Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

якщо вагітна лежить у патології, таке правило: при поступленні її оглядає лікуючий лікар. При наступних потребах- також лікуючий. А проф. огляд є обов язковим у "його" день: на Мечнікова це середа. У цей день професор обходить з палатними лікарями усі палати, де йому зачитують анамнези вагітних. Далі може відбуватися так: крісельний огляд у маніпуляційній "спірних" вагітних ( КР чи природні, супутні патології, переношені вагітності), вагітних з терміном у 40 тижнів ( для вердикту- чекати чи розроджувати), вагітних, яких при обході професор обрав собі сам, як "цікаві " для нього випадки. Простих вагітних з відділення, у кого підійшов термін родити їхні лікарі заздалегідь попереджають про те, що професор скоріше за все їх візьме на огляд. Для цього у вівторок "готують" весь пакет документів: аналізи, КТГ і т.п.

2. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

В мене неонатолог була Лариса Михайлівна, на Батальній, то казала тільки: " Буди її, бо в ночі спати не дасть" - в мене мала тоже багато спала, але втаралась кожні 2,5 години дати цицю, вона поцямкає 10 хв і дальше спати. І казала: " якщо дитина кожної години просить їсти, то пожалій себе дай суміш. Я знаю ти любиш цю дитину, і готова потерпіти, але пожалій себе. Якщо вона їсть нормально, то нічого не думай давати." А виписали мене в середу ( в неділю родила) Сказавши "дитина здорова, мама молока має, дитина наїдається, то чого тебе тримати?" Взагалі вона мені дуже сподобалась)))

Останнє редагування: 9 Грудень 2010
  3. Lizza

Lizza Member

підтримую! коли лежала на Батальній в патології перед пологами (переношувала) ,мене починаючи з 40-го тижня дивилися різні лікарі . Переважно, чергові+ мій лікар +зав. відділенням патології, і переважно чоловіки. Відчуття болісні були щоразу, взагалі брутально все якось.. зразу пробка почала виходити на 40 чи 41 тижні .Але ті огляди не пришвидшили мої пологи. Родила (як слони) майже на 10-му місяці ,в 43 тижні з гаком. але тепер розумію що це все-таки були субєктивні враження, тому що по-перше воно як не крути фізиологічно неприємно, по друге -психологічний барєр і не можеш розслабитися , тому знову ж таки болить. Чесно кажучи, після всього ,починаєш тупо заздрити тим, в кого стрімкі пологи..

Останнє редагування: 9 Грудень 2010
  4. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

А мені навпаки було краще піти до мужчини лікаря. Чи то мій доктор був такий акуратний , але сильно болісних відчуттів я не мала. Правда руки в нього - як мої , невеликі .
    А про швидкі роди я мріяла з першим. Думала - раз болить живіт , значить уже треба йти в роддом і родити. Та де там ! Аж через 10 годин народила . на другий раз була настроєна що то довго , а з часу прибуття в роддом і до народження пройшло півгодини - і це з оформленням і заспокоєнням чоловіка - його чомусь більше в той момент турбували незакриті двері в родзал.

5. Azza

Azza Member

Дівчата привіт. ДОПОМОЖІТЬ. моя сестра вкінці грудня йде родити другий раз, знову родитиме на Мечнікова у Музиченка, підкажіть чи Мечнікова вже відкрили і які ціни тепер і умови.

6. Sapiha

Sapiha New Member

Та мали б вже відкрити , тому що закривали 4 вересня. На всякий випадок можете їм зателефонувати 275 92 13. Умови там хороші, родзали були чисті з ремонтом і новим обладнанням. Палати також в хорошому стані. Якщо цікаво буде кому і скільки заплатила пишіть в приват.

7. сніжна

ні. Відкривається 16 грудня

8. maryshunka

maryshunka Well-Known Member

:eek: то точно? звідки така інформація?

9. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Мені гінеколог з ЖК казала, що вони мали відкриватись 7-го числа, а 16-го урочисте відкриття - з построєними породіллями,новонародженими , перерізанням лєнточки і п.Садовим. Так що може дійсно краще передзвонити і перепитати в них.

