Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

ну це ви загнули... і що всі-всі приходили на відвідини в ПБ? круто.

в мене б подулись ))) там де сіли, там і злізли. всім би популярно пояснила що, де і по чому.

я мала на увазі не лишень думку про відвідини, а взагалі. Дитина дуже змінює звичний розпорядок життя і до цього треба призвичаїтись, або віддати дитину на виховання бабусям, а самим далі жити як звикли.

2. erene

erene Well-Known Member

За моєї присутності прийшов до дівчини свекорз своєю сестрою таїї дочкою, одже одночасно 3 людей
    Тут ясно що з появою дитини все повністю змінюється, і я думаю що кожна жінка це розуміє і до цього готова, хіба якщо їй не 14 років, але часом ті кому 14 є кращими мамами ніж ті кому24.

3. Nata

Nata Well-Known Member

4. irushka

irushka Well-Known Member

Ми як їхали в пологовий Катю народжувати, я благала чоловіка, щоб нікому не дзвонив, самі справимось, але де ж то, він так боявся, що подзвонив своїй сестрі, вона за кілька хвилин вже сиділа з нами в машині і всю дорогу казала мені "не переживай", хоча я була спокійна і щаслива. Тільки нас оформили в пологовому і я пішла в родзал, прибігла моя мама, я її наполегливо попросила поїхати додому, вона поїхала, а от чоловікова сестра ще підтягнула цілу команду "підтримки": чоловіка, 11-річну дочку, двоюрідного брата і його дівчину! Всі вони без кінця дзвонили моєму чоловіку і питали "ну шо там?" А як тільки Катю виклали мені на живіт,уся ця компанія відразу явилася в мене над головою, і, ви не повірите, принесли мені в родзал великий букет жовтих троянд:girl_crazy: От навіть зараз киплю як все це згадую... Наступного разу такого терпіти не буду і відразу попереджу, щоб мене не відвідували, принаймні в родзалі :girl_devil: Мені тільки цікаво чому таке дозволили, по-перше відвідування в родзалі, по-друге, 11-річну дитину впустили, хоча всюди пише, що до 14 років дітей не впускають, по-третє відразу 5 людей!
    Коли народжували мої двоюрідні сестри, то я приходила в пологовий, передавала подаруночок і вітала за телефоном, просила, щоб не спускалися вниз, а були біля дитинки. Нічого мені не сталось, побачила племінників пізніше....

Останнє редагування: 12 Березень 2010
  5. Анута

Анута Well-Known Member

квіти не повинні були пропустити в родзал.

Ірусь, в якому ПБ ти народжувала?

6. irushka

irushka Well-Known Member

В медінституті. Це була 22 год., може тому й попустили, можливо вдень строгіше, не знаю...

7. Nata

Nata Well-Known Member

З першим до дівчинки приходила мама, вона там сиділа до 10 вечора і нікому особливо не заважала. Зате інша красуня дзвонила чоловікові від 23 до 24 чоночі, регулярно, з криками і претензіями. О-о-о-о ми готові були її вбити. Так що все відносно :)

8. Анута

Анута Well-Known Member

в нас вона не сварилась, просто в неї була така манера розмовляти, я би сказала, дуже гучно. І чи то день, чи то ніч... і постійно дзвонячий телефон з джінгл беллс, і то так голосно, що малий постійно здригався... відвідувачі хоч прийшли і пішли, а тут не вигониш же....

9. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

"Мати рідна Василева......." - в мене певно вони би почули всі матюки які я знаю.....То ж додуматися....якщо чесно в голові не вкладається...І ніхто з них (хоча б жіноча половина) не додумався, що вам елементарно може бути, якби то помякше висловитися "незручно"....капець повний........

10. erene

erene Well-Known Member

А звернути увагу, пояснити що можна розмовляти або тихіше, або менше, що вона не одна в палаті і що ви не в санаторію а в пологовому, все лікарня хай збавить звук, от мене одне інтересує або люди такі дурні, що не розуміють що комусь створюють незручності, або розуміють і на когось їм плювати, затовкла би таких дєвіц

11. TASJA

TASJA Well-Known Member

12. Анута

Анута Well-Known Member

там без варіантів. вона після КР і видно ще й наркоз вплинув.
    я пішла в душ, а вона мені світло виключила. Довелось шуміти аби мене рятували: мокра, гола, наощуп би з душу не вийшла...

13. TASJA

TASJA Well-Known Member

В мене сюсідка нормальна була, якби не вона я би точно здуріла.

А от з чистотою в палаті туговато було... Я на Батальній народжувала 2 роки тому. Всім задоволена, родова взагалі супер, а от палата (де з дітками вже лежать) бажала б кращого :girl_cray:. Чоловік з мамою моєю вдома все прибрав гарненько, а в лікарні виявилося брудніше в кілька разів :girl_cray:

14. Nata

Nata Well-Known Member

У нас в палаті на Батальній душ включався через раз :) і то тільки на холодну воду а чистий який був :girl_crazy: (добре хоч з крану тепла текла)

15. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Цього року вродь такого нема. Гаряча вода хоча по годинам, але ГАРЯЧА. Ну принаймі влітку так було.

16. Milana Y

Milana Y New Member

Відповідь: Історї планування зі смугастим фіналом

annki, ви нарвалися на одного з лікарів шарлатанів про яких я писала в іншій темі. Шарлатанство у цій сфері є дуже популярне!!! Ми з чоловіком теж колись трішки постраждали. Найгірше що ніяк себе не можна захистити, чи добитись справедливості. Я є досить вразлива людина, схильна до самонакручування, тому коли лікар таке говорить, то можна і захворіти будучи здоровим. Колись я так собі внушила, що маю проблеми з яйниками, що вони почали мене боліти.
    Пропоную вказати до якого лікаря ви звертались, можливо це допоможе комусь!

17. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

---------- Додано в 19:37 ---------- Попередній допис був написаний в 19:34 ----------

і в липні 2006 з водою було все ок.. в мене був в 2-х місній палаті душ з теплою водичкою і милась я коли хотіла...

18. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

а деякі дівчатка влітку 2006 народжували, і кажуть що не було води. Видно це ще і від палати залежало.

19. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

палата сімейних пологів...

20. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

в серпні такого не було. Вода була та в палаті чисто. Мені Батальна подобається найбільше.

Статус теми:
Закрита.