Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. mamulja

mamulja Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Я теж думала в Данкова народжувати, але мало того, що до нього попасти важко, так він і рідко буває, в нього сім'я живе в Києві, то на вихіжних він літає туди і контракт з Богданом підписаний, їде туди а своїх вагітних розприділяє по інших лікарях, Ось так

2. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

народжувала моя співробітниця! Якраз я її розпитувала про лікаря в якого вона родила, бо це питання для мене також актуальне З її слів: "лікарка в мене старша була, років десь під 60, вік віком, але виглядає повна сил і енергії, коротше класна, дуууууже відповідальна, я в неї спостерігалась кілька місяців до родів, так як в мене нормальної не було гінеколога, то до неї я приходила раз в 2 тижні, потім останній місяць чи 2 кожен тиждень. якшо в неї є породілі вона виходить на роботу кожен день, є чергування чи нема. дуже не сюсюкається, приємна і по дєлу говорить. Я лікаркою задоволена."
    В Данкова родила моя друга співробітниця. Мала сімейні пологи, лікарем задоволена, а от до її коліжанки Данков не прийшов, бо мав який срочний визов в район) Тому при виборі лікаря, в якого родити, сама мабуть буду вибирати лікаря якогось "попроще", але толкового, щоб точно буде впевненим що він прийде на роди!

3. Златка

Златка Well-Known Member

реалії сьогоднішнього дня на Джамбула - через переповнення багатьох жінок з родзалу відправляють в ... коридор - місць в палатах нема :suicide: подруга народила нині в 7 ранку, тільки ввечері по шостій попала в палату :girl_nea:

4. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А що то таке, якийсь пологовий закрили на мийку?

5. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Мечнікова закрили на 3 місяці на ремонт.

6. allusya

allusya Well-Known Member

вчора в новинах показували ремонт на Мечнікова, але казали, що це ремонт на 4 поверсі, але вагітних прийматимуть, бо інші поверхи відкриті.

7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

а що він у Богдані робить?там же пологи давно не приймають...

8. mamulja

mamulja Member

Як у кого, ,,,,

9. natorella

natorella Well-Known Member

а мене не захотів брати - так і сказав - в мене багато, йдіть до когось іншого
    за 3 тижні до родів
    я ж, зелене, не зрозуміла тоді того ЩАСТЯ - ревілаааааааааааа

10. mamulja

mamulja Member

Ні вагітних не приймають, останній день прийому був 3 вересня. Я там з лікарем мала домовленісь, але з даних причин мусила шукати іншого

---------- Додано в 01:10 ---------- Попередній допис був написаний в 01:08 ----------

Я теж з ним зідзвонювалась, точніше мій чоловік, то йому добряче нахамив, і ми теж раді що до нього не попали

11. allusya

Тоді мабуть або я не правильно зрозуміла, або в новинах не правильно дали інформацію. Мені головне, щоб в грудні відкрився, буде гарно, чисто з ремонтом. :girl_in_dreams:

12. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Не повірю шоб Данков нахамив,можливо ваш чоловік його юмора не зрозумів,або чоловік тиснув на нього.

13. LadyEva

LadyEva Member

Я народжувала в Хоми. Шо можу сказати- лікарка дуже відповідальна,акуратна, приємна. Оскільки мене чоловік привіз в пологовий в суботу, а народила я в понеділок зранку- вона до мене приїзджала і в суботу, і в неділю, при тому, що чергування в неї не було. При пологах мені було легко з нею під час потуг, вона прислухалась до мене. Був надріз, зашивала легко, швів пізніше я не відчувала зовсім. Після пологів навідувала мене кожен день до виписки. Про оплату говорила так: Це моя робота, якщо хочете подякувати, то як буде ваша ласка. Звісно ми подякували як могли (скільки могли). Загалом я нею задоволена, вдруге пішла б народжувати до неї.

реалії сьогоднішнього дня на Джамбула - через переповнення багатьох жінок з родзалу відправляють в ... коридор - місць в палатах нема
    Мала щастя бути в тому коридорі. Жахливо- бо всі лежать як воєнному госпіталі, під час обходу, коли тебе відкривають, щоб подивитись на виділення (на коридорі!!!!!!!!!) відчуття не з найкращих. Протяг. Але для мене було найтяжчим те, що не було біля мене дитини- весь час переживала, щоб його нічим не догодовували, хоч попереджала, щоб не робили того, але ж... відповідно з 7 ранку до 6 вечора малий грудей не бачив.
    Та коли нам дали палату- палати чисті, гарний ремонт, санітарки два рази в день приходили мити тих жінок, що мають шви, при чому грошей ніхто не вимагав.
    Не сподобалось- немає нормального душу і теплої води в ньому і те, що малому "відкрутили" пупчик.

Останнє редагування: 9 Вересень 2010
  14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

коли пологовий закритий на ремонт чи на помивку, вагітних не приймають. Може тимчасово працювати ще гінекологія, бо вона знаходиться трішки у іншому крилі. А узагалі, ви собі уявіть картину: там зараз половина 4 поверху здерта до цегли. На тому ж 4 поверсі знаходяться операційні та відділення інтенсивної дитячої терапії. Яким чином у пологовому можуть приймати вагітних?

15. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ніколи не повірю, що Данков нахамив. В нього специфічний гумор буває, але хамства за місяць в патології я від нього жодного разу не чула. Може чоловік на нього тиснув, чи ще щось, не знаю, звичайно не буду нічого стверджувати.

16. allusya

Взагалі-то я лише передала інформацію, що почула в новинах. Різне може бути. От говорила, що Джамбула закрили на карантин, але ж насправді приймають вагітних, хоча лишень тих, що хворіли в дитинстві на вітрянку (здається).
    Все в цьому житті можливо.

17. opko

opko Member

А в кого ви плануєте народжувати і коли будете домовлятись про пологи, якщо пологовий закритий? Цікавлюсь, бо в нас майже однакові терміни.

18. allusya

Я ще не домовлялась ні з ким, попередньо думала, що в Чигринець. А остаточно вирішу з ким і де саме домовлятись хочу вирішити вже після 30 тижня. Маю ше перечитати усі дописи тут про пологові і лікарі, щоб остаточно зробити вибір. Домовитись про зустріч, навіть коли закритий пологовий, завжди можна по телефону.

19. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

На тому коридорі ще й холодно!!! Ковдри дають благенькі!!! Я там застудилася, досі кашляю! І в палаті нам теж було не тепло - беріть тепліший одяг для малючків, рушником накривати замало!!!

20. AilataN

AilataN жива

А я дуже навіть повірю...В його відділенні лежала місяць,а вів мене інший лікар,ставлення до мене було трохи дивним з його сторони.Та я на це уваги не звертала))))))

---------- Додано в 13:39 ---------- Попередній допис був написаний в 13:32 ----------

З моїх подорожей по полбудах Львівських найбільше Джамбула запам"ятала,в негативному сенсі...Мечнікова був найкращий,там родила,в нових палатах,задоволена всім.Батальну згадую -вигнали мене звідти з кровотечею,на 32 тижні,приймали тільки область.На Мечнікова лікар чуть на руках не ніс в операційну(лікар не мій,вночі,без грошей):girl_impossible:

Статус теми:
Закрита.