Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

250 грн за палату за весь період перебування. 3 породіллі в палаті, холодильник, чайник, також душ і туалет.

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

щось вам надали недостовірну інформацію :750-850

3. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

А хтось про Батальну таку інформацію має( ціни на палати)?
    І також цікаво як там з гарячою водою. В мене знайома родила декілька місяців назад, то казала, що гарача вода постійно.

4. Neverland

Neverland Well-Known Member

Щось я не зрозуміла певно до кінця... В меді платні палати по 250 грн за палату і там 3 породілі? А тоді безплатні то кіко породіль? А є палати де 1 жінка з дитиною? І чого на мечнікова аж так дорожче ті палати коштують? Чи там якісь інші умови/менше породіль?

5. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

Там зразу ви народжуєте,залишаєтесь там же,і чоловік з вами перебуває весь час(чи хтось інший),тобто тих 3 дні він ночує з вами і малятком.До ваших послуг душова,туалет,мікрохв.,холодильник(точно не памятаю),для чоловіка окремий диван.Іншими словами "віп-готель" на час перебування в пологовому.

6. belik

belik New Member

це мені сказали тижні 2 назад. Буду там знов на початку серпня, ще раз уточню ціну

7. Kalina

Kalina Active Member

так само але умови гірші набагато

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

750 - індивідуальна. всі умови, породіля- одна. родичі лише ночувати не можуть. у ній же і народжуєте
    850- сімейна. все те ж+ дозволена ночівля одного з родичів

9. Vероніка

Vероніка Never give up

На Мечнікова умови,звичайно, краще ніж в Медінституті, там будівля новіша і кращий ремонт. В Медінституті я була в платній палаті на 1 людину, чоловік був зі мною, плата фіксована, скільки б ви там не перебували.

10. мамочка

мамочка Well-Known Member

11. Зануда

Зануда Well-Known Member

12. Надька

Надька Well-Known Member

дівчата, а шо ніхто останнм часом на Джамбул ане народжував а то шось неможу знайти свіжих відгуків?

13. mashynka

mashynka Well-Known Member

Народжувала в меді. Першу ніч ночувала в спільній палаті - 6-ро породіль, потім перейшла в платну одномісну. Тоді (грудень2008) вона коштувала 300 грн. за все перебування. В палаті є холодильник, телевізор, душ, але! в туалет треба ходити спільний через коридор. Гарячої води не було і матрац на ліжку не зручний. Зручна та палати тільки тим, що на ніч може залишитися чоловік (мама), але додаткове місце - це кушетка, яку можна попросити в санітарки. Одним словом я в пологовому в підсумку витримала трохи більше 2-х діб. Тепер ті 2 доби краще провела би в тій 3-х місній платній - там величезна палата і свій санвузол (душ і туалет). Ще порада щодо виписки - якщо їхати з роддому ввечері - можна цивілізованим шляхом уникнути "церемонії виписування з фотографуванням" на виході.

14. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

15. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

ми від тої церемонії гарно відмовились, вірніше ми сфотографувалися, подякували і пішли)))нехай їм на память залишиться)))

16. Єва

Єва Well-Known Member

А ми мали свою камеру, тому навіть і не планували брати їхнього фото та відео. В палаті висіло оголошення, що купляти їхнє відео необовязково. Правда вдома нас чекав сюрприз - вуйко Василь купив все-таки їхнє відео і оплатив чек на 10 найкращих фото. Ну, то було його бажання.

17. Yoda

Yoda New Member

На Мечнікова сказали. що виписують з 2 години, а із-за того дурного фотографування (поки принесуть довідки, 1 медсестра кожну дитину знесе вниз, сфотографують, аж тоді вона йде за другою і так тягнеться час) виписали аж в 16,30 і то після того як я посварилась з ними і сказала, що мені не треба їх довідок. Медсестра єхидно запитала як я маю оформляти допомогу без довідок на дитину, після моєї відповіді, що чоловік приїде і забере довідки, заодно пожаліється куди треба на таку тяганину, нас гарненько виписали :) А фото і відео зйомку ми не брали, послали їх...
    На наступний раз буду розумніша (бо цей не знала як там вся процедура проходить), якщо за півгодини не випишуть, то заберу дитину і піду, а вони нехай потім з чоловіком розбираються...

18. LuBimaya

LuBimaya New Member

Дівчата, хто знає, чи буде в серпні Медінститут працювати? Я там лікаря собі "пригледіла", але ще не знайомилась...

19. мамочка

мамочка Well-Known Member

Медінститут повинен закритися у серпні на мийку. Але вже "проскакувала" інформація що закриваються 15,08-15,09. Напевно точніше буде відомо коли закриють і відкриють Джамбула, бо фактично Медінститут мав би закритися одразу після Джамбула (липень)

20. Neverland

Neverland Well-Known Member

Питала в знайомого який там працює, каже що 3.08 закриють, але чи закриють 3, чи пізніше то краще питати ближче до закриття, бо пологові миють вже наскільки я пригадую з лютого і все ніяк не помиють

Статус теми:
Закрита.