Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. In4a

In4a Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

:girl_crazy: ги-ги, породіллі, лікарі, акушерки, та ще й студенти... вар"ятство...

2. Натуля

Натуля Well-Known Member

Зразу згадала як колись одна знайома розповідала, що коли народжувала то в неї не виходило правильно тужитись. А поруч жінка теж родила і в тої жінки випала пряма кишка. Знайома як це побачила то з переляку малого так витиснула, що акушерка ледь зловила...

3. Lidusha

Lidusha New Member

В мене на Батальній до сусідки чоловік приходив о 14.00 і торчав з нею до 21.00, а ще її мама приходила, свекруха, брат ітд. здуріти можна було від них всіх, якщо ще врахувати, що вони з чоловіком періодично сварилися на підвищених тонах:girl_cray:
    І продовжувалось це все 6 днів, бо то після кесарського палати. Я ні погодувати нормально не могла, ні подрімати, нічого...вже на стіни лізла і плакала від втоми...

4. kucheryaska

kucheryaska миється в бані

Обох родила на Батальній.В тої самої лікаки-Євтушенко Олександра Василівна. Супер лікар-уважна,досвідчена,з почуттям гумору(це важливо!).Ост. роди-300у.о.+дрібниці,типу-10у.о-акушерці,30грн.-санітарці,ага!-250грн.-педіатру!!! Це була ціла війна кількох породіль проти цього-за шо?! прийшла в кінці родів і відрізала пуповину! Жодного разу я до неї не зверталась по допомогу. Роди-нормальні,не сімейні
    (пожалійте чоловіків!),але пускають зразу після родів.палата на двох з дітьми. З туалетом,душем,гар.водою! Пеленальні столики. Дородові палати погані-аж на 6 чол.,без душа. І ще-ніколи не думайте про роди дома!!! Ніхто не знає наперед як буде родити,не ризикуйте своїм життям і не тільки! Повірте-я на всяке надивилась,неможливо створити вдома лікарняні умови.

5. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

ага,а пологовому всі лікарі божественні особи, і наперед знають як ви будете родити....

6. mamba

mamba Member

во-во))) звичайно, чужий дядько своїм дитятком наглядітись не може і сусідку не помічає. А ось сусідці тій некомфортно все рівно, що поруч сторонні протилежної статі, особливо якщо важкі пологи з наслідками були.... Дарма бим не писала, бо сама лежала, мала делікатні проблеми, корчилась від болю і стидалась навіть жінок-сусідок по палаті, не то що чоловіків чужих.... Менше з тим - з повагою відношусь до думки всіх! :). До речі, на Батальній є такі окремі палати?

7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

в мене на Мечнікова перед тим як на моє УЗД пустити студентів завчасно питали згоду.Казали,що якщо я проти- не будуть присутні навіть на УЗД, не те що на пологах.
    В той же час, у сестри в обласній лише до неї за час перебування у пологовому були відвідини 7 родичів + ночівка її мами. І таки їх було у палаті 4 породілі зі своїми відвідувачами та ночівлями.

8. Анута

Анута Well-Known Member

ну то й слава Богу, що в нашому місті 4 пологових. Кожен обере для себе ідеальний варіант.

хе, а обсирають тут обласний як "прохідний двір для хворих та паталогій"....

якщо хочете повної ізоляції - пряма дорога на Джамбула. Там для цього просто ідеальні умови! Навіщо вам Батальна з тройним тарифом і всією родиною сусідки по палаті??

хто сказав? (с) Левандівка.
    1) у кожного своя норма
    2) від чого жаліти? від присутності при найбільшій події в його житті?? народження його дитини?
    ну та, напевно краще аби напився з колєгами до усрачки і рачки повз спочатку під вікна пологового, а потім додому...

ласкаво просимо у гілку Народжуємо вдома :)

9. Nata

Nata Well-Known Member

Аню, скажу зараз страшну річ: там як всюди :) Можете собі уявити: коли я народилася моя бабуся пробралася в палату на Джамбула :):):)
    Як у палату пробрався колєга зі скрипкою і як з пологового тікали циганки я не казатиму :)
    П"ять років тому там народжувала чоловікова родичка, я собі по пологовому погуляла, ніхто мене не зупиняв (я правда не нагліла сильно, пішла назад бо не знала де післяпологові)
    Все відносно. Просто спокійніше треба це все сприймати. Пологовий - це 3 дні перебування. Аби був хороший лікар, а умови, відвідини, ставлення персоналу - як на мене другорядні речі.
    Зрештою, кожен може вибрати що хоче. Є одномісні палати - просіться, платіть гроші за палату і буде вам спокій.

