Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Рибка

Рибка Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

То саме, один в один.
    Про Любомиру сказати поганого нічого не зможу, за 3 дні, проведегні там, нічого не взяла, бо сказала, що й не лікувала мене, просто провела обстеження. А вот Лех - це дааааа....

2. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

дівчата, я вже десь писала, але повторюсь: (я про Батальну) коли ми прийшли домовлятись з лікарем про пологи (приблизно рік тому, я тут на Посиденьках вичитала, що треба мати 500-700 дольців (хто як писав)), і тому в лікаря питала звичайно про ціну (знаючи що він начальник відділу -скільки ж візьме..?), нашО була відповідь - 300уо, але і пожартував далі в розмові, "взяв би і 700, але ж хто дасть"

3. Lvivna

Lvivna Member

Мало того, що проглядала, так ще й зробила по кожному лікарю статистику, і виходить, що в медінституті саме менше родять, саме менше відгуків, і по лікарях тільки по кілька позитивних - це Кобецький, Коржинська і Солощенко, але "свіжих" цін за пологи немає, крім зав. від-ня...

4. Олька

Олька Well-Known Member

Кума родила 3 тижні тому в Буряка, заплатили 1500 грн.

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Коліжанка у вересні у Жемели народжувала- 2000 грн

6. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

наскільки я знаю, то на Джамбула дитинка окремо від мами, на бательній - разом. На джамбула в палатах багато народу, на Батальній один або двоє.

Я б до Леха не пішла нізащо родити, і не через його розцінки. А сама родила на Батальній в дуже хорошої лікарки і заплатила порівняно не дорого. А сусідці по палаті Лех, на питання "скільки", відповів: "скільки за здоровя дитини не халко". Я була в шоці:girl_devil:

7. сніжна

так було ще два роки тому. З минулого року, коли зробили ремонт- на Джамбула дітки разом із мамами, а у палаті- по 2-3

8. kati

kati Well-Known Member

не два, а три) Ремонт робився два роки тому. І доречі.до ремонту також частково лежали без діток, тобто і тоді були палати де мами лежали з дітками і так що поокремо.

9. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Разом. То ті мами які не хочуть чи "не можуть" бути з дитиною їх вітдають, вже десь писала про це.

10. сніжна

2 роки тому був продовжений ремонт. Бо до того- лише частина була відремонтована. Моя братова 2 роки тому у патології та післяпологовій палаті була 9 чоловіком у палаті і донька була не з нею. А таких відремонтованих палат, де мами були з дітками- лише кілька. А зараз- усі.

11. Ніка

Ніка Well-Known Member

ага, моєму чоловікові теж так сказав, правда ще перед пологами. так що ми були готові!
    взагалі, Лех може й добрий спеціаліст, просто специфічна людина. а каже так, бо звик, що він зав.відділення і має вищий статус...:) але це вже в іншу тему!
    на Батальній добре тим, що там хоч відвідувачів юрмами не пускають! принаймі не пускали ,коли я лежала. :)
    а зараз йти в медінститут трохи страшно після усіх розповідей. принаймі, думаю, я там довше, ніж на день не затримаюсь! :)

12. sherry

sherry Well-Known Member

Дівчата хто знає можна на Джамбула з сумкую чи має бути все тільки в кульках?

13. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

наскільки я знаю, то може бути і рюкзак і чемодан..Без різниці. Головне вміст!

14. madchen

madchen Member

Моя подружка пакувала сумку(спортивну).

15. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

коли я родила-то можна було лише екульки,зараз здається так само.але якшо кажуть,шо хтось із сумкою був-значить вже можна

16. sherry

sherry Well-Known Member

Дякую!!! То спробую взяти сумку на колесиках, надіюсь не виженуть:girl_blum:

17. madchen

madchen Member

:connie_pull-pigtail Серйозно!!!!!! Я ще не пакувала...але судячи з того, скільки всього потрібно, то моя буде замаленька. А ви коли збираєтесь в пологовий??

18. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Так не обов"язково все зразу брати,потім вам можуть і донести рідні,я брала саме необхідне ,шоб поменьше було,а в палаті зі мною була дівчина яка мала велечезну спортивну сумку.

19. sherry

sherry Well-Known Member

Думаю що 25 покладуть. А то речей щось і справді багато виходить.
    Я краще візьму усе ніж потім буду пояснювати чоловіку де що лежить.

20. madchen

madchen Member

А я думала, може ми десь на одному терміні..... бо я теж на Джамбула збираюсь.

---------- Додано в 17:58 ---------- Попередній допис був написаний в 17:56 ----------

то, можливо, хватить місця...хоча халат і рушники немало займуть.

Статус теми:
Закрита.