Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

• Подобається Подобається x 1
  2. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А я в 3й на 1 поверсі - 2х місній. Так класно було, ми з сусідкою разом родили, була можливість виходити з палати - одна одній дивилися за малим. Та й взагалі так весело було, сміялися, тільки боляче сміятися після пологів було. Таке відчуття ніби в піонерлагєрі пару днів побула :)

• Подобається Подобається x 13
  3. Loyal

Loyal Well-Known Member

А ти на якому повері була? Де краще, де гірше? Не бачила чим відрізняються?

4. Галинка

Галинка Well-Known Member

Я була спочатку на другому поверсі. Там є деякі класні палати, точно запам"ятала, що 5 і 6 палати з новим ремонтом, з дуже модняцькими ліжками. я лежала в 11 палаті в паталогії (є ще обсервація), то ця палата на 8 чол.найбільша і напевне найгірша, але ліжка досить зручні. Родила я на 3 пов. в родзалі що посередині, а після родів лежала в тому крилі, що з дітками. Якщо порівнювати 3 пов., то однозначно кращі умови в тому крилі, що з дітками:ремонт, металопластикові вікна, умивальник в палаті, тепла вода не по графіку(але і не цілодобово - то є то нема), хороші ліжка в яких регулюється підголівник, тумбочки- трансформери, новий пеленальний столик з олійкою і ватою для протирання немовлят, палати 1-2-3-місні. 3-місних або 1 або 2, точно не пам"ятаю. Крило, в якому мами окремо від дітей - страшнуваті:здається 6-місні, без ремонту. Коли я народжувала, то було настільки багато породіль, що лежали в коридорі (для обсерваціїї це звичне явище). Є ще місця і біля їдальні(через палату проходиться в їдальню), то і там лежали мамочки і годували своїх крихіток. Як на мене, мені було дуже дивно чому ті мами не схотіли бути зі своїми дітьми. В мене пологи були не з легких, але я відчувала настільки сильний приплив енергії, що спати і відпочивати після родів не змогла. За 4 доби я в сумі спала десь годинку.
    Ще кілька слів про обсервацію. В обсервації лежать всі з "поганими" аналізами, і там же народжують! Діти там всі окремо від своїх мам. В роддомі я була тиждень, то на протязі того тижня в коридорі лежало дуже багато вагітних. Якщо в когось погані аналізи і світить обсервація, то я би не радила народжувати на Джамбула (хіба що роди в Данкова:)!).

Додано через 19 хвилин
    Ще хотіла додати, що коли тебе поселяють в якусь погану передродову палату в "Паталогії", то ще не означає, що в ній треба лежати до родів. Можна перейти в кращу, якщо там звільниться місце. Особисто мене задовільняла та палата, в яку мене поселили. Спочатку почувалася не комфортно, а потім обжилася, познайомилася з багатьма дівчатами і ходила з палати в палату полялякати:)
    Найбільше, з чим я не могла змиритися на Джамбула, то це туалети!!! Не розумію, чому в нас питання туалету не є настільки вагомим? Поїхала в на Шацькі озера, на питання де душ, то показали на озеро, по лікарнях туалети в жахливих станах! Невже санепідемстанція не може звернути на це увагу? Пам"ятаю, що в роддомі похід в туалет було для мене суцільним жахом: живіт величезний(малюк мав 4 кг.), перетиснув мені сечовий міхур так сильно, що в туалет хотілося дуже, а попісяти не могла:sad::sad::sad: Хотілося посидіти на унітазі подовше, але не посидиш, бо холодно - немає кришки на унітазі (дехто мудріший приходив зі своєю, то я їм заздрила:)), а на холодній кераміці довго не всидиш:sad: . Пішла я на пошуки іншого туалету і знайшла:radist: - біля їдальні. Виявилося, що це туалет для персоналу!!! Я чим я гірша? Це все підказки для тих, хто зіткнеться з тими ж проблемами, що і я.

• Подобається Подобається x 15
  5. Aster

Aster Well-Known Member

Я тут на пару годинок вирвалася з лікарні, прочитати тут все не встигла, лише останні сторінки.

А я тепер можу розказати про Батальну майже все - вже четвертий тиждень лежу в паталогії, а ще кожен день ходим в гості в післяродове відділення. Основне, що я зрозуміла - все залежить аж ніяк не від ПБ, а від кожного окремого лікаря. При чому у кожного лікаря свої заморочки, які з них кращі -сказати важко. Один лікар - проти сімейних пологів, але майже не втручається в хід пологів, інший в любому випадку доведе до КР - хоча жінка запросто могла родити сама (таких ой як багато). Так само і дитячі лікарі - хто дозволить дитинку на груди зразу після родів покласти, а кого і за гроші не впросиш такого (хоча всі стіни у плакатах про те, що тільки так і треба).

Ой, можу багато розказати, але мушу тікати вже. Якщо в когось є питання - пишіть. Вирвуся на днях додому - відповім.

