Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Morena

Morena Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Хочу і я написати кілька слів про ПБ на Мечнікова. в загальному умови хороші, родзали всі нові, палати є різні. Я була на четвертому поверсі, то палати відрізняються, в яку попадете залежить від лікаря і міри заповненості відділення.
    Щодо персоналу - то враження негативні. Абсолютно не ввічливі, не доброзичливі. Ніхто до тебе лишній раз слова не скаже без заохочення. Як так може бути, щоб за чотири дні ніхто не прийшов і не показав як прикладати дитину до грудей чи як за нею правильно доглядати? Зате при виписці всі кому тільки можна було забігали з будь якими дрібницями і в кінці звучала фраза: "на фонд відділення 20 або 50 грн", як хто нагліший був. Та і лікарі дають можливість один одному заробити, відсилають на різні процедури або огляди і попереджують скільки треба буде подякувати.
    коротше, сплошна викачка грошей з породіль. чомусь вони собі думають, що ми приходимо в пологовий з мішками грошей, щоб їм роздавати.
    і ще, найголовніше, дуже пресують на рахунок догодовування. хто настроєний на ГВ з першого дня, то поборотися прийдеться

2. Hanny

Hanny Active Member

Ідентичні враження! Я в перший день вже скандалила з педіатром! Також ніхто нехотів показати як прикласти дитину до грудей, казали "та самі якось пробуйте"!Але я все ж таки зловила медсестру , яка мені перший раз приклала доню до грудей! Пропонували суміш, дурник, лякали болячками, призначали різні непотрібні процедури! Ну і звичайно хапуги там на кожному кроці!
    Палата в мене була чистенька, з ремонтом і простора, також на 4-му поверсі (№6) Єдине зле , що до туалету і душу далеченько, особливо важко в перший день і зі швами!!!

3. klen

klen Well-Known Member

Хто що може детально про медінститут розказати? Про Батальну все сама знаю, з Мечнікова по дописах все ясно, про Джамбула також наслухалася. А ось про МедІнститут нічого не знаю.

4. Hruska

Hruska Well-Known Member

Народжувала в меді...задоволена всім :)
    Помістили в палату 4-охмісну, де була лише я одна...ну і з чоловіком, в палаті душ туалет, гаряча вода постійно, чистенько.
    Мед.персоналом також задоволена, люди всі адекватні, все помагали і пояснювали...
    без лишніх надокучань з сосками, пляшками, прививками чи ще якимись там послугами.
    Загалом задоволена )))

5. tulia

tulia New Member

Дівчата, вибачте, що може не по темі, але вже перечитала всю тему "раджу..." і "не раджу..." і ніяк не можу знайти відгуки про лікарку з Мєчнікова, яку мені порадили - Чигринець Наталія Олександрівна. Можливо хтось щось чув чи народжував у неї?

6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

у неї народжувала моя близька знайома. Наталя Олександрівна очолює центр профілактики невиношування вагітності на Мечнікова. Вражень особливо ніяких не залишила- пологи у неї були швидкі та легкі. В подальшому з нею знайома не мала охоти підтримувати зв язок.

7. VERO

VERO Well-Known Member

Як вже сказали вище, спеціаліст швидше по невиношуванню, ніж по пологах. З вигляду, досить строга, стримана і сюсюкатись не буде точно. Хоча медсестри називали її непоганим професіоналом.

8. Рибка

Рибка Well-Known Member

Я була в палаті 4-місній (нас було двоє), але без душу та туалету (вони були по коридору недалеко, гаряча вода дійсно постійно). Мили палату по два рази на день.
    Теж задоволена персоналом, нічого не вимагають, все пояснюють, навіть на коридорі можуть перепитати, чи все добре.
    Тільки вже в день виписки було трошки негативу, чергова акушерка прийшла в палату питатись, хто сьогодні виписується. Почувши, що є я до виписки - "Беріть шампанське, цукерки і до мене за випискою".
    Це було єдине таке, а решта персоналу мені сподобались.

