Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Можливо Вам краще походити на школу для вагітних - там набагато більше і краще розкажуть про ГВ, ніж лікарі у пологовому за два дні. З власного досвіду - майже всю вагтність ходила на школу "Народжувати", тож навіть не мала потреби звертатись до лікарів у пологовому, проблем з прикладанням та лактацією майже не було, хоча мене кесарили і за "класикою жанру" мала мати проблеми з ГВ :girl_smile:

2. AlbinaK

AlbinaK Member

Мені вже розказувати не треба :) Я вже і з малою наслухалася і зараз ходила на пару занять і читала статті та книжки. теорії в мене більше ніж достатньо :) Мені треба щоб лікар була присутня при годуванні і вже по місцю підказала, якщо буде потреба. а враховуючи як це було минулого разу (після пологів мене вивезли в коридор, буквально тикнули малу до груді на хвилину і забрали. більше до мене ніхто не заходив, не дивився і не показував. А дитячу я бачила на 10 хв перед самою випискою і все. Вона розказала як пупок обробляти, в чому купати і коли гуляти виходити можна і все)
    Та і з дитячої поліклініки. не знаю навіщо вони взагалі приходять... До нас прийшли через день після виписки з пологового (1 січня, не лєнь було!!!), глянули на малу(вдягнуту), на мене. на мої скарги що груди сильно потріскані, відповіла: У всіх потріскані, кремом мажте!!! навіть не подивившись на їх стан. Через 3 дні прийшла інша, але робила то саме. А от коли вже стало гірше і викликали приватного лікаря та масажистку додому і чоловік пішов в поліклініку сваритися, тоді вони почали приходити і дивитися і казали, чого ж раніше не сказали! До нас в 3 тижні навіть хірург та невролог додому приходили (казали, що такого ще не було:)), замість стандартного огляду в поліклініці :) Але толку вже було мало. Поки нас пролікували(мене від нікрозу, дитину від дисбактеріозу, бо їла молоко з кров"ю) малу на місяць перевели на штучне. а потім вона 15-20 хв їла груди, а потім плакала і зїдала все з пляшечки. так помучалися ще з 2-3 тижні і лікар зрозуміла, що нічого з того не вийде. А якби все не було запущене з початку ...

Останнє редагування: 3 Березень 2011
  3. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

4. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А ви кажете що теорії вам не потрібно. Ще й як потрібно!!!!! Якби ви знали теорію, то не писали би таких перлів. Тоді ви напевно цього не знали і зараз не орієнтуєтеся, що і як в такій ситуації робити, а знову на лікарів надієтеся - повірте, вони вам нічого нового не скажуть, якби зараз таке повторилося, було б те саме. Не знаю де ви читали, але раджу перечитати гілочку про ГВ, а особливо, основні пункти успішного ГВ.

5. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

як де. НА Джамбула весь медперсонал що я стикалася були за ГВ. Роздавали спеціальні книжечки про ГВ. Акушерка помагала прикладати дитину до грудей прямо на род. столі. Мій малий гарно посмоктав дві циці. Пізніше в палату щодня приходила консультант по ГВ.

6. AlbinaK

AlbinaK Member

Останнє редагування: 3 Березень 2011
  7. mamaNata

mamaNata New Member

ну то власне, почалися знов, бо маля було знайоме вже з пляшкою, таким самим налагодження ГВ відсунулось ще далі, бо до тріщин, які були причиною неправильного (скоріше за все), прикладання, пляшка ще погіршила прикладання і призвела до відмови. Потрібно було просто годувати дитину не з пляшки, поки тріщини гоїлися, та навіть вже якщо і до пляшки дійшло (бо не знали), все одно можна було б все повернути, знов ж таки усунвши пляшку.

8. AlbinaK

AlbinaK Member

Дівчата, дуже дякую за поради на рахунок ГВ, в чомусь згідна з вами в чомусь не зовсім(та тактика ГВ що радила мені моя лікар трохи відрізняється від вашої), але тема трошки не та. Я просто написала наскільки важлива підтримка ГВ в пологових особисто для мене і ще для багатьох дівчат. І наскільки погано в нас тою справою в пологових, тому і кажу що для мене гарний неонатолог в команді в таку саму ж ціну як і лікар, приймаючий пологи.

