Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. classic

classic New Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

дівчатка,ви не знаєте чи в квітні-травні закривають Джамбула?

2. dora

dora New Member

В кожному роддомі є нажаль грубі помилки лікарів,які часом коштують життя мами,або дитинки,або і двох разом. Коли моя донька народжувала на Батальній про яку часто негативно відгукуються,то знайомої донька народжувала на Джамбула у дуже відомого лікаря (до якого рвуться всі рожениці) так ось він приймав у неї роди і вона у нього вибачте,чуть не дійшла, чотири години він не мег дати ради, дитина застряла. З горем пополам бідна жіночка народила, а соь дальніша доля дитини на разі невідома,чи буде повноцінне чи ні. Ось вам і Джамбула,ось вам і хороший лікар.Так,що не робіть поспішних висновків з Батальною,"лікарі" хороші в іншому розумінні є всюди.

3. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

І ви думаєте, що лікар винен в тому, що дитина застрягла? Чи ви думаєте, що то так легко витягнути ту дитинку яку застрягла? Кр робити ж не можна. Ось я народжувала в Данкова, то я не могла родити дитину, бо в малого голівка була досить велика і він просто не поміщався, то мене прокесарили, а могло ж теж таке статися, не дай Боже, бо потуг не було, перейми немилосердні вже безперервні, а воно ніяк і сама його витужити не могла. То вже після того як прокесарили, лікар сказав у чому була причина, що голівка така ого-го, 37 см., крім того я мала вроджений вивих, можливо тому таз і не розійшовся, так як мав би.

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

саме так. не завжди навіть лікар може бачити істинну картину розташування та параметрів дитини. Наприклад, у мене при жодному з 6 (!) УЗД не було можливості із-за певного розташування плоду ні виміряти точну масу, ні параметри. І в рзультаті, лише після народження виявилося, що об єм глівки бу тих же 37 см.Моя лікар казала, що якби одразу знала істинну картину, то чи пускати мене в природні пологи ще би подумала. Але, на щастя, саме завдяки недостовірним даним стало можливим оминути КР і народити без будь-яких навіть розрізів.
    коли дитинка опускається до певної точки у малому тазі, КР стає неможливим. Моя знайома так після першого КР мала другі стрімкі пологи. Коли її вели у пологову залу, вона дивувалася: мене ж на плановий КР знову готували. Лікарі у відповідь пояснили, що дитинка зараз вже у такому положенні, що КР неможливий, тому на свій страх і ризик приймали природні пологи після КР без первірки стану рубця і т.п.

5. Jarina

Jarina Well-Known Member

Джамбула закривають в кінці грудня. На травень-квітень працює нормально.

6. dora

dora New Member

Якщо лікар грамотний то він недопустить,щоб дитинка застряла і не мучив би жінку і дитину 4 години.

7. Natalochka

Natalochka Well-Known Member

В мене теж малюк був величенький і вузький таз І ступеня. Тому перед пологами лікар робив узд, щоб знати розміри голови і прийняти рішення чи я сама зможу народити. На щастя розміри виявилися якраз на межі і я народила сама.

8. сніжна

[/COLOR]
    то куди вже грамотнішого, ніж Данков пошукати...

9. Лідочка

А яким чином він може того не допустити? Не дати жінці народжувати (мені в патології 2 рази робили УЗД, це крім планових в ЖК, і ніхто не побачив такого обєму голівки, навіть лікарка з ЖК - казала, що голівка не буде велика і таз в мене теж не є широкий), чи мав залишити так ходити? Ви розумієте, що іншого виходу не було - КР не можна, а дитина застрягла, то щоб ви робили цікаво на місці лікаря? Та ж мусили дитину витягти. А жінка мусила потерпіти - а що лишається, чи ви думаєте, що лікарю приємно жінку "мучити". Ві не мучив жінку, а робив все, щоб витягнути дитину.

10. dora

dora New Member

Вибачте,але на це він вчився і УЗД зараз є,а те що прогавили це тільки лікарів вина, а розмова взагалі йде про те,що в кожному роддомі чи лікарні є лікарі від бога,а є лікарі ,які вивчились суто за гроші (за взятки,щоб було зрозуміло)

11. сніжна

ви знаєте узагалі вік та кількість років практики лікаря про якого ведеться мова? Це не вчорашній студент-інтерн. По -друге - УЗД- це не абсолютний показник, як пише Лідочка
    у мене ж було 6 УЗД у 3 різних спеціалістів-УЗдистів ( причому останнє- за кілька днів перед пологами), консультації у 5 лікарів-гінекологів, серед яких і зав. відділенням патології і ЖОДЕН з них не міг визначити реальних розмірів дитини і об єму голівки знову таки через одну банальну причину: дитина внутрішньоутробно займала таке положення, при якому неможливо було це достовірно зробити ( про що і попереджували УЗДисти). Я не можу і не маю підстав піддавати сумнівам кваліфікацію жодного із гінекологів та діагностів, у яких спостерігалася. Мало того, лікарі з пологового самі наголошували, що є випадки, коли реальну картину можуть показати уже лише активні пологи.

