Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nata

Nata Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Це така дуже старша жіночка? (перепитую бо може не одна Мельник) якщо так, то у неї народжувала моя коліжанка, казала, що капець повний. Лікарка вела троє пологів одночасно, заходила з фразами "якщо не кричиш то ще не скоро народиш" (за 10 хв після того коліжанка народила дитину :)) ну і решта краси по списку...

2. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Родила на Батальній в серпні минулого року. Після пологів відразу чоловіка пустили в родзал без жодних папірців (та й не тільки мого). На відвідини в палату після пологів лікар відразу виписав перепустку та чоловік або хтось інший з родичів по ній спокійно ходили в палату.

3. Soroka

Soroka New Member

Lvivna моя сестра родила 2 тижні тому на Мечнікова,це просто нікого з родичів не пускали до палати а так все працює:girl_bye:

4. Lvivna

Lvivna Member

Soroka, а родила вона сама, чи з чоловіком? І ще одне питання, тут вивісили, що помивка на Мечнікова тільки восени, він що, і тепер був закритий на помивку?

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Мечнікова вже майже півроку як працює без помивки. Він як відкрився після минулого ремонту минулоріч,так і до тепер не закривався. Дозволені партнерські пологи, але заборонене вільне відвідування.

6. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

Ну не капець. Їм конче закриватися, коли в мене ПДП?((((

7. Lvivna

Lvivna Member

А коли це заборонили вільне відвідування на Мечнікова, коли рік тому, в післяродові, шастав народ? В халатах і тапках, звичайно, але мами з чоловіками точно бродили... В патологію, хто на підтримці, згідна, не пускали категорично. А як з тим відвідуванням в медінституті? Чула, що заходь хоч з вулиці на тих породіль дивися...

8. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

ну нє, в Медінституті не раз бачила, що не пускають купою, кажуть максимум двоє, а без бахілів і халата не пустять взагалі. а на Мечнікова не пускають з часу карантину...

9. irushka

irushka Well-Known Member

Я.... Мала повну програму: на огляді зробила все для того, щоб перейми почалися, бо пологовий за кілька днів мали закривати; проколювання вод, стимуляція, розтягування шийки руками, шийку розірвану не зашила, правда хоч не розрізала.
    Після 3 годин після пологів я стала втрачати свідомість і Л.П. бігла з дому знов до лікарні, бо перелякалась за мене, але потім з того стресу чи що, стала розказувати, що чоловік мій невдячний, бо вона для нас все, а він навіть не запитав як вона додому добереться, та ще і мало дали, як виявилось. З одного боку це наче дуже віруюча і духовна людина, але кілька таких вчинків мене здивували і відбили бажання ще колись з нею бачитись.
    А радила нам її сусідка(педіатр), яка казала, що Леся Петрівна врятувала життя її і дитини... Так що кожному своє.

10. Lvivna

Lvivna Member

От я вже начиталася про неї, про трьох породіль одночасно, що спішить, і складається враження, що в неї вже в її віці немає терпіння до тих породіль, і треба, мабуть, шукати когось іншого. Скажіть, а вона дісно старша вже така?..

11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

рік тому шастав по перепустках. У жовтні ввели повний карантин. Відновили партнерські лише у 20 числах березня. Вільне відвідування не відновлене.

12. Lvivna

Lvivna Member

Я думаю, це правильно. Получається, зараз на Мечнікова самий порядний роддом!

13. Sonne

Sonne Well-Known Member

Хто в курсі: чи є на Батальній одномісні палати типу "Антошки". як в медінституті? Скільки їх? Наскільки реально в неї потрапити?
    І КОЛИ все-таки закривається Батальна на мийку?

14. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Батальна наразі не закривається

15. belik

belik New Member

а хіба вона зараз не закрита?

16. korivko

korivko New Member

Ні незакрита!

17. Оленка

Оленка Well-Known Member

Я родила 29 жовтня з середи на четвер, чоловік був на родах. А роддом закрили для відвідувачів вроді в пятницю. Ото мені повезло!!! Як би я без чоловіка родила незнаю.

Ну і добре, що заборонили вільне відвідування. А то в мене такий казус смішний стався. Другий десь після родів, совсем плохой, все болить і світ не милий і тут до палати заходить чоловік з жінкою, ідуть в напрямку мого ліжка і мило посміхаються. Я то думаю може в мене після родів якась часткова амнезія, що я їх не впізнаю :) Я лежу мяко кажучи офігівша. Недоходячи пару кроків до мого ліжка жіна каже чоловіков: - "Вроді то не вона". Але вони мені настрій підняли!!!!! Ось так то, шастають по роддомі всякі і невіть не знають до кого.

18. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

дівчата, підкажіть Медінститут в період серпень-вересень коли буде закриватись???? я десь читала, не можу допис знайти))

19. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

3.08.10р. – 3.09.10р.
    По лінієчці бачу,що встигаєте.:girl_smile:

20. Надька

Надька Well-Known Member

Якщо то правда то капець... я на батальній нехочу, кажуть там стафілокок у стінах сидить :sad: хоч бери і роди перенось бо мені тоже на середину вересня виходить..... :sad:

Статус теми:
Закрита.