Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Прошу дуже.І не одна Лідочка такі відгуки напише.

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

вірю. І саме тому напишу таке: знайома народжувалу у нього двічі,жодних нарікань.Людина, "яка живе поруч", тобто сусідка- первістка у 40 років, причому без стимулювання та кесарського.Нікому суми лікар не називав, віддячувалися за власним розсудом

3. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Підтримую Лідочку на всі 100%. мала схожу ситуацію до її, тільки майже півтора року тому. Я народжувала на саму Трійцю, у Данкова був вихідний, в лікарні його не було тоді точно, чоловік зателефонував і він приїхав майже одночасно зі мною. При тому я в нього два дні перед тим була на огляді і він бачив, що я вже на часах, бо питав чи далеко від лікарні живу і за скільки доїду якщо почнуться пологи. З оплатою така ж ситуація, чолвоік віддячив. вже після виписки і в такому розмірі, в якому ми вважали за потрібне. І таке ж чула від багатьох родичок і знайомих, які народжували у нього.

4. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

дівчата, тейк іт ізі:) ми з вами родили в нього і знаємо які були пологи і лікаря з власного досвіду,а людина -по слухам.най собі так думаю,як їй так краще. то її думка і вона не є поганою...як казав мій кум "чим більше таких ,як вони,тим більше мені заробітку " (у випадку ДП- тим більше шансів,що в лікаря буде менше пацієнток і буде місце для форумлян,які захочуть піти до нього)

а взагалі, як пише у Бородінки в підписі " не подобається-не цілуй ".
    нашо йти родити в ПБ,а потім нарікати?може краще дома ;)?

5. Melisa

Melisa Well-Known Member

Я мала народжувати в Данкова. Домовлялася спочатку з ним. Народила синочка 13 лютого а Данков мене відразу попередив що з 12 лютого його не буде. Міг положити раніше і простимулювати, але натомість порекомендував звернутися до іншого лікаря. Тому не викладайте таких дурниць про Данкова. А от Калінін якраз і любить простимулювати.

6. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

усе настільки залежить від конкретної ситуації і жінки,що неможливо з 100% впевненістю сказати,що даний лікар стимулю лише,а от інший-ні. тому що пологи-то не лікар основне,а ЖІНКА! народжує ж вона (окрім окремих випадків),і якшо буде настроєною позитивно,спокійною,щасливою і підготовленою до пологів-то навіть інтерн прийме такі пологи з успіхом.

суто моя думка, якшо вирішувати родити в ПБ,то йти знайомитися до лікаря не одного,а декількох і йти до того,який впав ВАМ до душі і ви відчули,що можете довірити йому життя своє і дитинки своєї.

7. Hruska

Hruska Well-Known Member

Дівчатка, шукаю про Медінститут і щось дуже мало інфи знаходжу((((
    Дуже прошу, хто народжував у цьому пологовому написати декілька слів, які там зараз умови...Планую туди йти, маю на приміті хорошого спеціаліста, а от про сам пологовий нічого не знаю.
    Будь ласка...:)

8. Jarina

Jarina Well-Known Member

Про Данкова - люди добрі, та він зав лікарнею, йому ті пологи вже поперек горла стоять. Мала теж до нього йти. Але побачивши чергу з 16-ти пузіків передумала.
    Ми самі створюємо ажіотаж, самі йдемо до нього, наперід знаючи,що він зайнята людина, сім"я в Києві, пстійні виїзди-конференції і т.д. А потім тут плачимо - "ой а він ,а він...."
    Про гроші - особисто знаю, що за пологи він не завжди бере. Його слова - "а за що брати? вона сама родила" Якщо і не сама, то сума там в кілька разів менша від початківців-лікарів. І то чисто символічно.
    нащо то людину обмовляти? Не подобається - не йдіть до нього
    Про Калініна - як можна та критикувати стимулювання, незнаючи ситуації????
    мене він стимулював. Бо води відійшли. То що мав робити????? Чекати? Чого?
    неже ви думаєте, що тим лікарям такий прикол стимулювати?
    повірте НІ!

9. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Так підіть і подивіться, там всьо як на долоні. На відміну від інших пологових туди можна спокійно зайти-вийти-походити, побачите все що Вас цікавить:girl_wink:
    Головне внизу взяти халат та бахіли і сказати що йдете до колєжанки.

10. siama

siama New Member

Ми від того відмовлялись - від останнього . Так би мовити - фото на згадку , яка мама виглядає змучена після пологів , як дитинка , яка хоче спокою і тишини , слухає тьотку , котра втирає батькам що фотка з бузьком - то верх фотомистецтва ![/quote]
    А фото декілька ми зробили(не було сил сперечатись), реально дивитись на них сумно, мала з заплющеним оком(навіщо мені такі фото), і я не в формі.

