Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Хочу подивитись, як ви природньо назначите пологи на 10:00, 11:00 і т.д... як у стоматолога!!! Кто не успєл, то опоздал!!! Напевно за таке Нобілівську премію дадуть![​IMG]

• Подобається Подобається x 4
  2. levandivka

levandivka З яйцями...

Нобюлівску?
    Думаю, приведення роботи ПБ до людського стану дасть більший прибуток.
    На парочку премій наберецця.
    Нє?
    бідні дохтори в ПБ з ніг валяться, не встигають, бабла через ПБ - неміряно протікає, а влаштуватися на роботу в ПБ - грошей не вистарчить...

чи Ви вважаєте, що "подяк" не вистарчить на 10 лікарів? Щоб кожен відпрацьовував свої "з 9-ї до 14" і звільнив крісло?

3. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

Дівчата які народжували на Батальній, скажіть, а який там порядок відвідування породілі родичами і знайомими? :)

4. Марічка

Марічка Well-Known Member

В нас були сімейні пологи, чоловік потім відвідував мене по перепустці. Без перепустки нікого не пускали, до мами я кілька разів виходила на перший поверх (там де приймальне відділення).

• Подобається Подобається x 2
  5. Дана

Дана Well-Known Member

Нашого татка пускали вдень, а рідних удень не пускали,можні тільки виходити до віконечка, або в приймальному є пару лавок, туди я також виходила, а у вечері коли лікарі залишаються тільки чергові можніа було домовитися з акушерками, сама не раз у коридорі бачила родичів породіль з пакунками( після 9 вечора)

6. Natalka

Natalka Well-Known Member

Офіційно відвідування немає, але можна побачитися з рідними (неофіційно) в переході між патологією і пологовим будинком (приблизно там де кабінет УЗД.навіть і в робочий час. головне щоб мамочка добре себе почувала і могла спуститися туди.

• Подобається Подобається x 1
  7. Ksani

Ksani Well-Known Member

а дитину з собою брати чи як ?

8. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

З 14 до 19 і то по перепустці. Або 10 грн. на вахті і тебе впустять. До мене так друзі приходили-10 дали і їх в палату пускали

• Подобається Подобається x 1
  9. Natalka

Natalka Well-Known Member

А то як Ви хочете. Я один чи два рази ходила з малечею на руках, А потім кілька разів носила до дитячої палати (там де медсестрички) щоб приглянули, поки я сходжу.
    До речі мені така система як на Батальній сподобалася більше ніж даруйте "прохідний двір" в медінституті. ІМХО.
    Хоч до мене можна було і ходити в палату, благо палата була одномісна від "Антошки", то відвідувачі би нікому не заваджали, однак я не горіла бажанням бачити тоді когось крім чоловіка та старших дітей (але то вже оффтоп, даруйте).

10. mayscream

mayscream Well-Known Member

Усього не перечитала,можливо повторюсь,але хочу коротенько розповісти про свої пологи,які проходили 29.06.2004 на Мєчнікова.Лікар-Бонцаровська Оксана Григорьєвна.Зазначу що до пологів майже місяць лежала у патології:ложні перейми,тонус,відкриття 2 пальці.Пологи важкі-12 годин на стимуляції.За словами Оксани Григ.-перший такий випадок в її практиці.Причина-відсутність гормональної готовності організму до народження дитини,як наслідок-малеча засиділась на тиждень довше.Лікар-диво(чи може мені пощастило на її ставлення,я не знаю).До останнього воювала вручну,перепрошую за подробиці, з моєю маткою,за природні пологи.Епізіотомія і здорова малеча прикладена до грудей на 2гу хвилину після появи на світ.Палата-одномісна "Антошка",була разом з донею.Лікар особисто стежила і мене мили перші 2 дні щотри години,бо сама малу могла тримати лише півсидячи на краєчку ліжка.Умови на 3ьому поверсі:2 душові без гарячої води,2 туалети.Пологі-200у.о.Зі всіма розраховувалась лікар,я лише дала їй гроші.Дитину насилу годують сумішшю.Але нам це не зашкодило,оскільки через свої проблеми молока так і не мала.З доплат - санітарці 20грн,нянечкам по 20грн на виписці бо дивились за Мілою,коли ходила на низ до чоловіка та мами.Дрібні докупки для малої - близько 100грн.від урочистої виписки відмовились.Через 2 тижні-обов"язковий оглад з УЗІ в Оксани Григорівни - грошей не взяла.Взагалі дуже задоволена своїм лікарем і за другою дитинкою піду лише до неї,бо вона відстояла мене на консіліумі,коли всі хотіли мене кесарити.Неонатолог-завідуюча відділення,приємна жінка,яку не нервувала тисяча моїх запитань.Була одна нав"язлива санітарка,що напрошувалась прийти до мене додому та навчити нас купати малечу,намагалась мене розцідити з мякими пустими грудьми,говорячи що пролактин-то дурня,а ось її руки-і не таке робили.Загалом пологовий задовільний,я не примхлива.Головне для мене була лікар,якій я довірила себе з малечею,і яка нас не підвела.

