Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

А це як? туди що, зараз нікого не впускають і не випускають?

2. Myroha

Myroha New Member

OxankaF,
    думаю, що вагітних і запусають....і випускають ;)
    Я про своє думаю, а не уточняю... Мене просто сімейні пологи цікавлять... Я вже себе морально підготувала...Чоловік робить вигляд, що теж готовий до тої події ;), але як на зло ні сімейних пологів, ні відвідувачів (що може і накраще) не дозволяють. Мене сьогодні і то запускали на Мечнікова за умови покупки бахілів і маски...
    От і питаю... може хто має якусь інформацію доки то буде тривати... Бо вже настрій зіпсуто ;(

сорі... запускають

Останнє редагування модератором: 26 Листопад 2009
  3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

напрвду,наразі існує ще карантин на проведення спільних пологів ( за рекомендацією місцевих органів влади). Коли він закінчиться- поки не відомо. На Джамбула,наприклад,сказали,що до часу їх закриття ( а це-10 грудня) у них спільні пологи-заборонені.

4. Myroha

Myroha New Member

Все... ви мене вбили... Я вже все спланувала " на двох"... А тепер не знаю що робити ;( Крім того, мене всі страшили: "йди тільки з чоловіком", бо там такеє роблять !!!!!
    І знайома 5 днів тому родила на Джамбула... теж чоловіка не пустили, то їй щось вкололи... підрізали (чи вона сама порвалась - не пам"ятає)...каже, що нічого не розуміла... не могла відрізнити перейми від потуг (це її друга дитинка)... Що коли їй дитинку почали показувати, то вона не зрозуміла що від неї хочуть!!!! Уявляєте??? Аж потім попросила на руки, але сказали, що вона занадто слаба...

5. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Ото лікарі, певно, тішаться! То ж до того часу їх точно ніхто не контролюватиме! Можна робити все, шо заманеться, бо жінка неадекватна, а поруч з нею нікого нема, хто б міг лікарю в разі чого пику натовкти...

6. levandivka

levandivka З яйцями...

Точно...
    Фсьо...
    Бідні мами, бідні дітки...
    Багаті хабарники.

7. сніжна

та не лякайте ви так майбутніх мам!
    по-перше,якщо хочуть вколоти чи" ще щось таке",то зроблять і при чоловіку (спільні пологи вже існують не перший рік і к-ть стимуляцій,епізоо від того не зменшилася)
    по-друге-я народжувала одненька з акушером і лікарем,без чоловіка- "не підрізалася, не рвалася і т.п." і лікарка при мені була абсолютно адекватніа( усі 17 годин ,які тривали пологи) і дитинику прикладали одразу . Щоправда,не розписуватимуся за увесь медперсонал і за усі пологові ( бо на Джамбула рік тому з моєю родичкою повелися саме так,що вона нічого і не усвідомлювала,які маніпуляції з нею проводилися та й дитинку вперше принесли прикласти лише через 12 годин ( і мама і дитя були в нормі,так що причина цього-воля персоналу)

8. levandivka

levandivka З яйцями...

Та йой. Поприколюватися ж можна..? :)

На скільки секунд? [​IMG]

9. Myroha

Myroha New Member

Я з вами згідна... Все ж таки все від совісті лікаря залежить...

10. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Ну чого Ви - принаймі на дві години повинні би.

11. levandivka

levandivka З яйцями...

Я про реальний стан питаю. :)

12. сніжна

Ні, п ять років тому на дві години не було-було хвилин 20.Але потім до нас негласно в пологову залу пустили нашого тата і дитинку дали йому.
    А от моя братова народжувала у тому ж пологовому ( Мечнікова) і у того ж лікаря цьогоріч- то їх реально з чоловіком і малим дві години після пологів нвхто не рухав-були лише у "сімейному колі". Потім тато пішов на роботу, а маму з дитятком перевели у палату.

13. Myroha

Myroha New Member

От би і нашого татка "негласно" пустили... та де там :girl_cray:
    Мені взагалі здалося, що наш лікар тільки радий з того карантину...

14. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

От і в нас так було, тільки тато поїхав додому спати:), бо то було вночі:) чи, точніше, фотки розглядати:)

15. Myroha

Myroha New Member

Ну от... що не допис ...одне розстройство :girl_sad: Ми і фотоапарат спеціально купили, щоб все зазнімкувати... так би мовити від викладання малечі до мамусі, але бачу, що він нам аж при виписці знадобиться у кращому випадку :girl_cray:

16. Ailenka

Ailenka Member

ой, підскажіть будь-ласка, а які саме пологові дозволяють проводити партнерські пологи. чула, що не всі підтримують

17. loreniya

loreniya Well-Known Member

по ідеї ж закон дозволяє родити з чоловіком - це зараз в час карантину випустили таку заборону. Просто є роддоми /чи мабуть правильніше лікарі/ які підтримують і є які ні. Можуть собі особисто не підтримувати, а дозволити мусять! знайома родила на джамбула 2 р тому з чоловіком і на батальній також можна, на мечнікова навіть спецпалата є де можна з чоловіком жити весь період який будете в роддомі - десь тут про неї читала, але вона платна, за медінститут не знаю, але думаю що там зі всією сім"єю і з сусідами можна на роди - там всі входять-виходять вільно і сидять в палатах в порділь.
    а коли вам родити? якщо маєте ще "запас" то скоро знов можна буде з чоловіком родити.

18. l_treasure

l_treasure Member

А чого ж так категорично?

19. сніжна

зараз у Львові усі пологові будинки дозволяють партнерські пологи. А от окремі лікарі- це вже інша розмова. Але ви маєте право вимагати!

20. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Категорично, бо всі думають, що в пологовому дитина перебуває у стерильних умовах. Але ж насправді там вистачає інфекцій...І коли дитину привозять додому, там є своя мікрофлора: все рівно десь пил є, в когось тварини...Ну то яка тоді різниця, чи дитина стикнеться з чужими інфекціями в перший день, чи в третій?

Статус теми:
Закрита.