Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Для чого ви пишете такі дурниці? Хто вам сказав, що він кожних вихідних у Києві. Я місяць лежала у пологовому і за той час жодного разу такого не було (а то ще були пасхальні свята), він навіть з напвідороги до Карпат вертався, бо треба було терміново кесарити жіночку одну і його попросили і він вернувся (то не була його "пацієнтка" до речі). Буває таке що він в Києві, на конференції, але то не є часто, і він попередить і постарається приїхати, а якщо вже зовсім ніяк, то передасть не менш досвідченому лікарю, але то рідко буває. Зрештою ніхто не застрахований, всі ми люди і в кожного можуть бути різні обставини. Але те що він на вихідних "не приймає" - то брехня! Для чого розповсюджувати такі неперевірені чутки?

2. sherry

sherry Well-Known Member

Підкажіть будь-ласка коли на мийку закривається роддом на Рапапорта?

3. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

не знаю коли закривається але відкривається здається 3 серпня

4. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

100% - я народжувала якраз на вихідних, причому на Трійцю, то він в лікарню приїхав, причому дуже швидко після нашого дзвінка.

5. tasha

tasha New Member

Дівчатка не сваріться так, я лише розповіла те, що сказала моя співробітниця, яка саме хотіла в нього кесаритись, але побоялась.
    Нікого не хотіла дезінформувати.

6. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Мені моя лікарка з ЖК теж казала щось подібне, і відразу ж порадила іншого лікаря:), але я не далася:) Тому не ведіться. А не приїхати на пологи може будь який лікар, але інша справа - з яких причин. Данков точно не з тих лікарів, які не приїдуть на пологи без поважних причин.

7. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

То точно,навіть якби не приїхав по поважній причині,там достатньо хороших лікарів!

---------- Додано в 11:24 ---------- Попередній допис був написаний в 11:23 ----------

Він вже давно на промивці.

8. Ромулька

Ромулька New Member

Дівчата хто може поділитись інформацією про Поврозника В.В. з батальної. Які зараз взагалі умови на батальній (я там народжувала 6 років тому) як облаштована передродова (колись було тільки ліжко і годинник на стіні). Може хтось може порадити іншого хорошого лікаря з Батальної (який небагато бере, розраховую на 200 у.о. лікарю) Дякую

9. irushka

irushka Well-Known Member

Дівчата, а що там на Мечнікова: закривають в вересні, а відкриють коли, хтось знає точно?

10. Lvivna

Lvivna Member

Коліжанка, що там лежить перед пологами, каже, що ходять слухи вже, що не будуть аж на три місяці закривати, і має на днях в Усика запитати, так що, як тільки щось взнаю, зразу закину в цю тему повідомлення.

11. dianisia

dianisia New Member

Особисто я буду народжувати у Леськів В.Д. Бере якраз стільки скільки ви вказали. Якщо буде цікавити якась інформація відповім у ПП.

12. levandivka

levandivka З яйцями...

http://www.youtube.com/watch?v=0pyx_oiUpXs

13. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

І я на батальній в Пирогової, але суми не знаю, тому ніц не можу вам сказати, шо після родів "загне" то і буду платити. Хоча вона того варта, факти говорять самі за себе.

14. Alexx

Alexx New Member

Я також на Батальній в Яремчук Т.П. Ціну вона не назвала. сказала, що самі зорієнтуємся. Одже я орієнтуюсь на 200 у.о. Але я до неї ходжу на огляди з 5 тиждня (та й до вагітності на чергові огляяди гініколога я до неї ходила, такщо може вона через те чітко ціну не каже, бо вона жіночка конкретна, але не хапуга. Свою роботу виконує бездоганно) Я знаю особисто трьох кубіт які в неї народжували (одну кесарила бо була потреба), а так вона за природні пологи і бажано за партнерські. Рекомендую.

15. ainberliner

ainberliner New Member

Дівчата, розкажіть трохи про оту "виписну кімнату". в кого не питався зі знайомих молодих батьків - кажуть що то наглий "розвод на гроші" причому саме в той момент коли ти не можеш чинити опору через почуття.

В день виписки, які документи вам повинні віддати і хто ? Ваш лікар чи черговий лікар чи може чергова медсестра? Чи це вже всі документи і можна йти додому одразу, чи необхідно ще десь отримати штамп "вибув" чи розписатись?

Чи правда що дитину до виходу повинна виносити саме медсетра а не мама?

Чи є офіційна портеба в виписній кімнаті, тобто чи там потрібно робити якусь офіційну дію (штамп , підпис) без якого не можна залишати мамі з дитиною пологовий будинок?

Чи може ота "виписна кімната" взагалі не має відношення до пологового будинку, а просто якийсь фізособа-підприємець Лелека А.В. арендує кімнатку і пропонує послугу "виписка" яка нічого спільного з випискою з ПБ не має?

ПС: В мене товариш хитро зробив - поки мама була в палаті, пішов вниз, і при виході просто перехопив медсестру і забрав в неї дитину ("о! дякую вам, до побачення!") і вже нікуди не заходили. а медсестра шось там жалілася що вона повинна занести дитину в кімнату інакше її "насварять".

Розкажіть будь-ласка що памятаєте з свого досвіду чи вам розповідали. Не хочу щоб жінка плакала по дорозі з ПБ додому...

16. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

офіційно ( юридично)- так. Пологові від них "відхрещуються". Реально-...

17. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Моя знайома, народжувала в травні, теж не хотіла тої кімнати. Два рази казала їм, що просто хоче вийти з роодому і все. То переконували, що то дуже гарно іт.д. На третій раз сказала їм тАк (не сварилася, а просто голосно і "нормальним" тоном), що вони побажали їй щасливої дороги. Це їхній заробіток, і тримаються вони за нього кліщами, а офіційної потреби в цій кімнаті не має.

Останнє редагування: 14 Липень 2010
  18. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Заробляння грошей на щасті батьків. При цьому фото зазвичай жахливої якості і жодної цінності для сімейного фотоальбому не мають.
    Народжувала на Батальній 2 роки тому. Ми були до того готові, тому відразу попередила медсестру, що урочистості нам непотрібні. Вона ще декілька разів нам запропонувала і заспокоїлася.
    Перед тим за 1,5 року народжувала знайома, то їх розвели на той час на 300 грн., всі були втомлені, злі, ті фото навіть нікому не показують. А фрази "потримайтеся за дзьб лелеки, яка принесла вам дитину", просто вбивають.
    Всі документи Вам повинна дати старша сестра (здається, саме вона видавала нам документи). І все. Після отримання документів берете пакунки, дитину і дружину і на вихід. Медсестра допомагає винести дитину, але Ви і самі це можете зробити при бажанні.
    Тут головне чітко і голосно сказати, що Вам не потрібно урочистого вручення дитини і документів і платити Ви не будете.

19. levandivka

levandivka З яйцями...

Та йой...
    Кричєти не мусово. :)

20. Nata

Nata Well-Known Member

Звичайно :) медсестрі десятку в кишеню і вийти через чорний хід без нервів :)

Статус теми:
Закрита.