10. Lidusha

Lidusha New Member

Не кажіть так, бо накличите на себе "Гнів Форумних Богів":girl_crazy:

11. Анута

Анута Well-Known Member

100%
    ніхто не забезпечить вам найкращих умов під ваші вимоги як ви самі. Хочете все ідеально - робіть власними руцями. Шукайте приватні клініки, їдьте народжувати за кордон, народжуйте вдома... або сприймайте ті 3 дні простіше. Це ж не все життя вам там бути...

12. mamba

mamba Member

:haha:))))) згадала одну сімейну історію як швагра 2-а дні після народження доньки шукали....знайшли, коли гроші скінчились

13. Анута

Анута Well-Known Member

от-от,
    і їхню печінку. Беріть їх на пологи і хай помагають вам по повній, аніж мають віддавати всій час на п"янку "на радощах"....

14. ТАНЮСЯ

ТАНЮСЯ Well-Known Member

Народжувала вперше і буду вдруге на Джамбула перш за все через те що там заборонені відвідування родичів.Мені б наприклад було неприємно,якби був ще якийсь чоловік в палаті,я б цього не дозволила. Сама медик і саме з естетичних міркувань вирішила що так буде найкраще для всіх і для мамочок і для діточок.А три,чотири дні можна й потерпіти навіть просто заради своїх діток,вони такі слабенькі,а тут їм зразу мікроби і інфекції.

15. Lerusja

Lerusja Member

Я родила старшу доню на Джамбула.Роди пройшли добре,але вдруге туда ніколи з власної волі не повернуся.Морально там якось дуже важко-високі стелі,високо підвіконня,що нічого крім вікон будинку навпроти не бачиш.В язниця .До тебе нікого не пускають і сам не дуже підеш погуляти.
    Другу вирішила народжувати на Мечнікова-там мені було дуже комфортно-нас було в палаті двоє,ми поважали право на відпочинок одна одної.Один раз родичі сусідки забігли в палату,подивилися на маля і все.Я теж проти проходняка в пологових,але у всьому має бути золота середина.Лежиш там без трусів(сорі)-провітрюєшся,"зализуєш рани",а тут до тебе будуть ходити всі підряд,як в Медінституті.Знайомі там родили і казали,що там навіть бабка з пиріжками до них приходила!:crazy:Бардак,який називається "по американській системі"

16. Nata

Nata Well-Known Member

17. Lerusja

Lerusja Member

Лікарка акушер-гінеколог з Медінституту сказала,що в них запроваджена американска система родів-предродовий зал має м ячі,на яких сидять жіночки для полегшення перейм.шведська стінка.родити можеш в тій позі,якій зручно.вільне відвідування родичів і т.д.

18. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

Ой брала з собою все бачив бінесенький (біднесенький тому, що пологи тривали 29 годин) і підримував не залишав мене саменьку, але від переживань так назюзявся, що я його таким ще не бачила, і сам признався, якби зі мною не ходив то п"янка пройшла б по іншому. Так, що як на це подивитись, хоча чоловіки є різні.
    А ця "Гамериканська система" зовсім мені не допомогла тільки напрягали ще більше давай посиди на м"ячику, давай візьмися за стіну, давай то, а давай то....., а я в той час хотіла тільки лежати і стогнати, а мене всі напрягали і мучили.

19. cleonata

cleonata Well-Known Member

Зате тепер ГОРДИЙ ТАТКО і багато хто з його знайомих йому позаздрить за сміливість!
    Молодець!

20. Анута

Анута Well-Known Member

але ж ми жінки...
    а ви? ви ті 29 годин певно сиділи кавусю попивали ногу на ногу? а він бідненький мучався... добре, що був і бачив. і не має ілюзій, і спільно зачали, спільно народили.

лежати і стогнати не самий найкращий варіант. Лежачи пологи проходять важче і довше. А коли ви стоїте, наприклад, пологи проходять в кілька разів швидше, оскільки вам допомагає сила земного тяжіння.

американці спонсорували.
    А взагалі така система практично у всьому світі.
    доречі із знимок Мечнікова там теж родзали з мячами і шведськими стінками.
    я три роки назад в обласній народжувала не на кріслі... взагалі собі не уявляю як то з переймами на той "вертольот" залазити, брррррр

Статус теми:
Закрита.