Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Yoda

Yoda New Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Да....таке враження, що Ви про дитину написали....
    Хотіла написати більше, але утримаюсь.....

2. Adelaida

Adelaida Active Member

Вона працює на першому поверсі в обсерваційному відділенні?

3. дашулька

дашулька Well-Known Member

так,саме там!

4. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

Всі жінки мене зрозуміли,одна ви бідненька подумали, що про дитину треба було попередній допис прочитати.
    Як на мене... можна було вам і взагалі нічого не писати, хочеться неписати більше але теж утримаюсь......., що б не назрівав конфлікт.

5. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а шо дуже хочеться йти гуляти після пологів? навпаки хочеться інтиму,бути тет-а-тет з своїм маленьким чудом і ні на хвилинку від нього не відходити.мені,наприклад, не хотілося ні відвідувачів,ні прогулянок-я лежала і тішилася чуду.
    є одна.я там лежала..дуже файно. єдиний мінус-до туалета далеко,бо вона в кінці коридору.ну і знаходиться прямо біля палати медсестер,то я все добре чула,що медсестри балакають:girl_wink: і як мами самі суміші приносили догодовувати дітей просили,бо молока в них нема:girl_flag_of_truce: але палата гарна,світла,велика..пошукайте в темі цій,я виставляла її фотографії.

6. Adelaida

Adelaida Active Member

В неї там багато дівчат на підтримці було, відгукуються добре. Деякі вже на 41-42 тижні і вона не стимулювала початок тих пологів. Однак, мою сусідку по палаті стимулювали під час пологів, бо води відійшли, а перейм нема... І ще потім витискали дитинку, хоча здається це і заборонено. Але, не все напевно є причини і не мені судити.

До речі. На Батальній зараз немає "прохідного двору". Принаймі місяць назад такого не було. Хоча, при бажанні можна було зустрітись з чоловіком в іншому відділенні чи в приймальному покої. Але ж дитинку треба на когось залишити, при бажанні. Чоловіка через 2,5 годин після пологів чемно попросили вийти, бо "карантин".

Хоча завідувач того відділення (славнозвісний Місюра) як побачив вночі мого чоловіка, який пішов в туалет (лікарський, а не для тих, хто родить, а туди його скерувала акушерка) зчинив галас. Мовляв, що Ви тут робите? Ваше місце в пологовому залі! Я посміялась, що треба було у пологовому залі надзюрити в умивальник. :) А шо дєлать?

Ну і чергові медсестра і санітарка у приймальному покої виявились "доброзичливими". Ми приїхали пів четвертої ранку, то вони (звичайно, що незадоволені, що їх тут збудили) з такими важними виразами обличчя "А хто це тут вам дозволив партнерські пологи? Ви що, сплатили внесок, чи може дозвіл у головного лікаря отримали? Їдьте додому, чоловіче, а як лікарка ваша прийде, потім подивимось." Щось ми з переляку і не відстояли свої права, але за годину чоловік вже був зі мною. :) Ну то завжди найнижчі "спеціалісти" думають, що вони найважливіші.

А так все нічого. Лікарня, є лікарня.

P.S. За щеплення від гепатиту не пресували. Це виглядало так: "Сьогодні робимо щеплення від гепатиту Б. Можна написати відмову. Ось взірець." Порівняйте з щепленням БЦЖ, за як мене пресували всі хто тільки міг. Бо ж я єдина на все відділення знала, що можна відмовитись, як це зробити, і що я його можу зробити аж до того часу, як дитині буде 2 місяці (якщо захочу). Приходить медсестра (чи лікар) і каже: "Вам призначено щеплення БЦЖ. Це обовязково і відмовитись не можна". Я кажу, що відмовляюсь. Після чого отримую такий заряд від тої жіночки, що ледве не почала сваритись. Вона мені і що то супер-пупер датська вакцина, і що навіть їхня завідуюча своїм дітям таке зробила, і де ж я потім таке щеплення зроблю, а як і зроблю то тільки після манту, а ми ж чули, яка реакція в діток була на то манту, і чим я взагалі думаю, що дитину свою наражаю на небезпеку. І т.п. Ще навіть завідуюча прийшла мене пресувати :haha:) Ото вже повага! Як виявилось, у них на кінець року недостача по щепленнях БЦЖ, і їх за кожну відмову санстанція грала. Отже, відмову я написала, але мене попросили нікому з породіль не казати, що можна відмовитись :) Цирк та й годі.

7. mamba

mamba Member

Я вибачаюсь -не уважна, а в кого Ви народжували на Батальній??Дякую.

8. Adelaida

Adelaida Active Member

У Мацюри Анжели Григорівни (та сама обсервація на першому поверсі). Але тут про неї відгуків не було, мій перший.
    Хоча обсервація тепер і не обсервація. А нормальне відділення. Принаймі Ігор Прокопчук саме там приймав пологи, що мене здивувало. Так як спочатку я думала, що обсервація, це для бомжів, повій, осіб, що мають всілякі неприємні хвороби і т.п. :)

9. Ольга

Ольга Well-Known Member

Коліжанка щойно з Мечнікова повернулася. Тата не пустили до дитини! А після пологів на пару годин дитину забрали бо сказали, що так треба... я давно не читала всю цю гілку і не могла повірити, що це 2010 рік у Львові!!

10. kitty

kitty Well-Known Member

А народжувала разом з чоловіком чи на спільні пологи там заборона?

11. Анута

Анута Well-Known Member

саме так, карантин

12. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

\
    Видно нічого в них не змінилося з того часу як я родила там.Дитину теж забирали на пів доби-бо так треба. Але тоді місць не було і мене після пологів положили в патологію на ніч,а на другий день десь о 12 дня перевели вже на 3 поверх у післяродову і принесли дитинку.

13. In4a

In4a Well-Known Member

Ну що це пояснення?! Дівчата, і що, ніхто з Вас не цікавився навіщо "треба"?.. Мого Тимофія ні на хвилинку не забирали від мене (на Мечнікова), і коли приходила медсестра, то я завжди поряд стояла і дивилась що вона там з ним робить.

14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Мої обидві братові народжували на Мечнікова- в жодної дитинку не забирали ні на хвилину! Всі післяродові маніпуляції з малюками проводили в присутності мами. От і я не уявляю, як можна забрати дитину "бо так треба", якщо цього не треба ( чи треба?!-це інше питання) самій мамі.
    Тата ж не пустили по причині карантину-тут з цим строго. Не в карантинний час - будь ласка.

п.с. сама теж народжувала на Мечнікова.

15. Flejta

Flejta New Member

Я теж народжувала на Мечнікова і маленький був постійно зі мною,усі процедури проходили в моїй присутності.І взагалі враження від п-го будинку позитивне.

16. Муська

Муська Well-Known Member

В Києві в пологових дозволяють партнерські пологи,а чим Львів гірший:girl_sad:,якраз минулого тижня там народжувала моя знайома.

17. Ольга

Ольга Well-Known Member

а хіба вчора був карантин у львові?

18. Анута

Анута Well-Known Member

у Львові в ПБ карантин до кінця лютого, бо так простіше...

19. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

20. kitty

kitty Well-Known Member

Настюня, вам лікар дозволив спільні чи ви не хочете партнерські?:girl_curtsey:

Статус теми:
Закрита.