10. maryshunka

Ну замучили вже, чесне слово! то вони 15го листопада відкривались, то перенесли на 1е грудня "через страйк робочих", потім від їхнього лікаря чула, що 10го 100% відкриваються, а тепер вже їм і 16те на думку спало... :sad:

Дзвонила! 0 на масу! певно, там всі поголовно заняті репетицією відкриття роддому... :connie_pull-pigtail

11. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

22 грудня будуть закривати Джамбула! Тому до того часу , мабутьЮ, Мечнікова точно відкриють)

12. maryshunka

Нічьо! "Прарвьомся, апєра!" ;)

13. сніжна

ви краще передзвоніть до свого лікаря на мобільний.

14. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Допис від сніжна
    Відкривається 16 грудня

>>>Сьгодні розмовляла з лікаркою з мечнікова ,то вона сказала ,що відкриваються в середу (15.12.10).

15. сніжна

16. fluently

fluently миється в бані

я родила в Улашина. Суперовий лікар! Коли питала, "як Вам віддячитись" , сказав "скільки вважаєте за потрібне!":girl_yes: Завжди такий уважний, привітний Після родів лежала в двомісній палаті. Єдине , мій чоловік мусів "відбиватися" від фотографа при виписці, бо фотограф наглий- мені казав, що замови його чоловік, а чоловіку, що я.:shout:

17. Sapiha

Sapiha New Member

Це просто завал з тою випискою і їх бузьком :girl_devil: Роблять жахливе фото, здирають за нього космічні ціни і ще так закрутять голову що люди які нічого не знають то ведуться на їх розвод. Ми також ледь відбилися, причому коли їм спокійно говориш що ніяких фото не потрібно вони цього не розуміють:girl_feminist:. І ще нянці яка виность дитину даєш гроші в палаті щоб винесла, а вона потім вимагає ще в чоловіка ( і так міцно тримає дитину, мол без грошей не віддам) . Так що при виписці можуть добряче підпсувати свято.

18. dora

dora New Member

Доброго дня чи вечора дівчатка та жіночки. Моя дочка народила 1 грудня 2010 року донечку. Всі нас страшили,щоб ми не йшли на Батальну бо там дуже погано та дуже дорого. Так ось,що хочу сказати,що зовсім там непогано і не скажу,що дорого.Домовлялись ми наперед з лікарем (наперед про ціну нічого неговорили,але мені сказали,що вона не хапуга і візьме,скільки зможете заплатити),так ось роди нам обійшлись 150 євро та акушерці і дитячому лікарю давали,скільки змогли і ніхто з них не крутив носом,що мало і відношення з їхнього боку було цілком доброзичливе. І народила дочка досить швиденько та без розривів,чого бажаю всім роженицям. Так що не такий страшний вовк,яким його малюють.

---------- Додано в 18:51 ---------- Попередній допис був написаний в 18:47 ----------

Ой ще забула! При виписці нас ніхто незаставляв фотографуватись та й сестричка,яка винесла дитинку грошей не вимагала.

19. Pobigaychyk

Pobigaychyk Member

Я як цього тижня в експресі читала про жінку, в якої померла дитинка і вони чекали 5 днів - її не кесерили, дитини не виймали і через 5 днів жінка померла (лежала вона на Батальній), я б туди в житті б не пішла. Крім газети знаю, що одна дівчина (в співробітниці невістка) лежала на підтримці, їй ні магнезії не кололи, нічого не робили, поки кровотеча не почалась, тоді вже кесерили. І народилась дитинка на 7-му місяці. І заплатила вона за кесареве 600у.о (хотіли 800, але вона не дала).

---------- Додано в 20:25 ---------- Попередній допис був написаний в 20:23 ----------

В ме6не було аналогічно. Я дала нянці щось 10у.о., щоб вже чоловіка не рухала, але їй все-рівно :)

20. Tree

Tree Member

В серпні народжувала на Джамбула,там зробили досить нормальний ремонт,в родзалі -євроремонт,а палатах хотілося би кращого ,але принаймі чисто,і ліжка більш-менш нормальні,дитинка з тобою лежить і медперсонал в кішеню за грошима не лізе

Статус теми:
Закрита.