитів і не користуватися т.з. "сервісом" санітарок, тай шкода мені було їх ніг...

• Подобається Подобається x 7
  11. Aster

Aster Well-Known Member

Це роддом на Батальній чи який?

А розкажіть хоч хтось про роддом Медінституту? Багато є дописів на різних гілках про Джамбула, Мечнікова і Батальну, про Медінститут нічого не знайшла.

12. mamatu

mamatu Well-Known Member

соррі!
    народжувала в мед.інституті, на Некрасова.
    пе.ес.: платна палата коштувала чи то 100, чи то 150 грн за весь термін перебування (4 дні). точно не пам"ятаю бо вибирала між 3-ри та 2-во місними й вибрала дешевшу.:)

13. Ksani

Ksani Well-Known Member

ого! а хто, звідки ? розповідайте, це ж така новина !!!

14. levandivka

levandivka З яйцями...

Ксані! Ви ж доросла людина... :)
    Адреси-паролі-явки?
    У Львові ж за ТАКу діяльність...
    Он, навіть у "Богдана" пологовий сервіс відгризили... :)

15. Ksani

Ksani Well-Known Member

давайте шифровкою ?

(............... у.....приват....... напишіть...............)

:)

16. Nata

Nata Well-Known Member

мені коли в розмові з лікарем проскочило слово "різати", він дуже образився... Сказав, що вони оперують, а бодай їх! Ніби від того мені легше? Весь живіт розпанахали, а за слова чіпляються.
    Отже, до теми. Перше кесарське в медінституті, 2005 рік. Лікареві - 200 у.о., решта вже забула. Лікар Солощенко В.І., хороший дядько.
    Друге кесарське - Батальна, 2007 рік, лікареві ... 600 у. о., неонатологові здається 20 у.о. Лікар Лех В. Л., ще кращий дядько.

• Подобається Подобається x 6
  17. Наталочка

Наталочка Well-Known Member

Нічого собі ціни піднялись... Мені теж на Батальній кесаревий розтин робили. І теж Лех. В 2006 році . То Леху ми платили 300 у.о. і анастезіологу 75.

18. levandivka

levandivka З яйцями...

Динаміка!
    Про що це говорить?
    Покращується пологовий бізнес! :)

19. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

та ні про що це не говорить - просто хтось дав здуру більше і все пішло-поїхало. треба завжди як всі робити :) бо комусь свинку підкладаєш.

20. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

І я на Батальній родила, і теж в Леха :) , і теж кесарили :sad: . Пологи були сімейні, з ускладненнями, рятували дитинку, за що ДУЖЕ вдячна Леху. Дуже уважний лікар, після пологів кожен день відвідував, давав поради щодо ГВ і по догляду за дитиною, від нього дізналася більше ніж від педіатра. Задоволена ПБ, палата 2-місна, красива, акуратна, з душом і туалетом в номері :) Персонал привітний, лише 1 зміна з педіатрії нахабні, зверхні. Ще Лех контролює, щоб його породілі попали в кращі полати. Пологи загалом обійшлися 1000 $.

Статус теми:
Закрита.