Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. pampyshka

pampyshka Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

я їй завтра все перекажу...
    може ше якісь відгуки з"являться...
    вона по знайомству йтиме - може хоч анестезію не зажмуть...
    хоча в нашому світі нічо певного нема...можуть і гроші здерти і нічо толкового не зробити...

• Подобається Подобається x 1
  2. Xomka

Xomka Well-Known Member

поки-що це виглядає так: лікар хоче побільше заробити (от і готує морально до кесарського), а то ше й по знайомству, значить точно треба в два рази більше взяти...:ireful1: :ireful1: :ireful1:

я на обліку стою теж по знайомству, тепер дуже шкодую... але так вийшло - співпало з переїздом в інше місто, де купа родичів, які завели де краще:shutup: одна з ситуацій: на 28 тижні лікар каже що дитинка сидить на попі і теж починає морально готувати до кесарського, хоч він роди й не приймає взагалі. я так розумію в цій ситуації він хотів мені допомагати дитинку перевертати:beee: не за безплатно зрозуміло:ninja: добре що я з форумом інформована і в курсі що 28-й тиждень і роди - це як до Києва пішки:beee: :beee: :beee:

Додано через 3 хвилини
    і взагалі, що значить по знайомству?! то нехай познайомиться з іншим лікарем, дай їй кілька кандидатур з форуму. Правда ПБ їй тоді теж інший прийдеться вибрати з етичних міркувань... Але дійсно - кінцевий вибір за нею,а з тебе -лише інформація

• Подобається Подобається x 11
  3. Птася

Птася Well-Known Member

дякую, я їх в Києві купляла, минулого року за 2 пари 380 грн віддала, в нас є магазинчик де весільні туфельки продають, там вибір великий і такі ще теж є.

Додано через 1 хвилину
    Дякую, мені дуже приємно це чути

• Подобається Подобається x 2
  4. levandivka

levandivka З яйцями...

О-о-о...
    Ракі большиє, красниє, по 5 руб., но вчєра... (с) :)

5. Наталя

Наталя Well-Known Member

Не обов'язково інший ПБ. :) Просто не варто інформувати лікаря, що ви з іншим з цього ПБ домовлялись, от і все.

6. Радість

Радість Well-Known Member

Мені також його радили. По знайомству:ireful1: . Та й ціну він назвав дуже не маленьку. Розрахувалась моя мама з ним ще перед родами, щоб краще все зробив.
    Знаєте, є дуже багато хороших лікарів. Є з чого вибирати.

7. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

Розкажіть пліз про хороших лікарів на Батальній:)
    Бажано "не космічно дорогих" )))

8. Радість

Радість Well-Known Member

Наприклад, мене майже всю вагітність спостерігала Стадник Ольга Андріївна. Коли я тільки з нею познайомилась, вона мені не дуже сподобалась. Надто молода, чи що. А коли я полежала два тижні на підтримці і побачила як вона дивиться за своїми дівчатами, та й до мене приходила 2-3 рази на день, думка змінилась. Але я все рівно ходила і розпитувала породіль, які в неї народжували. Всі дуже гарно відзивалися. Правда, вона працює на першому поверсі в обсервації, там умови не дуже. Але, думаю, можна було б домовитись і за кращі умови.
    Але я в неї не народжувала, бо закрились вони на мийку. А стимулювати мене не хотіла. Казала, що все мусить бути природньо. В неї рік назад народжувала моя кума. Дуже задоволена. Платила їй 100$.

• Подобається Подобається x 5
  9. Галинка

Галинка Well-Known Member

Перечитайте мої дописи, в мене також таз був завужений, але народила здоровенького хлопчика. Нехай звернеться до Данкова, він хороший спеціаліст, без потреби не кесерить. Я в роддомі спілкувалася з жінкою, яка другу дитину в нього народжувала - до останнього тягнув, щоб вона родила сама, хоча покази були до кесарського. Прокесерити кожен може, а от постаратися, щоб жінка сама народила - не кожен відважиться.

• Подобається Подобається x 19
  10. Мія

Мія Well-Known Member

Я в Маркевича народжувала, можете мою розповідь про пологи прочитати. Дуже задоволена.

11. levandivka

levandivka З яйцями...

ТАК у всіх наших (українських) "пацієнток" - або таз завузький, або "цибуля не цибуляста"... Пора звикнути... :)

Додано через 54 секунди
    Точно-точно! ТАКим - медаль треба "За відвагу!" :)

• Подобається Подобається x 8
  12. Масік

Масік Well-Known Member

І кого ви обрали , а то дивлюся у нас же термін однаковий :) може в одному родзалі ще й зустрінемося :)

13. levandivka

levandivka З яйцями...

