Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

В мене саме так і було.

2. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

3. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

Я ні в якому разі не настроєна на пологи, зі стимуляцією, витисканням і т.д. А надіюсь, що будуть максимально природні пологи, з мінімум медицинського втручання. Просто, можливо я не на стільки смілива, щоб, будучи в медицині повним "дубом", забороняти лікареві якісь дії( і знову ж таки я не про все, а іменно про таку ситуацію). Як не як той лікар вчився не один рік ( про те як він вчився не будемо говорити)
    .

А на рахунок витискання, я просто задала питання, " чим воно є настільки погане?", якщо я маю не один приклад, де воно поганого нічого не зробило., а навіть помогло. Відповідь отримала - шо великий ризик травматизму дитини. От і все.

4. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Ну чому ж не будем? Давайте поговорим :)

5. MaryF

MaryF Well-Known Member

Витискання заборонено не ким небуть, а МОЗ, значить на це є причини, одна з яких - ДЦП.

6. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Вас могли класти на "чисте" місце

якщо на звільнене місце, то порушили інструкцію.

Я лежала в МІ, коли один пологовий був закритий на мийку, а Батальна закрилася через аварію трубопроводу, був справжній дурдом, але поки не помили палату і не продезинфікували кварцом - не заселяли.

7. levandivka

levandivka З яйцями...

Якщо подумати - що воно змінило? :)
    Стерильності не було, нема, не буде.
    Нє? :)

8. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

А хто вже бачив умови на Джамбула після ремонту? Поділіться враженнями?

9. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

А от скажіть мені,будь-ласка,лікарям всім платять зразу після пологів? чи перед випискою?

---------- Додано в 19:42 ---------- Попередній допис був написаний в 19:38 ----------

і все одно ж ніхто не дає грошей ПЕРЕД пологами,то як той процес може залежати від суми,яку дали(чи не дали:))?

10. Arno

Arno New Member

це точно!

красиві відремонтовані родзали-за свої чотириденні пологи я була у двох)))почались пологи в 1 і закінчились в 5
    на мою думку єдиний великий недолік приміщення цього ПБ це туалети і душові кімнати

11. levandivka

levandivka З яйцями...

Та йой!
    Готель є готель:
    Коли звільняєте номер, підходите в рецепцію, здаєте ключ від номеру... :)

12. Rosynka

Готель є готель:
    Коли звільняєте номер, підходите в рецепцію, здаєте ключ від номеру...

Та ні,в готелі все-таки перед поселенням треба заплатити...

13. levandivka

levandivka З яйцями...

Нє. То за проживання.
    А за всі додаткові послуги розрахунок по факту.

14. Rosynka

ну,от мені що цікаво - якщо розрахунок по факту,то що буде,якщо НЕ ЗАПЛАТИТИ? не випишуть?

15. parom77

parom77 New Member

Я з педіатром на Мечнікова Ковальчук Лідією ніяк не могла найти спільної мови.Ми вночі родити приїхали, нам наперед сказали, щоб у верхньому одязі в родзал не заходили, літо було, чоловік шорти одягнув і то десь біля колін закінчувались.Ми тільки після родів прийшли в палату, так вона вже звідкісь взнала, де я працюю, і до мого чоловіка вчепилася:" Ви до дружини на роботу також в шортах приходите?"А потім сіла біля мене про щеплення розказувати.А мою доню медсестра на пеленальному столику тримала, я їй в руки дивилася.А педіатр тоді мені і каже: "Ну я не можу так з вами розмовляти, коли ви на мене не дивитесь ви або зі мною спілкуйтесь, або як хочете!" Та я вже мама з досвідом і щоб не нахамити, але твердо їй відповіла відповідним тоном:" Я хочу дивитись, що роблять з моєю дитиною".Більше вона до мене не чіплялась, а я їй не подякувала ані гривні.Лікар такого рівня має вміти спілкуватися з породіллями, які ще знаходяться в такому стані.Це я веду до того, що не треба їх боятися, бо виписала вона мене і документи всі віддала, як має бути.Це вони з молодими мамами собі дозволяють все, що хочуть.Це не супер - вони нам потрібні, - це ми приїхали до них родити, і це між іншим , не приватна клініка, а державний пологовий будинок.

16. levandivka

levandivka З яйцями...

Та як..?
    А матрац?
    Вони ж, зволочі, свіжого не постелять (с), якщо не забашляєте... [​IMG]

17. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Хоча б пологовий, де не будете змушені лежати на спині під час пологів.

18. levandivka

levandivka З яйцями...

(у Львові, бажано)

19. NoOne

NoOne миється в бані

родила на Батальній, всім задоволена, палати безкоштовні мають душ і туалет, вода цілодобово, в коридорі холодильники для продуктів, їжу так само носили (не альо, але з голоду не помреш, якщо чоловік не встиг забігти)) була в палаті - двійці, персоналом задоволена вцілому, про лікаря писала в "раджу вам лікаря"

20. Lvivna

Lvivna Member

Дівчата, підкажіть, хто що знає, чи народжував, лікар Хома з Джамбула, шукаю тут про неї, і ніяк, кажуть, що вже старша, десь 60 років, мені її хвалили, думала, на Мечнікова закритий пологовий, то до Данкова на Джамбула, але вчора однокласниця до нього на прийом вичекалась 4 години, от і думаю, що не хотілось би народжувати одночасно ще з десятьма людьми, і в результаті, щоб прийняв мої пологи якийсь вар"ят...

Статус теми:
Закрита.