Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nata

Nata Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Я вже писала: коли я народилася (81 рік :)) на Джамбула моя бабуся зайшла собі спокійно у післяпологову, потім ще в дитячу зайшла, на мене подитися :)

---------- Додано в 17:28 ---------- Попередній допис був написаний в 17:27 ----------

Кажуть що тепер зробли ремонт і умови цілком пристойні: душ у кожній палаті.

2. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А десь є заборона писати про відвідування?
    А ви там були? Я особисто народжувала на Батальній, тому пишу з власного досвіду, лежала в післяопераційній, пустили лише сестру, бо в неї була перепустка на сімейні пологи, для отримання якої вона здавала аналізи на стафілокок та РВ. За вісім днів перебування на Батальній жодного разу не бачила натовпу "дорогої родини" у кількості 6 чоловік. Лише чоловіки з сімейних пологів.
    Коли відвідувала подруг на Батальній, Мечнікова чи Джамбула - лише у приймальному.

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

зараз "на хвилинку" 2011. І порядки за 30 років змінилися. Я народилася у середині 70-х , у славнозвісному Меді, куди на той час і комашка не проповзла б. А не так давно моя сестричка народжувала там же, лише за 5 днів перебування через її палату "на 4" перейшло більше 20 чоловік. Якщо розглядати пологові через призму 30-40 річної давності , то ще стільки усього можна написати.

4. марі177

марі177 Well-Known Member

і я в квітні і теж на Батальній.кажуть що закривати будуть лише по поверхах,напевно в неділю поїду домовлятися з лікарем.Може ми там зустрінесь,вам які числа ставлять?

5. Nata

Nata Well-Known Member

Звичайно :) двічі :) Порівнюю тільки із власного досвіду.

Та хто б сперечався :) Але я вважаю що якщо 30 років тому можна було пройти спокійно, то тепер - раз плюнути :)
    ________
    Просто я вважаю що відвідуваня - не найгловніший фактор при виборі пологового. В першу чергу треба знайти хорошого лікаря (знову-таки, тут у кожного свої критерії і в кожного своє розуміня "хорошого лікаря"), а умови, відвідування - це таке, три дні можна перетерпіти.

---------- Додано в 18:06 ---------- Попередній допис був написаний в 18:01 ----------

Чоловіка пустили на операцію навіть без змінного одягу (я вже мовчу про аналізи), десь по дорозі до операційної знайшли :)
    У мене була мама із братовою (мама взагалі ходила тиждень без перепустки, бо перепустку чоловік возив із собою), до сусідки приходило троє людей точно, за перегородкою лежала жінка в котрої постійно сиділи дві колєжанки і доволі голосно розмовляли (я лежала всього добу там, багато надивитися не встигла).
    Дівчата, не ідеалізуйте. За гроші пускають всюди і до всіх.

6. AlbinaK

AlbinaK Member

Ставлять по УЗД на 6 квітня, по календарю на 13. Але малу родила на 38 тижні, так що може і раніше вийде :)
    Так само планую на цьому тижні домовлятися. Мають мені координати лікаря дати днями. Маю ще запасний варіант на Мечнікова, якщо Батальну таки закривати будуть :)

7. марі177

марі177 Well-Known Member

мені 9 квітня по УЗД,по календарю 18.з яким лікарем плануєте домовлятися?І ще може хтось в курсі що на Батальній зі щепленнями робиться?кажуть що БЦЖ обов"язково?!

8. klen

klen Well-Known Member

То ви після пологів на Батальній лише добу лежали? Чи я щось не так зрозуміла?

9. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Пустили? Чи Ви самі не подбали про змінний одяг?
    Ось тут і виникає питання - а хто ж у вас натовп створював, часом не Ваші родичі?

До мене мама також могла зайти, бо ж перепустка сестри без фото. Але я просила цього не робити, бо в палаті були породіллі та маленькі дітки, і не хотілось створювати незручності оточуючим.

10. Nata

Nata Well-Known Member

Ні, бо мої родичі зайшли тільки на хвильку і на той час я лежала в палаті сама, тому ніколу незручностей не створювали. Надалі приходила тільки мама (чоловік НЕ приходив якраз аби не створювати незручностей сусідці по палаті).