Господи! як про тролейбус... :)
    Чи то медицина тролейбусна..?

14. Nastyusha

Масік, в мене все перегралося... і я певне буду народжувати на Батальній, хоча вже була настроєна на всі сто на Джамбула. Знайшлася похресниця мого діда, яка працює головною акушеркою на Батальній, то й всі рідні сказали "Марш туди!" Короче, отакі то справи. Тепер навіть далеко не знаю у якого лікаря буду народжувати, бо з тою акушеркою аж в середині червня буду бачитися.
    Якщо чесно, я щось навіть дуже вагаюся, бо вже настроїлась на Джамбула, а тут такий поворот.....

15. levandivka

levandivka З яйцями...

Настюша!
    Я з Вами в родзалі не зустрінуся...[​IMG]

16. Nastyusha

А мали б? :D

17. levandivka

levandivka З яйцями...

З Вашого цитування випливає, ніби...

18. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Я теж хочу подивитися :) але не можу знайти:sad: Підскажіть де воно знаходиться, будь-ласочка:)

19. Katrin

Katrin Well-Known Member

Я народжувала на Мечнікова.
    Народжувала 17 вересня 2007р.Як запасний варіант була Батальна(Мечнікова відкрилось 14, а реально того самого 17). Перевага Мечнікова надалась з такої причини-знайомий неонатолог, тому за дитину я була спокійна.
    Відкинувши всі недоліки щойно відкритої лікарні після мийки-закритий туалет, відсутність будь якої води і одночасні доробки робочих невстигнутого за період мийки, то нічого поганого про стан лікарні сказати не можу.Не сподобалось ото лежання в коридорі після родів, лежиш як дурень на каталці, поки тебе повезуть в палату, ніби не можна відразу завести.
    Перебували разом з дитиною. Душ прийняти так і не вдалось, спочатку він не працював, а потім вода холодна тільки.
    Про медперсонал адекватно оцінити не можу, бо знайома мене передавала по зміні, то вони заходили і питали постійно. Хоча одна зміна була така, що ти там хоч вмирай, їм все одно.Санітарка тільки одна натякнула про вдячність за підмивання, досить цікавим методом, типо перекиньте гроші на мобільний, хоч 5 гривень, а всі решта навіть дуже привітні.
    2 тьоті а-ля лактологи, як на мене не варті навіть уваги, щоб до них ходити. А 10грн кожній залиши за прийом.
    Про лікаря.
    До перечитування гілки про ДП і дискуссії з п.Левандівкою, я думала про лікаря дуже добре, а зараз вже сумніваюсь,бо зробила вона так, щоб я швиденько вродила і до перезмінки (це, щоб акушерку потішити напевно). Ну і прикрість я маю до неї, що чоловіка не пустила. Якщо когось цікавить прізвище, то в ПП, а то ще може тоже на родичку потраплю:))на форумі.
    Загалом все перебування 250$- лікарка-200,акушерка 100грн, ну з неонатологом в мене свої розрахунки,санітарка в родзалі 10 грн, 20 грн а-ля лактологам, 10 грн за УЗІ перед випискою, це примусово,чи 10 чи 20 як завжди доброчинні внески на фонд відділу,10 за довідки, які видають (от тільки не памятаю чи за одну чи за всі),10 грн медсестрі, що виносила.Санітарці, що підмивали, то не кожен раз давала, а раз на день 2 грн. Палатному лікарю 30 грн.
    Нібито нічого не забула.
    А цих мух, що так нагло навязують свій сервіс з випискою, навіть не слухайте, ціни в них просто ульотні, додому лімузіном за такі гроші можна доїхати, причому попереджувати треба всіх, хто за вам приходить, щоб не спокушались на їх тіпа:"Ну у вас же свято,ми зробимо його святковим і незабутнім і т.д." Пострибавши навколо всіх, і отримавши поворот, вона почала нас виганяти з виписної кімнати- не мають права, так і знайте, їх послуги не є обовязковими. І ще майте на увазі, вони можуть просто розпочати зйомку, як бачать, що ви сумніваєтеся, а потім кажуть, ну ми же вже знімаємо.
    Мала честь під час вагітності говорити з п.Мацюрою і п.Ошуркевичем, як на мене, то Ошуркевич- людина настрою, на мене не справив належного враження. Мацюра- кумедний і конкретний дядько, з жартами, але свого не упустить (я про гроші).

• Подобається Подобається x 9
  20. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

Я теж перечитавши дописи п. Левандівки почала сумніватися у своєму лікареві, але все рівно вдячна за здорову дитину, а не зкалічену.

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.