9. kati

kati Well-Known Member

А хто недавно на Джамбула народжував? Як там тепер з випискою і всією тою трахомудією( фото /відео/аісти_)))))) Як краще від того відмазатись?

10. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

Там народжувала моя сестра, не домовившись наперед ні з ким (вона мала народжувати на Джамбула але він закрився на миття), лікарі дуже до неї не дивились в кінці-кінців дитина чуть не померла, непланово кесарили бо погано прослуховувалося серцебиття дитини. Після добровільно-примусово поселили в 4-ох місну палату і сказали що перебування в ній коштує 200грн.... Взагалі як на мою думку Медінститут це прохідний двір, там в родзал до вас може прийти ціла дорога родина, не думаю що для дитини це добре має ж бути якась стерильність...

11. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

але це ваша "дорога родина" і ви маєте сказати що ви їх бачите не хочете, для чого ту місію перекладати на медперсонал?

12. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

Це я не хочу бачити а моя сусідка по палаті ну дуже хоче бачитиі на мене ніхто зважати не буде... Взагалі моя знайома йшла тільки тому туди народжувати що там всіх пускають...

13. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А якщо не ваша, а сусідня?
    Народжувала а медінституті сестра, так от в 4 місну післяопераційну де дозволялось бути по одному родичу набилось 6 родичів сусідньої породіллі у верхньому одязі. Яка температура в пологовому всі знають, то можете собі уявити що там було - на усі прохання вийти, агрумент був один - "в нас скоро електричка, а ми маєм побачити Оксанку", ерунда, що Оксанка їх не бачить, бо відходить від наркозу...
    Коли покликали лікаря, який їх випровадив після довгих препирань, то "дорога родина" зачекала за поворотом і за 5 хвилин в повному складі була в палаті знову.
    Я розумію, що це проблема не лікарів і не пологового будинку - а культури відвідувачів. Але там де менше пускають, там і ходять менше.
    Тому не можу сказати, що враження від цього пологового позитивні.

14. olena

olena New Member

Згідна на всі 100%.Коліжанка народжувала в Медінституті,то розказувала дуже схожу історію,тільки лежала вона в 6-ти місній палаті,
    тож наплив відвідувачів був ще більший,і ніхто не зважав на те,що в палаті крім породіль ще й маленькі дітки,валили у верхньому одязі і толпами.
    Я народжувала на Мечнікова і оскільки зараз карантин,то в палату не пускали нікого.Лежала в двохмісній палаті,чистенькій,мили теж двічі на добу,
    порохи витирали.Особисто мені ніхто ні сосок ,ні пляшечок не пропонував,взагалі зайвого напрягу не було.
    Єдине,що мене вразило,що ніхто навіть не прийшов і не показав як правильно прикладати дитину до грудей.Ну добре мені це було не потрібно,
    а от моя сусідка по палаті мала з тим проблеми.Добре,що я змогла їй у тому зарадити,а якщо у палаті дві незнаючі мами,що тоді їм робити.І взагалі ,як на мене,то не має належної підтримки грудного вигодовування,
    персонал видає купу перлів щодо цього,а потім попробуй перевпевни людину в тому,що це неправильно,
    адже аргумент залізний-так сказав медичний працівник,а він знає краще.

