Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

і в нас Журавська була :). Також мені сподобалась

2. anka

anka Well-Known Member

симпатична молода світла.
    мені і чоловікові вона дуже сподобалась під час пологів, крім того заходила до нас з малечею часто, і ще й скказала через місяць після пологів прийти глянути чи все ОК. а могла б і не казати, бо після того, як я виписалася з ПБ вона за мене жодної відповідальності не несе.

3. Аня

Аня Well-Known Member

А мені лікарка сказала, що несе за мене відповідальність 42 дні чи то після виписки чи то після пологів. Але якщо щось - навіть як з грудьми температура - то все одно звертатись у ці дні тільки до неї.

• Подобається Подобається x 3
  4. levandivka

levandivka З яйцями...

Перед Богом? :)

Вони роскажуть...:bazar::bazar::bazar:

• Подобається Подобається x 2
  5. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

Ну так, той лікар що приймав пологи несе за тебе 2 місяці після пологів відповідальність. А дівчатка тут за дитячого лікаря говорили :)

• Подобається Подобається x 1
  6. Олюська

Олюська Well-Known Member

Мені теж моя лікарка казала прийти через 2 міс. на огляд, але я не ходила:).

7. levandivka

levandivka З яйцями...

В коких одиницях "несе"? куди?

8. S-Irine

S-Irine Well-Known Member

Хочу поділитись своїми враженями, правда не дуже свіжими. Я народжувала на Батальній (Вашингтона). Коментар такий: коли підійшли другі пологи, питання де народжувати навіть не виникало. Хоча хочу сказати. в основному залежить не від будівлі, а від людей, які там працюють. Приклад з власних пологів: Коли моя мама мене "віддавала" в приймальному покої. вона плакала, згадуючі свої... Але коли вони (мама и чоловік) прийшли до мене вперше, моя мама була здивована: я сміялась и розповідала про все весело. Чудовий лікар (Маркевич Роман Олексійович- низький Вам уклін), чудова команда, чудова палатна акушерка, приємні дівчата в педіатрії, все супер!!!
    Але... Моя сусідка по палаті... Той самий роддом, той самий поверх, ті самі дівчата та медсестри... Вона плакала й кляла все на світі - так її допік лікар (нажаль не знаю ні прізвища, ні імені). Він діставав і мене, і всіх, кого бачив. До такого не радила б йти ні за яких умов. Крім того: (наші палати-операційні, після кесарева) він порізав її вертикально (від грудної клітини до лобка) й зашив так, ніби то мішок з картоплею. А ведь вона молода дівчина... Й постійно тянув гроші, і не хотів її виписувати. :n:
    Так що хороший чи поганий пологовий будинок, це важливо, але це далеко не все. ЛЮДИ - це важливіше. Їх рівень як професійний, так і просто рівень людськості

До речі, потрібні координати хорошого лікаря, звертайтесь.

• Подобається Подобається x 20
  9. Цвєточек

Цвєточек New Member

Дівчатка і не тільки добого Вам дня поділіться будь-ласка який найкращий пологовий будинок у м. Львові. Дякую:)

10. levandivka

levandivka З яйцями...

А шо, в "Кривому зєркалі" сезон відпусток?

В цій гілці тільки то і роблять, шо діляться. З тими, хто читає. Читайте...

11. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а поділіться будь-ласка вашим поняттям "найкращий"! що ви очікуєте і чого бажаєте? сімейних пологів? комфортного перебування? людського ставлення? кожен має свої недоліки. кожна з нас керується різними поняттями,коли обирає пологовий!

• Подобається Подобається x 4
  12. Цвєточек

Цвєточек New Member

Щоб був хороший лікар і щоб було комфортно.

13. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Я б сказала, RTFM

14. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Кажуть Анджі Джолі зараз перебуває у найкращому пологовому будинку :) тільки він у Ніцці.

Додано через 2 хвилини
    Думаю там і лікарі хороші і комфортно :)

• Подобається Подобається x 19
  15. levandivka

levandivka З яйцями...

А про Діву Марію кажуть...

16. Maльва

Maльва New Member

свою донечку народила на Вашингтона.велике спасибі лікарю Ошуркевичу О.Є.!

• Подобається Подобається x 4
  17. Katrin

Katrin Well-Known Member

Як на мене людина настрою, а ось під який саме попадеш-як пощастить. Не склав на мене належного враження, зовсім мене не бачачи, а призначив роди на завтра, як аргумент ну 37 тижнів- це ж доношена вагітність, а я родила в 40.

• Подобається Подобається x 10
  18. Sonne

Sonne Well-Known Member

Я народжувала в Медичному в Юрченка. Це було в лютому. Подбав про окрему палату, заходив щодня, коли забув мобільний на роботі, то дзвонив сам, питався як справи. Відповідальний. Отримав 300$. Потім до нього зверталися ще 2 мої коліжанки. В одної все було супер, як і в мене, а другу скерував до Вовк, бо сам йшов в відпустку, то вона запросила 400$+все решта. З лютого по липень відчутне подорожчання:ireful1:
    Як на мене ще має значення психологічна сумістність. Мені ще радили колегу Юрченка Грицишина. То він, коли я в переддень пологів злазила з крісла після огляду, підганяв мене, питався чого я так довго, і казав, що в нього немає часу. Ніби жартував, але мені так хотілося зацідити йому межи очі чимось важкеньким:aggressive: Порадила купити індивідуальне крісло, а сама потішилася, що пішла до Юрченка:ninja:

• Подобається Подобається x 8
  19. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

дівчатка, питання до тих, хто родив на батальній: що з переліченого нижче вам знадобилось в пологовому і в подальшому дома?
    - присипка
    - дит. зволожуючий крем
    - дит. олійка
    - дит. крем під підгузник
    - дит. мило (для лялі, а не для мами)
    - ватні палички
    - дит. вологі серветки
    мама з молодшими використовувала тільки присипку (деколи заміняла її крохмалом) і олійку (не завжди. коли закінчилась - брала просту олію і прогрівала). ватні палички купила коли народився наймолодший братик, тільки вони не пригодились і питання запрілих дупок не ставало ні при використанні пеленок, ні при памперсах. словом, дуже сумніваюсь, що весь список треба, але можу помилятись...

20. Nata

Nata Well-Known Member

Я свого часу зверталася до Грицишина. Хороший спеціаліст, характер у нього справді своєрідний, але при виборі лікаря це не є основним показником :).
    Я народжувала у Солощенка - боялася слово сказати так він мене залякав. Але попри те він чудовий фахівець.

Статус теми:
Закрита.