Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Обласний пологовий, як і перинатальний центр на Батальній- це пологові обласного значення. Там би і не мали питати про прописку узагалі. Є два пологових, які в першу чергу, спрямовані на прийняття пологів у жінок з пропискою у м. Львові- №1 (Мечнікова) і Джамбула, оскільки це власне міські пологові. Тому для усіх породіль не з львівською пропискою ( чи реєстрацією) вони мають право вимагати писати заяву на ім я гол.лікаря про те, що "така-то особа має бажання народжувати у такому-то пологовому. Прошу дозволити..."

2. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

А що це за списки?:o

3. novyi

novyi New Member

Пологовий на Мечнікова.
    Лікар- Винник Ольга Володимирівна.
    Спеціаліст добрий, однак відношення до дружини просто хамське.
    За пологи заплатив 800 $. Лікар несподався.

4. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

А це за кесарево?

5. Lizza

Lizza Member

відносно того, що ми самі навчили лікарів "більше брати" це точно. я в 2008 в серпні родила на Батальній в зав.род.відділенням. Заплатила йому 350дол. Він навіть не подивився і тим більше не казав що мало,хоч зізнаюся, я була до цього готова.Разом зі мною в передпологовому лежали дівчата які мали намір платити за неускладнені пологи 700 а КР 1000 і то простим лікарям - "бо чули що тепер так платять". скажіть мені будь-ласка, чи ми не дурні?нехай лікар за зміну приймає по 3-5 пологів. то не забагато -700 х 3х 30= 63000 доларів в місяць , коли я ,спеціаліст з вищою освітою, заробляю 300-350? я б такий скандал вчинила якби мені ТАКИЙ лікар хоч би натякнув на своє незадоволення, що йому б самому прийшлося доплачувати свому начальству за те, що завдав їм клопіт. це абсурд - купувати для себе хороше ставлення. Якщо лікар сволота, гроші не зроблять з ньогої людину. і якщо з вами таке сталося замовчувати цього неможна, адже ми стаємо співучасниками майбутніх злодіянь таких лікарів.тому читайте і пишіть в тему "в кого раджу/ не раджу родити"і нехай люди роблять висновки. Давайте позбавимо їх роботи хоч таким чином!

6. TanyaKa

TanyaKa New Member

+
    Це таке суперське співвідношення.:girl_in_dreams: А якби нормально ставився, певно всі 8 тисяч заплатили?

7. сніжна

наскільки я зустрічала цю інфо на ін.форумі- так. Справа ще й у тому, що КР на Мечнікова зараз обходиться приблизно у 700 у.о .Винник належить до когорти найбільшвисокооплачуваних лікарів. Тому, відповідно...( Це не виправдання, бо мені її відношення до пацієнтів теж абсолютно не подрбається, хамське. І на пологах вона кричить на жінок, як у старих радянських фільмах. Але спеціаліст- кваліфікований)

8. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Нашим лікарям треба повчитись ще людського відношення до тих , хто лежить у них на кріслі/операційному столі. Навіть якщо вони світила медицини чи високласні професіонали.

9. сніжна

деяких вже дуже пізно вчити, бо вони самі по віку "корифеї", тому все життя себе так вели, і зараз не вважають за потрібне. До речі, її донька ще не розкурчений і,можливо, не супер-пупер досвідчений лікар того ж пологового, але відношення до породіль у неї зовсім інше.

10. levandivka

levandivka З яйцями...

Пропоную називати своїми іменами! "Хабар прийнято давати 700 УО".
    "Обходиться" воно зовсім іншими квотами...

11. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Я от не можу зрозуміти мотивацію докторів , які говорять таку таксу . За що давати такі шалені гроші - за то , що розрізали , витягнули дитину , і зашили ? Та вони повинні ще дякувати , що мають на кому практикуватись ....

12. belik

belik New Member

сомніваюсь що вони повністю всю суму беруть собі, напевно діляться ще з кимось.

13. TanyaKa

TanyaKa New Member

не смішить мене! ;) З податковою? Податок на прибуток здають? ;)

14. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Взагалі-то не дуже гарно рахувати чужі гроші, до того ж не працюють вони кожен день, і кількість пологів в них теж різна.
    Хто їх розбалував? Самі. Якщо дають - чому б не брати?

Останнє редагування: 5 Серпень 2010
  15. levandivka

levandivka З яйцями...

З ким би вони не ділилися...
    Хабар! Натуральний і добровільний.

А хтось в ПБ платить чужі гроші? Чи свої? А потім здихає, якщо нема як заплатити, бо "опухли" кадри.

http://www.youtube.com/watch?v=93O7A7ees-k

16. TanyaKa

TanyaKa New Member

Але як приємно ;)

Та то ми зараз такі приниципові - постфактум чи в очікуванні... А в ПБ слухнянно будемо діставати з ничок хрусткі купюри... Менталітет в нас такий ;)

17. levandivka

levandivka З яйцями...

Не всі!
    Я не давав!
    Жодного разу... [​IMG]

18. Suzi

Після того як
    вони перестають бути для нас своїми.

19. levandivka

levandivka З яйцями...

Речовий доказ? В прокуратуру заберуть?

20. Suzi

Взагалі-то те, що ми добровільно віддаєм іншій людині, перестає бути "своїм". Чи я вже чогось не розумію??

Статус теми:
Закрита.