Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Злата

Злата Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Моя сестра народжувала другу дитину на Мечнікова, ні з ким попередньо не домовлялася, приїхала у пологах і приймав пологи черговий лікар (прізвища на жаль не пам'ятаю).
    дуже задоволена, лікар після пологів часто навідувався, ціна за все 1500 грн.!!!!!!!

казала, що акушер дуже "нагадувала", що з нею потрібно обов'язково розрахуватися

2. Bublyk

Bublyk Member

Народжувала 27 червня там же. Ніякої теплої води не було, хоч деколи можна було з 8 до 9 ранку виловити. Дуже середненько там, новий ремонт би не завадив. А от пологові зали мені сподобалися - сучасний ремонт і зручні родові крісла.
    Проте неприємним завершенням мого перебування на Мечнікова стала виписка. Це був ЖАХ. В той день виписували дуже багатьох у зв"язку з нестачею місць. Ми з малявкою вже зібрані проторчали в палаті 2 години поки прийшла медсестра, щоб нас винести. Відповідно всі родичі проторчали під пологовим весь той час. Нарешті нас винесли, але як виявилося, це ще був не кінець, бо внизу випускають тільки через ту дибільну кімнату виписки (фото, відео), а там знову черга. Медсестру з малим чомусь забрали в ту кімнату (хоч там ще були інші люди), а нам сказали почекати за дверима. Моя старша мала (їй 2,5 роки) впала в істерику, куди забрали її братика. Верещала на пів роддому. А їм хоч би що. Ми ще десь так простояли хвилин 15, потім мене трафило і я пішла забирати свою дитину. Кажу, що мені не потрібні їхні фотки, ми вже хочемо йти додому. Вийшла тьотінька і не захотіла мене пускати за двері. Але я вже була така знервована і так її відштовхнула, що та чуть не впала. Зайшла, забрала малого, "подякувала" медсестрі і вийшла на двір. Отож, замість того, щоб радісно відправити породіллю додому ми всі вийшли з пологового злі і нервові.
    Якби знала наперед, що там все так, винесла б малого через чорний хід і мала би чистий спокій.

Останнє редагування: 5 Липень 2010
  3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

на жаль, так може "пощастити" у кожному пологовому. Ми братову на Джамбула так чекали з 13,30 до 18,00. вона, відповідно зібраною у палаті.

4. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

А я була на батальній. Там так класно, я попала в палату( мене дівчинка в туалет пустила), то там ремонт, величезні ліжка, туалет і душ в палаті( причому з гарячою водою. Надіюсь там всі такі палати)))

5. сніжна

4 поверх там фактично ще не ремонтувався ( ще 2 неремонтовані палати залишилися і на 1 поверсі). Саме для цих цілей- продовження ремонту , і закривають Мечнікова у вересні.

6. Yoda

Yoda New Member

Аналогічно. З наступною дитиною (якщо Бог дасть) на таке не попадусь. Та виписка все зіпсувала :sad: Я вже пару варіантів продумала щоб того уникнути. Нехай та медсестра зносить дитину якщо, по їх словах, боїться що мама слабка, але перед тою кімнатою виписки її буде чекати тато і хай спробує йому не віддати дитину :girl_crazy:

7. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Я народжувала на Батальній. Так от, перед тим як нас "виносити" медсестра поцікавилась, через який вихід ми бажаємо вийти. Я звісно ж вибрала "чорний", так хотілось вже додому, шо не витримала б всяких дефіляд...:girl_crazy:

8. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

хм..народжувала 16 травня...лежала на 2 поверсі...палати відремонтовані..вода була...всюди чистенько..мікрохвильвки,електрочайники,холодильники під боком..усім задоволена...при виписці запросили в ту ж кімнату для хфото..ми відмовились..подякували двадцяткою медсестрі і усьо...це тривало 2 хв.

п.с. сподобалось набагато більше,ніж на Батальній,хоча там був свій туалет і душ...

9. сніжна

мабуть, це був перший поверх ( його плутають з другим, бо знаходиться нагорі від сходів. На другому- не народжують, там патологія, центр невиношування, лабораторії, фізкабінет, узд). Саме тут колись були палати обсервації і саме їх першими переобладнали. Тут ремонт усюди.Залишилися без ремонту одна чи дві палати, які використовуються лише як резерв,транзитні палати, коли немає місця у післяродових на 3 чи 4 поверсі. 3 поверх теж після ремонту. і вода є тепла ( бо бойлери стоять),і чайник і ,мікрохвильовка. А от на 4 переобладнали поки лише родзали, які були загальними і які перетворили на одиничні. Палати ж ремонту ще не підлягали ( їх там менше по кількості, ніж на 3). Тому із водою теж проблеми бувають.

10. Ная

Ная Well-Known Member

Після виписки першої дитини я думала так само але не вийшло.Ту медсестру тре було чекати,бо вона мала нам принести документи,відпустити нас через чорний хід вона не захотіла,навіть за гроші.То ми таки зайшли в ту виписну кімнату і відмовилися від тих всіх їхніх послуг,нас пробували спам"ятати як то тато не хоче шоб йому вручили дитину:girl_impossible:,чоловік відповів,шо таки не хоче:girl_crazy: і ми звідти пішли.Настрій таки трохи нам зіпсували. Народжувала в медіституті.

11. Fleshka

зразу вибачєйте за дурне питання...малада, зелена...
    Але то шо раніше, всі жінки в одному залі народжували?:girl_impossible::shok::eek:

12. сніжна

раніше були родзали були розраховані кожен на 3 крісла. Але, відверто кажучи, я наприклад народжувала у ньому одна. А після мене завозили ще когось. Але бувало так, що і один лікар у троьох одночасно приймав в одному родзалі.

13. Fleshka

14. Nata

Nata Well-Known Member

15. Каміла

Каміла New Member

прошу відповісти хто чув таку інформацію, що Данков став над то "занятий", що може і не приїхати на домовлені роди?

16. Lvivna

Lvivna Member

Моя коліжанка на Джамбула 4 роки тому родила одночасно з дівчиною з сусіднього дому, то лікарка бігала від одного крісла до другого, аж впріла, бідна, бо що в одної, що в другої були важкі роди, але коліжанка каже, що їй в той момент було плювати, хто там стогне, чи кричить збоку, лиш би самій народити скоріше.

Я, поки що, такого ще не чула ні від кого, і не лякайте, бо хочу в нього родити, якщо Мечнікова закриють на помивку.

17. Каміла

Каміла New Member

і на думці такого не було, щоб когось лякати... сама хочу в нього родити, от і запитую..а я спілкувалася з одною знайомою, яка в нього буде народжувати другу дитину і вона мені передала розмову недавню з нашим спільним лікарем, і от він якраз і сказав, що Данков тепер часто буває в Києві і внього стало більше обов"язків ніж раніше...тому і запитую, чи хтось мав таку ситуацію, коли почалися пологи, а його немає...

18. tasha

tasha New Member

Не знаю точно, але чула, що там живе його сім"я, тому кожних вихідних він в Києві, якщо дитинка надумає народитись в суботу чи неділю, не розраховуйте на нього.

19. Natalochka

Natalochka Well-Known Member

Дівчата, ви часом не знаєте коли на мийку закривається Мед. інститут і Мечнікова?
    А то одні кажуть, що Медінститут відкривається після 20 серпня, інші, що після 10 вересня ... а в мене дата 4 вересня ...
    А про Мечнікова взагалі чула, що на два місяці закривається з початку вересня.
    Може хтось знає точніші дати?

20. сніжна

наразі у планах з 3 вересня

Статус теми:
Закрита.