Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. airy_cat

airy_cat New Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Пропустили фото :)
    http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=717313&postcount=3514

2. Єва

Єва Well-Known Member

Щойно була на Джамбула. Вільне відвідування там ще більш-менш терпиме - з 15.00 до 19.00, запускають не більше 2х чоловік. Мій лікар, надаючи дозвіл на відвідування, попереджає, що можна тільки ненадовго. Про окрему палату так і не запитала, вилетіло з голови. Але думаю, якщо хтось з родичів сусідок по палаті буде дуже нагліти і мені "заважати" - пожалітись там не проблема.

Останнє редагування: 13 Травень 2010
  3. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

коли була вагітна кожень день цю темку читала (секруха сміялась що знаю всіх лікарів особисто) родила в жовтні 2009 на Джамбула. мені сподобалось. родзал гарний, крісло зручне (бо як згадаю як родила доню 8 років тому аж страшно. )лежала з одною дівчиною , були палати на 4 чол. правда холодно було в туалеті і вдуші тому не ходила в душ а хотілось. Вільного відвідування не було, і я не хотіла навіть не спускалась в низ ,передачі приносили. Сусідки чоловік був після пологів в родзалі і завозив її в палату і зразу пішов. Синулю нікому не давала , сама тішилась! приходили важили обробляли біля мене. Ніхто гроші не вимагав , тільки при виписці В цій "чудо кімнаті" коли ми відмовились від вітання просили подякувати медсестрам.Сказала ДЯКУЮ і пішла :girl_curtsey:

4. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Добрий день.
    Дівчата підскажіть чи є в медінституті "євро палати" і скільки коштують?
    А ще чи чули щось про лікаря Грицишина?

5. Titi

Titi New Member

я родила на Рапопорта.Лікарем задоволена дуже, а от умови залишають бажати кращого...

6. Natalochka

Natalochka Well-Known Member

Привіт усім!
    В мене теж питання про умови в мед. інституті. Кажуть, декілька років тому були жахливі, а тепер? Є там палати розраховані на 2 мамочок, багато їх? І скільки це задоволення коштує?
    Ще маю питання про лікарку Єфіменко Олену Констянтинівну? Буду вдячна за будь-який відгук, можна в ПП. Нам її знайомі радять, але хотіла б почути ще чиюсь думку.

7. Єва

Єва Well-Known Member

На рахунок умов на Джамбула - родзал сімейний класний, палати чисті з побілкою, шторки нові. Туалет і душ - мовчу. Правда прибирають там регулярно. "Гаряча" вода - щось середнє між холодною і літньою.
    Лежала в палаті для двох. В сусідній палаті було троє дівчат. Мені пощастило, що в нашому крилі тільки були палати, бо в протилежному, крім дитячих криків, доносились крики з родзалів.
    Годували не знаю як, бо мені їсти взагалі не хотілося. Пила їхню "каву" з паленого ячменю. Кусочки вугілля попадались під зуби.
    Вільне відвідування, якого я так боялась - терпиме. Дозвіл дається на 20 хв з 15 до 19 год. В основному приходять мами і чоловіки, дивляться на дитину і виходять порозмовляти в коридор, щоб в палаті не створювати комусь дискомфорту.

8. Vероніка

Vероніка Never give up

Я народжувала в Медінституті рік тому. Була в платній палаті, за весь період перебування вона коштувала 300 грн. (зараз можливо дорожче). Умови хороші, євроремонт, телевізор, холодильник, душ, пеленальний столик і ліжечко для дитини. Гаряча вода не завжди була(але я не мала постійної потреби у ній). Чоловік весь час був зі мною. Дуже задоволена, навіть не було відчуття, що ти у лікарні. :girl_claping:

9. Ная

Ная Well-Known Member

Два місяці тому така палата коштувала 400 гривень за весь час перебування.

10. Олюська

Олюська Well-Known Member

На Мечнікова вже практикують сімейні пологи? Прочитала, що Уляночка з чоловіком народжувала там.
    П.С. Переживаю, що Медінститут на мої пологи можуть закрити, то шукаю інший варівант з можливістю сімейних пологів

11. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

практикують..нічого за це не доплачували...фото родзалу не маю, бо не до того було, а палати виставлю пізніше..все навіть дуже пристойне

12. Vероніка

Vероніка Never give up

Все-таки піднялись ціни. На Мечнікова в минулому році платні палати були 700-800 грн. Цікаво, скільки зараз ?!

13. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

такі ж...Фіяна писала про це...

14. airy_cat

airy_cat New Member

Практикують. Від чоловіка потрібно було - чистий одяг + комплект акушерський (халат і тп.). Жодних додаткових аналізів не вимагали (принаймні мій лікар і Усік - спочатку планувала народжувати в нього).
    Взагалі враження від Мечнікова суперові + пощастило з персоналом. Були в палаті, як на фото з допису Фіяни - задоволена на всі 100%. Єдине що, в тих палатах чути як народжують інші жінки, ну але переваг все ж таки значно більше.

15. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

Я внього народжувала у жовтні. Дуже хороший спеціаліст. Роди пройшли без розривів і без стимулювання. Після родів піклувався про моє самопочуття до виписки- в мене у дитини резус був +, а у мене -.Вводили якусь там вакцину мені.
    До того ж я внього на обліку не стояла, просто мій лікар "не зміг " прийняти роди от і звернулась до нього.
    Я лежала в палаті, де було троє породіль. Платила 250 гривень

16. Vероніка

Vероніка Never give up

250 грн. за палату ?

17. Soroka

Soroka New Member

Народжували 2 місяці тому на Мечнікова палата 900 грн.:girl_cool:

18. Romanivna

Romanivna New Member

Скажіть будь-ласка, а скільки породіль в палаті?

19. geregala

geregala Member

Платний сімейний родзал на Мечнікова зараз коштує 850 грн., я народжувала там в травні цього року. Умови супер, кращого хотіти вже нема чого...
    Це дійсно правда, дуже чути плач дітей і крики породіль! Але нас попереджали про це!

20. belik

belik New Member

я теж збираюсь народжувати на мечнікова, то коли я запитала, скільки коштують такі палати, мені відповіли, що згідно прейскуранту від 800 до 1000 грн

Статус теми:
Закрита.