Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. hobbyhorse

hobbyhorse Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Недавно народжували в медi. За сiмейну палату домовлялись вже в родзалi. Як кажуть, хто перший - тому повезло. Палата досить пристойна. Душ, холодильник, мiкрохвильовка, навiть телевiзор, стiл. Гарний ремонт. Коштуэ це задоволення 400грн. за весь перiод. Оскiльки сума одна, то довго нас там тримати не хотiли. В кiшеню вже нiхто не зазирав. Всi днi з нами був коханий чоловiк. Жили , як в готелi :)

2. Kamyanchanka

Kamyanchanka New Member

я так розумію,що в неї переводили вже після пологів? для чоловіка окреме ліжко?
    з лікарем завчасно домовлялися? і які аналізи треба,щоб чоловік разом був?

3. Koxanka

Koxanka New Member

Дівчата, а вам одразу після родів не сунули якісь папери підписувати?

4. hobbyhorse

hobbyhorse Member

Так, пiсля 2х годин в родзалi- в сiмейну палату. Для чоловiка окреме лiжко (тахта). Народжували у чергового.Додаткових аналiзiв не потрiбно.

5. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Цього разу нічого не давали підписувати , а минулого - коли і витискали і стимулювали , то давали підписувати згоду на проведення чогось там (точно не пригадаю як воно звучало)

6. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Відповідь: Не раджу Вам лікаря з ПБ

Це просто жахливо :girl_cray:

7. Valeria

Valeria New Member

Народжувала в мед.інституті.Лежала в палаті на 4-х з душом,туалетом та гарячою водою,дитинка з мамою.(платна палата).Про ціну говорити недоречно,це було півтора роки назад.Лікар-Кузьо Л.М.може бути.Взяла 2500 гр,включаючи всіх лікарів,акушерку+200 гр педіатру при виписці.

8. mamba

mamba Member

Є неофіційна інформація що Дж.Вашингтона (БАТАЛЬНА) закривається на кап.ремонт!!!, мінімум на 7 міс...........молодшому мед.персоналу вже повідомили, що відпустка за свій рахунок на весь період...........

9. марі177

марі177 Well-Known Member

це вже точно прийдеться народжувати вдома,бо в інший пологовий я не піду.:girl_cray:

10. kapustynka

kapustynka New Member

Я думаю ви перебільшуєте на рахунок Батальної, нічого доброго там немає.

11. марі177

А що краще Мечнікова чи Джамбула? я на Батальній перший раз народжувала:girl_yes:І нічого поганого там немає відносно інших пологових.

12. kapustynka

kapustynka New Member

Народжувала на Батальній. У хваленої Литвинчук. Пологи 400 дол. Акушерка - 300грн, Неонатолог - 400 грн. З умов позитивним є хіба те, що в палаті душ, на третьму поверсі палати не дуже. надругому краще. На родах відношення мені не сподобалось: акушерка з доктором реготали в коридорі і пили каву, я була в родзалі сама, тільки слухали серцебиття. Їм було наплювати на мене, ніхто не був біля мене. Прийшли коли потрібно було вже народжувати. При тому, що роди тривали 2,5 години.
    Першу дитину я народжувала в меді. в не останньої людини Коржинської Роксолани Діонізівни, то вона і акушерка сиділи від 8 год. вечора до пів 4 ночі і не відходили ні на хвилину.
    А я вирішила попробувати всіми хвалену Литвинчук, нічого доброго в ній нема, маю з чим порівняти.

13. марі177

О,це по суті перший негативний відгук про Литвинчук.а я народжувала у чергового лікаря.який весь час пробув зі мною і після цього навіть суми не назвав,сказав як я вважаю за потрібне. ваш негатив направленний на конкретного лікаря а до чого тут Батальна.Доречі саме до Литвинчук я тепер і збираюся:girl_crazy:

14. kapustynka

kapustynka New Member

Вибирайте лікаря, а не пологовий, в пологовому вам бути 3 дні.
    Відносно умов, то краще звичайно Мечнікова.
    Там все євро, всі родзали і палати з ремонтом, єдине душ в коридорі

---------- Додано в 23:24 ---------- Попередній допис був написаний в 23:22 ----------

я не знаю за що я їй платила і чому всі в захваті від неї, напевне тому, що вона вміє працювати з клієнтами, але я добре розуміюся на людях і вона мене не "обольстіла"

---------- Додано в 23:25 ---------- Попередній допис був написаний в 23:24 ----------

І це не перший відгук негативний, бо мені дівчата вже казали на рахунок неї, ті що родили ще в когось

15. марі177

ви просто "стойкій оловянний солдатик"а всі решта більш піддатливі до"обольщенія"

16. kapustynka

kapustynka New Member

Є багато хороших докторів-професіоналів, які не вміють піаритися.

---------- Додано в 23:30 ---------- Попередній допис був написаний в 23:27 ----------

Не знаю, бо звісно не можу сказати, що вона поганий доктор, але в неї конвеєр.

---------- Додано в 23:31 ---------- Попередній допис був написаний в 23:30 ----------

Тепер в неї я би не родила, а в Коржинської так.

17. марі177

в вас напевно говорить образа що вони вам каву не запропонували:girl_crazy:незнаю чи хотілося вам в той момент,бо я ще в період не сильних перейм мріяла випити кави:girl_crazy:а Литвинчук взагалі то в патології вагітних працює а не пологовому і як в чергового лікаря в неї не народиш.

18. mamba

mamba Member

:) є різні лікарі з різним відношенням до пацієнта (так само як і є різні пацієнти), але я обрала виключно за професійними якостями!!! Всі знають, що Литвинчук доктор "без зайвих сентиментів", але висококласний спеціаліст. Немає випадку, що її звинуватили в непрофесіоналізмі. Це стало вирішальним для мене. Підтримку і добре слово я від мужа та сім"ї чекаю, а від доктора мені була потрібна здорова дитина ну і я здорова шоб лишилась :).
    Є жінки, яким потрібна турбота та особлива увага, добре слово в кінці кінців...ну то треба було обирати лікаря відповідно до своїх очікувань...це як шлюб на короткий період - вибираєш свій ідеал і не нарікай, якщо погано обрала )))))))))

19. kapustynka

kapustynka New Member

Я не говорю, що Литвинчук поганий спеціаліст, але мала можливість порівняти двох хороших спеціалістів і різниця є велика. Я веду до того, що є професіонали, які проявляють турботу і увагу. Тут на форумі я не чула негативних відгуків, але зустрічала жінок, які народжували в неї і мали з чим порівняти і були такої ж думки як і я.

20. Yarmila

Yarmila New Member

а не зажирно для ліекарів такі сумми??? мене просто до Винник направляли і я взнала що в неї теж такі розцінки... і не збираюсь до неї йти!

Статус теми:
Закрита.