Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. airy_cat

airy_cat New Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

ОМГ :girl_cray:

2. allusya

allusya Well-Known Member

Чесно кажучи, мені дивна ваша реакція на мої дописи.
    Не подобається - не читайте і не реагуйте так емоційно, шкода ваших нервів.Я ж так само і на ваші дописи можу реагувати, але не буду, мені з того просто смішно :)
    А ще з вашим підходом варто тоді зміни теми "Раджу лікаря з ПБ" на "Раджу акушера з ПБ" і буде вам радість.

3. In4a

In4a Well-Known Member

4. allusya

allusya Well-Known Member

Скоро образи почнуться, що думаю не так як ви.
    пропоную залишити обговорення на моїй скромній персоні та мого бачення процесу пологів :) а зосередитись власне на темі "Відгуки про львівські пологові будинки"

5. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Залишу відгук про Мечнікова . Це те , що мені не сподобалось. В сусідній палаті лежала жінка , в якої були проблеми з хребтом - чи їй в пологах щось защемило , чи там були проблеми до самих пологів - я не знаю. Але коли та жіночка ходила на УЗД (як завжди , погнали всіх - ну раз привезли апарат на поверх, значить всіх , хто родив 2-3 дні тому , ведуть ), то я чесно кажучи , була в шоці. Вона лягла на кушетку , в кабінеті сидять двоє жіночок лікарів (одна робить саме обстеження, друга чеше язиком , щоби тій не було скучно ), і стоїть молодий бугай-доктор. Коли їй треба було піднятись , то ніхто з них !!!! не допоміг , поки та жінка не попросила допомоги - хоча вони бачили і їй же наголосили , що в неї проблеми з хребтом. Той доктор її буквально дьорнув , а її аж перекосило від болю.
    P.S.Мені здається , що поки лікар-мужчина сам не прийме пологи у своєї жінки , то до тих пір він не зрозуміє всього процесу .

6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

найцікавіше те, що оця жіночка- УЗДистка через отаку свою "уважність" потім на УЗД встановлює такі діагнози, від яких інші лікарі у шоці.Останній приклад, коли жіночці на 40- тижні ставить діагноз відставання плоду на 4 тижні. При перевірці наступного дня у тому ж пологовому, але уже УЗДистом Винницьким у присутності її лікаря та ще одного УЗДиста виявляється, що все у нормі...

7. hobbyhorse

hobbyhorse Member

Ой, як було зимно на Батальній останніми днями (ледь теплими батареї нарешті стали позавчора)... В родзалах від 15 до 18 градусів...

8. Lvivna

Lvivna Member

Сьогодні говорила з коліжанкою, вчора прокесарили на Джамбула, в післяопераційних по 4 дівчат лежать, замість двоє, на коридорах лежить повно народу. Ото мене обрадувала, мені через 1,5 місяці там народжувати. Мечнікова закрили, от і маємо те, що маємо... До речі, ніхто не чув, коли його відкриють? Таки в грудні?

9. Wariatka

Wariatka New Member

Спробуй на Некрасова. Там місць вдосталь, я родила 2 тижні назад. І тепло там. А Мечнікова до грудня закритий.

10. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

справа не у виконанні своїх обовязків, а в частому їх НАДМІРНОМУ виконанні, тобто скоріше перевищенні.
    Лікар - помічник жнки - породіллі і лікар в пологовому Львова це часто трохи різні речі)

11. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

деколи і нормальні природні пологи можуть обернутися складними.тому і стоїть там врча,щоб вчасно виявити небезпеку і її ліквідувати.якшо лікар від вас не відходить-значить так потрібно,а якшо дозволяє собі приходити лише час від часу-значить все у рожениці йде неормально.

повністю згідна..так і мало би бути.так і є в деяких випадках,здебільшого коли йде жінка без домовляння до чергового лікаря,який совісно виконує свої обовязки.знаю,що то з області фантастики,але повірте-таке буває і навіть не дуже рідко :)

тому і є акушерка,яка допомагає народжувати і лікар,який слідкує за нормальним перебігом пологів і перші 2 години після пологів.
    якшо жінка і чоловік є свідомими,гармонійними і знаючими-то вони можуть самі вдома народити свою дитину.але є багато жінок (і чоловіків)_ які під час пологів починають неадекватно реагувати на сам процес-то тут звичайно краще покластися на лікаря (якшо ви йому довярєте).
    скажу з свого досвіду-я зі всім справлялася,поки не дійшло до потугів.гадаю,якби все йшло природнім методом я би справилася,а так як мені прокололи води і почалися пологи -організм відповідно не був готовий і я трохи в період потуг була виснажена і вже не знала шо мені робити-то я слухала лікаря і робла те,що він казав.раділа,що чоловік був поряд,бо він був при свідомості і міг сам за всім слідкувати.не уявляю пологи без чоловіка.але то мене вже шось понесло від теми ...:)сорі

12. madchen

madchen Member

Дівчата, може є в когось фото палат з Батальної ? Переглянула цілу купу дописів і не знайшла(може не уважно дивилась..)
    Ну і взагалі, "просвітіть мене" хтось в чому різниця між Батальною і Джамбула???

13. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

в оплаті послуг ;)

не знаю,в принципі, була лише на Джамбула;) але від багатьох дівчат чула,що з Батальної потім йдуть родити на Джамбула. в принципі,вибирають по лікарю,а не по пологовому,нє?

14. Korona

Korona New Member

За Джамбула вам не скажу, бо не знаю. А от на Батальні мені сподобалось. Родила у листопаді 2009р. У після родовий період лежала на другому поверсі. Палати були гарно облаштовані, свіжий ремонт ,чистенько, прибирання було два рази на день, душ з туалетом, два ліжка ( на стіні була прикручені ручка вздовж ліжка, щоб легше ставати ), пеленальна дошка та ще один умивальник ( з теплою водою). Був також годинник та градусник на стіні.Єдиний невеличкий мінус, трошки дуло з вікон, то ми просто повернулися головоми до дверей. Та й медсестри привітливі(звичайно були різні, але більшість приємних), навчили усьому, показали, розказали, все як у першому класі. А ті до яких я зверталась найчастіше( симпатизували мені), віддячилась звичайно. Якщо підсумувати усе, то багато чому навчилась саме у роддомі.

---------- Додано в 11:43 ---------- Попередній допис був написаний в 11:39 ----------

Не хочу наговорювати на лікарів з Джамбула, бо знову ж таки не знаю. Але на Батальній лікарі (їх можна на пальцях однієї руки порахувати) сильніші. Вони дуже хороші практики, а це найголовніше.

15. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

І не треба.Бо там досить хороших спеціалістів.

16. kati

kati Well-Known Member

на підтримці лежала на батальній, але родити пішла на джамбула. Так, умови, ремонт, палати все набагато в кращому стані як на джамбула... але відношення мені більше на джамбула сподобалось. Вже занадто на батальній всі в кишеню заглядають, де треба і не треба. Ну а розцінки на пологи в Леха чи Любомири взагалі не вписуються в рамки "прілічія". Звісно там є багато "дешевших" лікарів, тільки я б до них навряд пішла

17. Korona

Korona New Member

Я з вами погоджуюсь

18. madchen

madchen Member

А в кого ви родили??

19. Lvivna

Lvivna Member

Некрасова - це медінститут? Я там лікарів недорогих і хороших, крім Солощенка, взагалі незнаю... Дівчата, кого можете порадити звідти?

20. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

гілку "Раджу..." проглядали? Там є багато відгуків про різних лікарів з Медінституту

Статус теми:
Закрита.