12. Лідочка

Аналогічно, я була у 4 різних. І перед пологами на 40-му тижні мені взагалі сказали, що плід виглядає як на 35 тижнів і що вага 2.650-2.700 це максимум, а народився 3.400, так що бачите як буває. УЗД - вимірює лінійно і показники дуже часто неточні, існує похибка, який би не був апарат і який би не був хороший УЗДист - ніхто не гарантує 100% правильних даних.

Останнє редагування: 15 Грудень 2010
  13. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я на Батальній пролежала на збереженні до 21 тижня і такого наслухалась про той роддом що коли прийшлось до діла домовлятись з лікарем про пологи за порадою подруги "перебралась" на Джамбула. Лежала там майже до пологів тому про всіх лікарів звідти знаю не понаслущці. Родила В Лабінської О.Я. Взагальному думки сказати не можу бо пологи мала дуже важкі. Не знаю чи то з вини лікарки чи то ще треба їй подякувати що все закінчилось добре...

14. erene

erene Well-Known Member

І я підтримую, що не такий страшний вовк, як його малюють, я народжувала 8.12.2010, пологовим задоволена повністю, почну з родзалу- все сучасне, нове крісло- трансформер, сучасна апаратура, гарний ремонт, навіть якось затишно було, на 2 поверсі де знаходяться родзали, теж гарний ремонт, все чистенько, я находжувала схватки декілька годин, тож мала можливість все порозглядати,єдине що забули фотоапарат, так що прийдеться лише описувати.
    Палата- я лежала в двохмісній, ремонт зроблений, але видно,що вже давніше в моїй палаті були ще старі вікна, тож було трохи прохолодно, душ в платі, вода постійно, правда все не таке нове, але головне що він є і працює.
    Тепер про персонал- можливо мені повезло, але ніхто ніяких грошей не вимагав, акушерка навіть не подивилась скільки ми дали, неонатологу дали 100 гривень, при виписці ще 200, вона теж навіть не подивилась скільки подякувала і все, ще дала свій номер телефону, я з нею досі консльтуюсь і в пологовому приходиле кожний день, давала поради, оглядала малюка ( Калита Мирослава Богданіна), в післяпологовому відділені теж персонал хороший, за всі 5 днів перебування тільки одна зміна попалась поганюща, це дитячі медсестри, які навіть не те що не дивились навіть відповісти на запитання не хотіли, і санітарка сказала за те о вона сходить в аптеку. це беде коштувати 1о грн, а так в цілоу все добре, дитячі навіть в ночі приходили і питали чи все добре, чули що дитина плаче.

15. maryshunka

maryshunka Well-Known Member

Минулого тижня ми повернулися з роддому на Мечникова.
    Мої враження: чисто, тепло, харчування терпиме, гаряча вода постійно, душові кабіни і туалети нові, палати для породіль 2-місні, з гарним ремонтом, МП вікнами, ліжками з пультами керування+для кожного малючкає своє ліжечко і пеленатор... Персонал там хороший-і підтримували, і підказували, і серед ночі помагали... Хоча, звісно, як і у всіх ПБ, все від зміни залежить...
    Потріпала нерви виписна кімната з їхім дурнуватим бузьком і фотографом в лікарському халаті. Чоловік з квітами приїхав, схвильований, перший раз малу побачив (там зараз карантин), а ті ....... давай йому розказувати, де він має стати, скільки має дати сестрі, що дитину принесла і як мені квіти дарити... Хотіли фоткати, мол, "ми сфотографуєм і диплом батька вручим, а ви вже вирішуйте, чи купувати ті фото"... Він як не гаркнув на них, щоб навіть і не думали на чужий фотоапарат його доньку фоткати... :) Одним словом, додому з дитинкою їхали злі-ТАК момент псувати ще не кожен вміє... :aggressive:
    П.с. Ось кілька фото з нашого родзалу на 4му поверсі (саме там ремонти робили)
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Останнє редагування: 1 Січень 2011
  16. Ромулька

Ромулька New Member

Я народжувала на Батальній вже вдруге у вересні 2010 р., що можу сказати все залежить від лікаря якщо попадеш на нормального то все супер (для цього і є форуми, щоб за відгуками мати якесь враження про лікаря), але буває по-іншому. Для мене велике значення мало те , що в палаті душ та туалет, якщо дасть Бог третє то також туди піду:girl_cool:

17. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Народила на Батальній у вересні 2008. Персонал - бабло хоче, але хіба то не скрізь :)
    Умови так собі, але то ще до ремонту було.
    Пологова зала була старенька, мячиків не було, ліжка стрьомні, постіль якась дуже маленька, мені з моїм зростом якраз до пупа тої ковдри вистачало :)
    Душ і туалет в палаті. Непогано, але гаряча вода тоді була раз на день :)

18. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Відповідь: Не раджу Вам лікаря з ПБ

Випадково налізла сьогодні на статтю про Ошуркевича, також краще вагітним не читати.

Останнє редагування модератором: 9 Лютий 2011
  19. марі177

марі177 Well-Known Member

прошу відгукнутися тих хто народжував на Батальній в Сабата Ореста Михайловича,а то ніяк не можу визначитися між ним і Литвинчук Л.П. Хоча ще трошки часу є в запасі ,але хотілось би вже бути впевненною:dntknw:

20. negnajak

negnajak New Member

Дівчатка підкажіть будь-ласка хто зараз начмед на Джамбула? Часом не Чередніченко?

Статус теми:
Закрита.