• Подобається Подобається x 17
  6. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Дівчатка, з Пасхою вас Всіх!!!!!:radist:
    В мене сестричка в червні буде народжувати, підкажіть будь-ласка якогось хорошого лікаря з Батальної (чи лікарку), який тільки за природні пологи, хороше ставлення і т.п. і може ще когось з медінституту.
    Знаю тут багато вже писали про лікарів, але то всьо гортати зараз трохи нема часу, робота......

7. мамочка

мамочка Well-Known Member

у мене дві подруги народжували на Батальній в лікарки Лахновської Тамари Анатольївни. Обидвої дуже задоволені. Народжували з чоловіками.

8. Лідочка

Дякую, а як на рахунок природності?

9. мамочка

мамочка Well-Known Member

одна народила на 40 тижні (почалися перейми-тоді й поїхала в роддом)

інша ж народила аж на 42 тижні, лікарка казала, що поспішати нема куди, тому й не стимулювала. Дитинка була більше 4 кг (подруга дуже мініатюрна) і потуги тривали досить довго, тому трошки помогла (тиснучи на живіт), але цей "нюанс" можна вважати плюсом (ІМХО)

10. Лідочка

ДЯКУЮ!!!

11. Зорянка

Зорянка Well-Known Member

Христос Воскрес!
    Дівчата а може хто підкаже якогось хорошого лікаря з медінституту, мені вже б треба було йти домовлятись, а я ше не знаю до кого то йти, може допоможете ?

12. Natalya

Natalya Well-Known Member

Вагаюсь між Батальною і Мечнікова... Дуже рекомендували двох лікарів. А як зробити правильний вибір? Чим один з цих двох ПБ кращий за інший?

13. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Особисто мені, ще важливо як довго до того ПБ добиратися. Бо пам"ятаю, як на Мєчнікова з чоловіком їхали півтори години, такі страшенні затори були на дорогах... Я тоді сказала, що вже, напевно, народила б і попросила лікаря лишень пуповину перерізати! Добре, якщо треба буде їхати у вечірній чи нічний час... а що робити вдень, якщо припре?!
    У мене це був черговий плюс у список "За Джамбула", а ви собі продумайте "шляхи наступу".

• Подобається Подобається x 5
  14. Lady

Lady Well-Known Member

Пам"ятаю що туалети на Джамбула мене теж нервували, дуже незручно
    що треба було з палати через весь коридор іти, і туалетні кабінки занадто маленькі.

Я теж після перших пологів лежала на коридорі, майже півдня поки звільнилось місце в палаті, багато породіль було в ці дні.

Я обидва рази родила в родзалі що знаходиться біля дитячої кімнати. Так співпало, що і на тому самому кріслі. А лежала після пологів в 8 і 7 палаті близько біля родзалу.Нас в палаті було біля 6-9 дівчат.

15. Loyal

Loyal Well-Known Member

Поясніть мені з тим Данковим! Я вже заплуталась зовсім! Одні тільки те й роблять, що хвалять, інші критикують за його брак часу, що любить нагодувати таблетками лиш би породілля вродила в його зміну і основне вдень, щоб не тре було по ночах їздити.
    Може ще щось чули за Лабунську на Джамбула?

16. Leila

Leila Well-Known Member

Я народжувала в Лехновської Тамари Анатоліївни і теж дуже-дуже задоволена, як прийдеться ще раз то піду до неї (якщо не буде закритий ПБ), спокійна, з нормальним підходом до пологів, на мій погляд. І я теж приїхала зі схватками і відкриттям 8 см, рівно в 40 тижнів, не лягала завчасно, хоча лікарка з ЖК, казала що з перебігом моєї вагітності, треба лягати завчасно. І чоловік був присутній, може якраз вона його і переконала що так буде краще для всіх. Треба координати звертайтесь в ПП

• Подобається Подобається x 2
  17. Зорянка

Зорянка Well-Known Member

А ви в якому пологовому народжували?

18. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

Лехновська Т.А. працює (себто приймає пологи :) ) у ПБ на Дж. Вашингтона (Батальна)

19. Галинка

Галинка Well-Known Member

Данков в роддомі днює і ночує!!! Я такого не чула, щоб він прискорював роди, щоб в його зміну попало. Данков завідуючий родильним відділенням!!! В нього за ніч по декілька жінок родить, і не знаю такої жінки, яка би на нього нарікала!!! Ви питайтеся в тих, хто в нього народжував, а не в тих, що про нього щось там чули!!! Є в нього такий мінус, що вічно бракує йому часу, але якщо подзвонити і просити, щоб зайшов, то не відмовить. Та й черговий лікар завжди на місці, я за ніч по декілька разів ходила до чергово, щоб провірив відкриття матки - ніхто не відмовив і не нервувався. Навіть через свій брак часу Данков робить все ідеально, він впевнений в своїй роботі, тому не бігіє зачасто. Я після родів в двох різних гінекологів провірялася, то ці лікарі сказали, що роди прийняті ідеально, не знаючи, в кого я народжувала!

Додано через 2 хвилини
    Не чула про таку. Чула за Улашина - він теж хороший спеціаліст, багато в нього народжують.

• Подобається Подобається x 2
  20. Loyal

Loyal Well-Known Member

Дякую за інфу ;)

Статус теми:
Закрита.