9. Sapiha

Sapiha New Member

Погоджуюся, важлива підтримка. Але з наявності багатьох курсів, статей та сайтів можна добре бути підкованою в даній темі. Ніхто ж насильно Вашу дитину не годує сумішшю. Так, приходять, пропонують але завжди можна відмовити.
    Коли я народила, на наступний день також прийшла медсестра і сказала що давайте підгодуємо дитинку бо дивіться як ротиком показує що їсти хоче, і соски дитина мені за ніч також погризла. Але нічого на третій день з"явилося молочко і ми успішно гамаємо цицю :girl_tender:. Потрібно відстоювати свою думку.
    Сподіваюся що цього разу у Вас все буде гаразд. :girl_wink:

10. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

11. levandivka

levandivka З яйцями...

Граблі з товстою дубовою ручкою потрібні, щоб ефект з'явився.

12. AlbinaK

AlbinaK Member

Я не проти коли, мені підказують, але не дуже люблю, коли пресують :)
    Тема взагалі про пологові, а не про грудне вигодовування. Охоче прийму поради та розкажу про те, як радили саме мені годувати, враховуючи мої особливості, але в приваті.
    Дякую.

13. Kotice

Kotice New Member

ДОброго дня. Скажіть, хто народжував на Батальній? Чи є там одиночні палати де можна перебувати з чоловіком і яка вартість? Мені знайома казала, що є щось таке на Мечнікова, але ми вже лікаря вибрали та будемо народжувати на Батальній і оскільки в мене чоловік іноземець і по нашому ні бе ні ме хотілося щоб був з нами постійно)))) Та й він сам дуже дуже прагне)))
    Дякую за відповідь)

---------- Додано в 12:09 ---------- Попередній допис був написаний в 11:58 ----------

Ой, дівчата, а можна ще одне запитання - скажіть чи чули ви щось про лікаря Томича з Батальної? Бо ось читаю читаю і ніц не можу знайти)

14. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

Народжувала на Батальній в жовтні 2010р. і наскільки я знаю то таких палат там немає, чоловік на родах був зі мною, але потім пішов і приходив по пропуску який виписав лікар.

15. Kotice

Kotice New Member

Скажіть, а які там взагалі умови? І, якщо не секрет, ціни та персонал? Бо ми цей ПБ вибрали через лікаря, але от не можу знайти інформації про Батальну за останні місяці, все що не знаходжу датовано ще літом 2010)

16. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Почніть звідси і далі є багато інформації про цього лікаря, але він завідуючий гінекологічного відділення, пологів не приймає.
    Може Ви не уважно читаєте, тут є відгуки про Батальну від лютого 2011 року.

17. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

мені теж НІХТО не показував як годувати,приклали і все! але я з собою в ПБ несла книгу з гв з малюнкамиі порадами,вчилася годувати САМА.якби надіялася на лікарів-то певно теж мала би клопіт.так само на 3-й день мала тріщині страшенні,кров шла,груди закамяніли-і я САМА пішла просити відсмоктати молоко до сестрички. за нас то ніхто не зробить,ми самі маємо вирішувати свої проблеми! бо то в наших інтересах. а пиняти на лікарів -то найлегше,зняти з себе відповідальність за свої вчинки.
    і мучилася я з годуванням до 2-х місяців,бо шкіра теж біла і суха, тріщини були такі,що я ноги підкидала від болю при годуванні,але суміш не давала ..і кормилися ми з доцьою 2 роки і 4 місяці :)
    тому ні один ПБ світу вас не навчить,якшо самі не хочете взяти ситуацію в руки. моя думка :)

18. AlbinaK

AlbinaK Member

Я згідна, що перший раз не була підготовлена, в нас було одне заняття і то ознайомче. І народила я терміново і на 2 тижні раніше, навіть кульки не встигла позбирати, все довозили.
    Я промучилась з годуванням 2 тижні, а коли в дитина почала зригувати чисту кров і в неї почався дисбактеріоз, а в мене ще день і зараження крові(я вже не кажу про стан грудей, там вже не тріщини були), мені просто заборонили годувати малу. Так що на суміш довелось перейти. І потім ми намагалися повернутися на ГВ, але нажаль не вийшло. Тепер я буду вчитися на своїх помилках, але я не розумію навіщо тоді в пологових взагалі медперсонал, якщо вони нічого не підказують, а деколи і не відповідають, коли їх питають!

19. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

цікаве питання. майже риторичне :)

20. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

тому багато обирають домашні пологи:girl_wink: нема на кого пиняти,все сам,бо ж народжуеш собі свою дитину :)
    до речі,зараз в пб є вже консультанти з ГВ,які вчать правильно прикладати дитину і налагоджують годування.треба тільки поцікавитися чи є у вами обраному пб таке.
    ну і ше раз про медперсонал,так не всі підкажуть,бо не всі мають позитивний досвід ГВ,не всі годували.мабуть треба питати кожного,надоїдливо,щоб таки отримати відповідь.

Статус теми:
Закрита.