Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

У Львовы в мене просили тільки чоловіка. А от в Роздолі, коли на лікарняний здавала довідку про склад сімї, то мусіли просити, щоби мого дідулю не писали, бо він би точно її не здавав)))

2. Іруня

Іруня Well-Known Member

Аналогічно.

3. murawka

murawka New Member

Була я сьогодні на Батальній. Виявлється, там є безкоштовні 2-місні палати із душем. Правда адміністрація просить мінімальні доброчинні внески у розмірі не менше 100 грн., які треба оплатити у бухгалтерії, а сам ордер підклеїти до обмінної карти. Правда, які ті палати я не бачила, але вже... На тих пару днів (сподіваюсь, їх таки пару буде) можна і потерпіти, та й думію, що після родів мені то все рівно буде. Правда, я хотіла 1-місну палату але так поняла, що або за лікарем вони не закріплені, або в тіц частині роддому їх нема.:girl_sad:
    Хтось у таких безкоштовних палатах лежав?

4. Nata

Nata Well-Known Member

А є й інші? Я лежала у звичайній із душем і туалетом (ну... про зовнішній вигляд цього добра я скромно промовчу, але в ґумових капцях навіть помитися можна було :).
    Моя мама ще 23 роки тому там брата народжувала то казала що лежала в такій палаті.

5. Sonne

Sonne Well-Known Member

Якщо когось цікавить процедура виписки в медичному, то все виглядає значно простіше, ніж кажуть. Медсестра, яка виносить дитину просто запиталася, чи хочемо ми в виписну кімнату. Ми не хотіли, то дитину просто передали татові біля виходу. Довідки теж видали всі без проблем:)

6. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

7. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Аналогічно. І то в серпні 2009. Може щось поремонтували з того часу? Хоча не жаліюсь, мої сестри народжували при гірших часах.

8. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Я лежала в палаті від Антошки.Ніякої різниці не побачила-палата на двох,душ/туалет,пеленальний столик.Хіба на стінах картинки висіла і на вікні жалюзі з жирафиками :) Нічого за це не платила-куди привезли,там і лягла :girl_yes:

9. Олюська

Олюська Well-Known Member

А я раніше хотіла в одиночну палдату, а тепер думаю собі, що якщо в 2/3-місних нормальні умови (не обов'язково з ремонтами, аби був душ і туалет), то мені цілком підходить. Бо думаю собі, як треба буде десь вийти з палати, то думай, на кого дитину залишити в 1-місній

10. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Мені дитину не доводилось лишати,але от поговорити з кимось часом хотілось:)

11. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А мені от не дуже хотілось спілкування, але був випадок, коли неонатолога по всіх поверхах шукала, то мацьопу мусіла лишити на декілька хвилин. Або ж помитись. Самого,хоч і сплячого не хотілось залишати, а от під наглядом сусідки вже якось спокійніше. Тому вважаю двохмісна палата краще ніж одномісна.

12. дашулька

дашулька Well-Known Member

Я народжувала на Батальній у березні 2009 року на першому поверсі,лежала в двомісній палаті. Умови мені дуже сподобались-чистенько,гарно зроблений ремонт,душ людський ,завжди з гарячою водою,два умивальника-один в туалеті,інший в палаті,унітаз завжди мився прибиральницями. Нічого не платила за це взагалі,куди поклали ,туди й лягла.
    Сусідка не заважала,тільки,зараза(,курила в туалеті(,а так за компанію хоч поговорити було з ким,хоча напевно скоріше поплакатись-чого не знаю,але плакала весь час))). зараз то так смішно тепер)

13. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Вот коза :girl_devil::girl_devil::girl_devil::girl_devil::girl_devil::girl_devil::girl_devil::girl_devil::girl_devil::girl_devil::girl_devil::girl_devil::girl_devil::girl_devil: А її не турбувало , що в палаті новонароджені діти :connie: - і її , і чуже ?

14. дашулька

дашулька Well-Known Member

Напевно ні)). Робити зауваження-робила,сваритись - марна справа,якщо людина сама того не усвідомлює,то для неї немає значення великого,що мені то не подобається й ,що наші діти тим дихають,тим паче вона годувала грудю.
    Мені було не до сварок-це точно. тим більше жінка віку моєї мами...не знаю,ніби доросла людина,а розуму...але то таке..

15. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

О, зі мною теж лежала така, що ходила нишком курила в туалеті а як заходила, то запаааах був....я відразу зробила їй зауваження, але то нічого не дало, як нема клепки в голові, то трудно...

16. Олюська

Хто останнім часом народжував на Мечнікова, як там годують?

17. Kayla

Kayla Well-Known Member

я народжувала місяць назад. меню таке. на сніданок гречка на молоці (50 на 50 молоко розведене водою), або манка (троха ліпша), або інша каша (пшоняна). обід - борщ червоний! або горохова зупа!:girl_impossible:гречка варена (нічого мясного-рибного,бо грошей нема)+чай (кисіль). вечеря - теж якась каша.
    я їла своє здому, сусідка лікарняне. в принципі, з голоду не помреш.

18. Олюська

Не хочеться своїх дуже заморочувати, бо ж треба буде з малою сидіти. Я в медінституті багато лікарняного їла і мені смакувало нормально + один раз на день мені мої привозили сир, яблучка печені, бульйон, мэяско якесь і т.п. От тільки був одного разу такий казус. Наготували нам гороху з бульбою, а я ж, молоде зелене, не знала, що на ГВ такого не можна, напакувалася ( ще так мені засмакувало, пам'ятаю), а потім не знала, від чого моє біднятко так кричало

19. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Коли я лежала три роки тому на Мечнікова , то три дні - субота, неділя, понеділок (тоді якраз в кінці травня були Зелені свята) на обід давали горохову зупу. Якби не батьки , котрі мені привозили їсти , то я би певно сиділа голодна. Але гречку , пам"ятаю , їла. Вагітні дівчата , котрі лежали з нами на поверсі , і їли ту зупу, казали , що вона була досить смачна.

20. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

а я там борщ їла- теж досить їстівний.

Статус теми:
Закрита.