15. kukusja

kukusja New Member

Я двічі народжувала у Король Галини Ромианівни. І двічі через КР. Перший раз був екстренний, передчасний. Другий раз вже плановий. Перший раз я попала до рук Король за порадою лікаря із консультації. Попередньо домовлялась із лікарем із медінституту, але він він в останній момент видно не захотів брати відповідальності і сховався в кущі. Прийшось йти на абум. Отак в попала до Король. Хоча тепер зовсім не жалію. І впевнена, що життям здоровям мого старшого синочка я завдячую її впевненим і майтерним діям. Можу сказати, що вона хороший, впевнений у своїх діях спеціаліст. Не знаю як у кого, але в мене ні перший, ні другий раз не було ніяких проблем із швами. З роддому (принаймі так було при мені) відпускає тільки тоді, коли впевнена, що із жінкою все спорядку. Якщо у чомусь сумнівається, то може і лишній день затримати. Другий раз як йшла на роди, то не було ніяких смінівів щодо лікаря. Тиждень лежала до операції в патології, можу сказати, що вона і суботу, і в неділю, і у вихідні контролює ситуацію. В одної дівчини почалися роди із суботи на неділю, то Король приїхала без ніяких запитань. Так само як і перший раз до мене - в неї зміна вже закінчилась, то вона в терміновому порядку приїхала. Одним словом, принаймі щодо мене і тих дівчат, яких я знала, то Король відповідально і серйозно ставилась до всього. Знає і вміє прикрикнути, наварити, коли треба. Коли можна то і поспівчувати, пожаліти, пожартувати. Єдине вимагає, щоб виконувати всі її рекомендації (або принаймі впевнено робити вигляд, що виконуєш). В плані фінансів, то тут вона чітко нам сказала - що в плані бригади (неонатолог, акушерка, медсестра, санітарка, анестезіолог) - то вона може приблизно назвати суми, щодо неї самої - то тут хто як може. Єдине, якщо вона приносить якісь позапланові ліки, то тут чітко стоїть питання щодо суми. Якщо треба ще якась інформація, то будь-ласка.

16. Nata

Nata Well-Known Member

Знову тої самої. Та ходять всюди однаково. І та сама "дорога родина" так самісінько зайде у будь-який пологовий якщо припече.
    Тому що
    _______
    Я лежала в меді в післяопераційній, навіть маму не пускали (то вона ходила з дозволу завідувача :)). Потім приходила туди ж до тітки, вигнали нас в їдальню, бо в палату заходити заборонено.
    На Батальній в тій же післяопераційній значно гірший бардак.

---------- Додано в 16:51 ---------- Попередній допис був написаний в 16:46 ----------

Ви там були? Заходили? Для чого неперевірені бздури писати?
    Не хочу итувати решту допису, але таке можна написати про будь-який пологовий, я от знаю страшніші історії і про Мєчнікова і про Джамбула, і в меді якраз перед народженням мого Петра НС була, то що, значить ті пологові погані?

17. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

не зайде . Бо,наприклад, на Джамбула Данков за тим пильно наглядає ( мабуть, найбільш строго з усіх пологових). І на Мечнікова медперсонал від Усика за такі справи "по шапці "отримав би- там навіть не у карантинні часи видається дві перепустки на усю родину і чітко обмежений час денного можливого відвідування.

18. AlbinaK

AlbinaK Member

Дівчата, хто планує народжувати на Батальній, підкажіть, хто вже домовлявся, коли їх того року закривають і чи закривають взагалі, чи будуть мити по поверхах? От думаю, чи варто домовлятися, якщо можу туда не попасти. Родити в квітні, минулого року в квітні як раз мили.
    Дякую!

19. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

це точно! НА джамбула відвідуючих не пускають. Можна спуститися в приймальню самрму, або може медсестра тобі принести чи занести передачу. І це дуже добре. Бо тоді не погодувати дитину нормально неможна, щоб на тебе ніхто чужий не зиркав, ні встати з ліжка нормально неможна, бо як встаєш завжди "щось " видно , або "щось" випадає:girl_crazy:

20. klen

klen Well-Known Member

Усім дякую за відповіді!
    З відвідуванням все ясно. Так розумію що тиску-вимагання-діставання нарахунок щеплень та іншого у медіни меньше всього.
    Ще десь зустріла що з медінституту найпростіше скоро до дому втекти. Через добу під розписку?
    З умовами не дуже зрозуміло. Палати як попадеш чи з душем-туалетом чи без?

Статус теми:
Закрита.