Я не зовсім зрозуміла запитання. Пустили. Без жодних довідок. Решту я не маю бажання обговорювати, сприйміть як голі факти.

---------- Додано в 18:50 ---------- Попередній допис був написаний в 18:47 ----------

Якщо це камінь в мій город то дарма. З культурою у мене якраз все нормально. У моєї родини також :)
    Я взагалі волію в пологових нікого не відвідувати :)

11. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Згідна цілком і повністю.

12. hobbyhorse

hobbyhorse Member

від усіх "обов"язкових" щеплень завжди можна відмовитись. в будь-якому пологовому.

13. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

Це зі слів доброї знайомої яка там народжувала і за 2 год. які вона пролежала в родзалі в неї було 4 відвідувачі... Хіба вона збрехала...

14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

не усюди. Жодна з дівчат, які народжували на Джамбула ,вам не скаже, що навіть за великі гроші до них вільно могли приходити. Аналогічно із Мечнікова- хочеш вільного відвідування усієї родини і то не у карантинні часи- прошу брати платну недешеву сімейну чи індивідуальну палату. Вони знаходяться на першому поверсі, "одиночки" і нікому родина заважати не буде. Всі решта відвідувань- під строгим контролем.І Усик за тим пильно наглядає. І не є таємницею, що в умовах сучасного "модного"пологового, яким його зараз зробили, медперсонал за своє робоче місце старається триматися.

15. Nata

Nata Well-Known Member

Не хочу поглиблювати дискусію, лише зауважу, що в умовах боротьби за власне робоче місце намагаються дотримуватися ВСІХ правил. Судячи із дописів і відгуків моїх знайомих (не можу стверджувати бо там не була) так не є.
    Тут я вже не про відвідування, а про підтримку грудного вигодовування.

16. levandivka

levandivka З яйцями...

квитки штампує особисто?

Останнє редагування: 3 Березень 2011
  17. Morena

Morena Well-Known Member

але там і без карантину нікого не пускають

---------- Додано в 09:26 ---------- Попередній допис був написаний в 09:24 ----------

100%. мені було дуже важко

18. olena

olena New Member

Два попередні рази мала дві перепустки виписані головним лікарем,при умові не більше одного відвідувача на раз.Перший раз оскільки лежала в двохмісній палаті,то до мене приходила лише свекруха і чоловікова сестра і то ненадовго,чоловік намагався не зловживати відвідуваннями,щоб не створювати незручностей сусідці по палаті,а другий раз мала одномісну палату,тому приходив до мене і чоловік ,і мама.

19. AlbinaK

AlbinaK Member

І мене дуже хвилює підтримка грудного вигодовування в ПБ. Тому за порадою звернулася до дитячого лікаря, яка мою малу не раз витягувала з хвороби. То вона казала, що в тому плані найкращий наш перинатальний центр(Батальна). В мене з малою були серйозні проблеми з ГВ, так і не змогла годувати(винні були перш за все лікарі в ПБ, які спочатку не показали як правильно годувати і з дитячої поліклініки, які не зважали на мої скарги перший тиждень вдома, і коли вже з великою проблемою звернулися до гарного лікаря, то нас з малою вилікували, але продовжити ГВ так і не вийшло). І от зараз дуже переживаю за це, бо хочу годувати сама. І ще не буду робити щеплень в ПБ, тому для мене дуже важливо крім гарного гінеколога, ще й гарний неонатолог, з яким би так само домовилась заздалегіть.

Взагалі то планувала йти на Мечнікова спочатку, а от зараз розгубилася, та ще й третій день не можу до лікарки своєї додзвонитися(вона деколи у відрядження їздить), а домовлятися би вже пасувало. 35 тижнів... та й першу малу народила на 38 тижні... починаю переживати(якщо не сказати панікувати:))

20. olena

olena New Member

З щепленнями то не проблема:пишете відмову і все,ніхто змушувати вас не буде.

Статус теми:
Закрита.