11. Каміла

Каміла New Member

:xaxa: ну, я дивуюся людям, які свідомо розуміють ситуацію, і все одно погоджуються на ті фото.. як можна так йти на поводу чужих тобі людей, і псувати собі настрій..

12. maryshunka

maryshunka Well-Known Member

Вчора ходила в Медінститут знайомитися з лікаркою, котру мені порадила мій ведучий лікар. Народу в коридорі повно, пускають в пологовий одиниці-і то переважно татів. При мені жінки туди стукали і просилися зайти. Хоч і були в халатах, їм казали: "Дзвоніть породіллі-хай до вас спуститься!" :cesored:
    Лікарка мене теж по палатах не водила-сказала, що всі палати заняті, зараз метушня, покажу за пару тижнів-хай трохи вляжеться... Знаю лиш, що ремонт там є, з теплою водою проблеми відсутні, а максимальна кількість породіль в одній палаті-4. І якщо немає ускладнень - на 3й день після родів ВОЛЯЯЯЯЯЯЯ!!! :radist:

13. Hruska

Hruska Well-Known Member

Неа..не вийде так :)
    Тепер пояснюю чого така ситуація - вони бояться дуже епідемії ГРИПу і всіх пускають через чорний хід, ну принаймні, коли ми з чоловіком ходили знайомитися з лікарем, то вона так і нам пояснила...і через це я так і не могла взнати які ж в Меді умови, тому тут і запитую...Бачу, не багато народжували там(((

14. Lvivna

Lvivna Member

Ох, ті вже плітки, була я на днях у нього, прийшла на 10, як і сказав по-телефону, і трубку підняв, і я була в черзі не 17, а третя, маю йти на повторний огляд, то спокійно пояснив, що в окремі дні листопада його дійсно не буде, але щоб я не переживала, все буде добре. А день перед тим мені вже повідомили, що він всіх на пологах розрізає без винятку, щоб скоріше народила, і ще купу легенд. Слухати менше треба наших людей, таке наплетуть!..

15. maryshunka

maryshunka Well-Known Member

Певно, будемо з вами "першопрохідцями" :tanksmile: і самі про все форумлянкам напишем...

16. Каміла

Каміла New Member

можливо візуально в Медінст. щось змінилося, бо я там була майже два роки тому, коли народжувала подруга, а от те що тоді впускали до породіль, мені не дуже сподобалося.. в палаті лежало троє, і біля кожної хтось був, в одної мама, в другої сват, брат, кум які там майже фляшку розпивали і ми з чоловіком.. я Вам скажу мене така обстановка не тішила, а особливо тих новонароджених малюків, яким день, два, які хочуть спокою...знаю, що хтось може сказати: "Візміть окрему палату" ( тобто платну), але це ж важко бути одній в палаті, немати з ким поговорити, ну хіба чоловік погодиться бути постійно..
    не знаю, як там зараз, але пишу те що бачила особисто..

17. Юстина

Юстина Well-Known Member

Я теж два роки тому народжувала в медінституті і вже писала тут парканадцять сторінок тому. Не знаю, як там зараз, але якщо ще надумаюся народжувати, то буду це робити тільки там. В мене дуже приємні спогади про цей заклад, про лікарів, про відношення, про саму атмосферу. Одну ніч ночувала в 2-ох місній палаті, потім звільнилася одномісна. Вдень зі мною була мама, вночі - чоловік, приходили тато, подруга. Вели себе тихо і чемно. А всі ці жахи про толпи народу в палатах, то це проблема не медичного закладу, а самих людей, які не вміють відповідно поводитися. Як би не присутність моїх рідних людей, то я би, напевно, поїхала мозгами там сама з дитинкою. Нічого не знаєш, нічого не вмієш - пишу про себе.

18. irushka

irushka Well-Known Member

Я теж не пам`ятаю, щоб в палаті мені хтось дуже заважав (лежала в 4-місній), коли хтось хотів прийти до мене, то я казала що не варто, приходили тільки чоловік, мама і 1 раз свекруха. Але те, що впустили цілий натовп до мене в родзал за кілька хвилин після народження Каті, то незабутньо. Тепер попередила чоловіка, щоб він подбав про це і що в родзалі крім дитини і нього не хочу нікого бачити.

19. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А натовп кого???

20. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

та ні, з відвідуваннями все так само. Просто вже як і писала форумлянка вище, у цей період зараз трішки приймаються превентивні заходи, оскільки західні регіони впевнено наближаються показниками до епідемпорогу по сезонним захворюванням грипом та ОРВІ

Статус теми:
Закрита.