Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Arundist

Arundist миється в бані

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Я нічого проти "поговорити" немаю, я згідна з тим, що людям хліба не давай, а даї... Я веду до того, що тут люди розповсюджують різну інфу, не задумуючись, що вона може когось образити! Що образливе? Та хоча той факт, що ви не знаєте хто по той бік компа, може ця людина не бажає, щоб їй обмивали кісточки, тим більше хто..люди які не знають один одного? Просто хочеться, щоб кожен з Вас\Нас став на місце даної людини. Ситуація...ви собі живете, працюєте...а тут про вас, про ваше життя на форумі пишуть...тим більше хто...(я про особу, яка першою це написала) дівчинка якій 23 роки, яка ні мене ні моїз знайомих не знає. Де справедливість? Це не етично, і не красиво!
    Я дуже дякую адміністратору даного сайту і модераторам, які видалили образливі, як на мій погляд, повідомлення!

• Подобається Подобається x 1
  2. Мія

Мія Well-Known Member

Розумієте Ви своєю присутністю в ЦЬОМУ житті провокуєте обговорення Вашої особистості. Так чи інакше пов"язуючи своє житті з більш відомими збільшуєте ймовірність бути обговореними... щоб цього уникнути потрібно бути невидимою для суспільства, ну мінімум хоча б не цікавою... обговорювали не ВАС а зв"язки з ВАМИ відомої особистості в цьому форумі... Ви ж зараз акцентували ще більшу увагу на собі... важливість відсутності обговорення зпровокувало ще більший її наплив...
    І до чого тут образи не розумію... і дуже сумніваюся, що Ви в свому житті не обговорювали нікого... просто ті кого Ви обговорювали незнають про це...

• Подобається Подобається x 12
  3. Arundist

Arundist миється в бані

Я вам про Ярему...ви мені про Хому...
    Дуже шкода, що я так і не "достукалась" до людської свідосості. Обмовляти можна людину...яку ви знаєте...як можна обговорювати тих кого не знаєш.
    Дуже перепрошую, але я добилась того, чого хотіла, видалили з форуму ці повідомлення, які на МОЮ думку є для мене образливі. І надіюсь, що ця безглузда розмова буде назавжди закрита!
    Дякую за розуміння!

4. Nata

Nata Well-Known Member

Жодної різниці не бачу! Чому Ви вважаєте, що обговорювати знайомого - це нормально?
    Цілком підтримую Мію, Ви самі акцентуєте на собі увагу.
    Давайте краще тут про пологові говорити.

• Подобається Подобається x 11
  5. Юлія@

Юлія@ Well-Known Member

А мене цікавить чи це дається під час самого перебування в ПБ чи вже при виписці ???

6. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

Я б не була проти, якби образливих слів не писали. Значить, чогось я варта раз про мене говорять!
    Таке відчуття що вас тут матом крили :D
    Повернімося до теми пологових:) 400 у.о на Батальній мені вистачить на все-все?

• Подобається Подобається x 4
  7. vanilia

vanilia Miracles are real

Залежно в якого лікаря плануєте народжувати.
    Рік тому за роди брали від 150 до 300 у.о. Ну і крім того неонатологу і ще кому там по 50 у.о... Бо в мене кесарське було, то я платила неонатологу, анестезіологу і лікарю, який проводив КР.
    Думаю, цього року розцінки зросли.

8. Птася

Птася Well-Known Member

Привіт усім! Приймаєте новеньких? Побачила обговорення роддому на Джамбула. Доречі теж там народжувати буду у лікаря Данкова :)

9. мамочка

мамочка Well-Known Member

10. Arundist

Arundist миється в бані

11. Птася

Птася Well-Known Member

Давайте закривати тему невістки лікаря Данкова. Доречі він дійсно стане дідусем і доречі вже досить скоро, в нього дочка, тобто я, маю родити в середині липня. Маю багато інформації про Джамбула, так як з самих пеленок там виросла. Закриваються вони дійсно в вересні-жовтні і будуть робити окремий родзал для сімейних пологів.

Додано через 4 хвилини
    Доречі перечитала цю гілку і гілку для майбутніх матусь з самого початку, давно хотіла приєднатися, але тільки в декреті маю час писати на форумі. Так що я тут виступаю як повноцінна вагітна, зі своїм досвідом спілкування з лікарями і всім іншим, мені цікавий ваш досвід і є чим самій поділитися. Тому я тут не для того щоб чимось хизуватися, а для того що б поспілкуватися з вами. Буду рада якщо ви мене приймете :)

• Подобається Подобається x 29
  12. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

От покажіть гарний приклад і перестаньте так бурхливо реагувати.

Ви досягнули протилежного результату. Не люблю висловлюватись за всіх, але я, як і більшість, з тих постів що ви вимагали видалити, винесла одне - в хорошого лікаря, якому багато хто симпатизує і вдячний, одружується син і скоро буде внук, пораділи за хорошу людину,і все. Крапка. Тим що ви так Шокуюче (як вам здалось) :D :D :D тут з"явились і почали "гнати хвилю" ви виклакали в багатьох жвавий інтерес, відразу стали згадувати а що ж тоді обговорювали такого особливого, не ліниві прогугли досить оригінальний нік, наткнулись на фотоальбом і ще декілька форумів в яких є ваші дописи..... коротше кажучи скоро у Львові в лице будуть впізнавати. Ви самі себе розрекламували.

• Подобається Подобається x 17
  13. bora

bora Well-Known Member

Пропоную продовжити тему в гілці пліткарство - http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=36315. Є зміст обговорити тут - що хто вважає пліткарством і т.д. замість оффтопити тут.

14. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

супер,але так шкода шо вони того раніше не зробили я там родила в січні і так хотіла з чоловіком.

15. мамочка

мамочка Well-Known Member

Арундіст, у мене ПП не працює
    Якшо Вам не важко, напишіть в аську 284-311-237 )))))))

16. Птася

Птася Well-Known Member

Вони це вже давно планують, але грошей то мало на це все дають, приходиться ще додатково шукати спонсорів. Тому спочатку першочергово було поставлено завдання поміняти вікна і зробити комфортні палати для сумісного перебування матері і дитини.

• Подобається Подобається x 7
  17. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

А скільки загалом тих палат? казали 3-ій поверх, але для мене це нічого не значить. Якщо знаєш, то хоч кількість "койко-мест" можеш вказати? Просто я дуже хочу після пологів перебувати з малятком, щоб мати можливісь ГВ на вимогу, а на 2-ому поверсі того не вийде.

18. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Додано через 1 хвилину
    Я тойвово, капку не месна:) , скажіть, будьте ласкаві, а в якому районі той Джамбула знаходиться?

19. Птася

Птася Well-Known Member

зроблено таких палат 8, одна з них одномісна, всі інші 2-х, помоєму є одна 3-х, але я можу і помилятись, вкупі виходить 16 "койко-мест"

20. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

На другому поверсі Паталогія (тобто лежать перед родами жіночки в яких проблеми якісь типу нирок) в одному крилі, і Обсервація в другому (жіночки з інфекційними хворобами, вони там і народжують). Народжують тільки на третьому:)

Статус теми:
Закрита.