• Подобається Подобається x 5
  11. Nastyusha

О, сьогодні мені сусідка сказала яка недавно народжувала на Батальній що там всім колять якесь знеболююче під час перейм. Що то таке, бо тут щось ні разу ніхто про це не заікнувся?

12. levandivka

levandivka З яйцями...

Щось я приторможую... [​IMG]
    Ето як сумістилося..? 12 годин стимуляції і "природні пологи"..?
    Поясніть. :cowboy:

13. Nastyusha

Я так розумію, що хотіли кесарити

14. Ksani

Ksani Well-Known Member

Угу, до моєї сусідки по кімнаті одразу після пологів прийшло 5-ро людей: чоловік, її батьки і його батьки...:cowboy: Я весь час їх відвідин мусила лежати в ліжку, прикрившись простирадлом, бо якраз "шви провітрювала"...:cowboy: Потім усі пішли, окрім тієї мами, яка збиралася проситися ночувати у пологовому :cowboy:. Їй чомусь цього не дозволили, але наступного дня о 6.30 ранку двері вічинилися і знову прийшли мама і чоловік моєї сусідки. Лише одна медсестра насварилася на них, сказавши, що вони мають хоча б перезуватися, бо "це ж ваша дитина". Вони послухали, але і далі ходили в тому ж.

• Подобається Подобається x 6
  15. levandivka

levandivka З яйцями...

А я ніяк не розумію. бо природні пологи і 12 годин стимуляції ніяк несумісні.

16. mayscream

Під природніми пологами мала на увазі появу дитини нормальним шляхом,а не через кесаревий розтин.З 9.00 на окситоцині,перейми ідуть,все як має бути,а відкриття нема,шийка дитину не пускає.Окситоцин доповнюють якимись стимулюючими таблетками і розробляють шийку вручну.І таке буває))

17. levandivka

levandivka З яйцями...

Дякую. Тепер зрозуміло. Дійсно, варто подякувати, що до кесаря не довели.

• Подобається Подобається x 3
  18. mayscream

Нема за що;-)Просто дійсно рідкий випадок і мало хто чув про такі сутаації.Та і вона при першому нашому знайомстві була впевнена,що буде класика жанру.Ан ні,відгукнулись старі проблеми у такий відповідальний момент.

19. levandivka

levandivka З яйцями...

сподіваюся, ви напишете у профільну гілку свою Розповідь про пологи.
    І тоді цей рідкісний випадок увійде в історію ЛФ.

20. Лада

Лада Guest

З власного досвіду (лютий 2006р.лежала на підтримці на Мечнікова)переконалась, що наперед лягати в роддом це жахливо. Жахливі умови(2 унітази на 60 людей, голову мили в умивальнику і т.д.), може зараз щось змінилось, бо коли народила, то принаймі ліжка для породіль були нові). Друть за все що можна, за любий клаптик паперу. Приклад: без мого дозволу зробили фотографію дитини, 2шт. формату 9*13, жахливої якості,- сказали заплатити 10грн.Зробили б якийсь госпрозрахунок, щоб заплатити і все. А то лежиш і не знаєш за що ще треба буде платити. Але цього не можу сказати про лікаря, що приймала пологи. І тільки через неї наважусь піти туди ще раз. В загальному треба іти туди де хороший лікар, коли народите гарненьку здорову дитину, то це перекриє всі мінуси роддому.

Статус теми:
Закрита.