Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

думала домашні пологи - то достатньо серйозна тема, виявляється ні - прикольна ? :)

та то вже було... - levandivka угадает эту мелодию с 3 нот! :)

2. levandivka

levandivka З яйцями...

Абсолютно!
    З моїм стажем... :)

3. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

але вас не дивує що мелодія що вам чується - завжди однакова?
    (ви не припускаєте що платівки різні бувають? - може слух однобічний? :) )

4. levandivka

levandivka З яйцями...

Хто сказав, що однакова?
    А методика настрашим-наколем-підріжем-зашиєм - вона дуже стандартна. Мало хто її уникає.
    Нєча на зєркало пєнять. (с)

5. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

Богданко, а я не казала що вона не адекватна.

ото власне, я пішла зі своєї власної волі саме до того лікаря, про якого чула хороші відгуки, з яким познайомилась заздалегідь, він мені "підійшов", про його розцінки я знала, тож хотіла скористатися послугами саме цього лікаря. Я теж багато надивилася в пологових, і старшого малого родила в палатної медсестри-гінеколога, і на підтримці лежала. Але як на мене, з усіх лікарів-гінекологів, з яким я стикалася, він найнадійніший в плані домовленостей. Він завжди готовий, в пологовому майже завжди, якщо його нема, то він каже де він, як з ним зв"язуватися поза мобільним і т.д.
    і не тільки, часом надто часті перевіряння відкриття і огляди можуть спричинити зупинку. Сам стан переляку в породіллі може спричиняти зупинку родової діяльності. Якщо наважуся родити втретє, то однозначно на Джамбула в лікаря, якому цілком довіряю.
    звичайно, можна, просто якщо людина їде з району без домовленості в міський пологовий, то її не приймуть, по цілком офіційних причинах.
    я б сказала ключове і першочергове місце.

бо в нас коли люди домовляються, то переважно з тим, в кого кума/братова і т.д родила і внеї всьо було гут. Значить тре в того лікаря, а то що він людині чисто емоційно не підходить і вона не сприймає його, не може йому довіритися, то люди не враховують. Успіх будь-якого лікування значно більше залежить від того наскільки добрий контакт і довіра лікар-пацієнт, ніж від самого лікування.
    на Джамбула також прибирали двічі на день, також відгукувалися на побажання жінок, дитячі були супер, принаймні на першому поверсі, на виписці все було супер, швиденько всі документи отримала, ніхто нічого не вимагав і навіть не натякав, "подякувала" чи подякувала просто всі дякували і ставлення від цього не мінялося.

6. Анута

Анута Well-Known Member

я коли йшла в пологовий знайомитись з лікаркою, з якою народжувала Павлуся так всіх домашніх і попередила: Якщо вона мені хоть чимось не сподобається (на рівні інтуіції) я в неї народжувати не буду, які б рекомендації та відгуки не були.

7. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Зараз у зв"язку з крантином партнерських пологів не проводять.. Але чоловіків після пологів впускають " подивитися"

8. levandivka

levandivka З яйцями...

Абонемент продають, чи разовий вхід оплачувати треба? [​IMG]

9. Зануда

Зануда Well-Known Member

Абонемент. На рік. На відвідування всіх породіль. :) :) :)

10. levandivka

levandivka З яйцями...

Ну, ТАК. Ціни у них - цілий рік можна народжувати. А користаєш 1 раз...

Останнє редагування: 17 Листопад 2009
  11. Megan

Megan Well-Known Member

Я народжувала в Поврозника. І мені він підійшов, прийде час на друге маля, то поїду знову до нього. Комусь він не підходить, бо "відношення" не те. А мені було нормально. Правильно написала odree, що немає і не буде такого лікаря який би вгодив всім.

12. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Справді. це мій "промах"- я йому "змінила місце праці".:girl_haha:

"коли люди домовляються, то переважно з тим, в кого кума/братова і т.д родила і внеї всьо було гут. Значить тре в того лікаря, а то що він людині чисто емоційно не підходить і вона не сприймає його, не може йому довіритися, то люди не враховують".

І ось тут я абсолютно згідна з dieSonne і так кажу усім своїм знайомим- підіть знайомитися і робіть свої висновки особисто.
    Для прикладу,мені абсолютно психологічно не підходить одна лікар,про яку є лише схвальні відгуки у гілці "раджу...". Але ми з нею абсолютно не сумісні психологічно- ну не пішла б я до неї родити ,незалежно на купу позитивних відгуків.
    В той же час,інший приклад : я ,моя близька родичка та коліжанка ( двоє останніх пологів-ще "свіжі") народжувала, а потім ( я) на протязі вже багатьох років консультуюсь та звертаюся до Бонцаревської.Нарікань на маю жодних ( такі ж відгуки і у моєї родички та коліжанки).Але вона не всім психологічно підійде. Нещодавно одна моя знайома попросила до неї звернутися за консультацією ( не на пологи) за певними проблемами. так от, вона психологічно їй не сподобалася ,відгуки були як "я поряд з нею почуваюся з комплексами і т.п.",хоча лікар абсолютно точно встановила їй причину і призначила відповідне невелике коригуюче лікування. Тоді ж та знайома вирішила не проходити те лікування,яке назначила їй О.Г . і звернулася ще до однієї лікарки ( за рекомендацією) ін. подруги до лікарки на Батальну. лікар з Батальної "розсюсюкалася " з нею, призначила купу БАДів ,здерла чималеньку сумуі т.п. Результат: проблема із здоров ям залишилася невирішеною ,бо лікування,призначене "некомфортним" лікарем було відкинуто, а "комфортним" - виявилося у результаті не тим,що треба і не від того,що було насправді. Але(!) знайома залишилася задоволеною лікаркою з Батальною,бо вона хоч і заробила на ній і не допомогла у вирішенні питань,але підійшла психологічно!
    Ще один випадок буквально двотижневої давності: зустрічаю знайому,яка кілька місяців назад народжувала дитинку у Шекети Наталі ( доньки ). Хто знайомий з Наталією Михайлівною ,той знає наскільки вона уважна до пацієнток: і сто раз зайде і "посюсюкає" і дуже приємна ( сама з нею стикалася,тому у мене теж таке враження). Так оця знайома одразу після пологів була просто у захваті від Наталі Михайлівни. А от коли зустрілися ми з нею знову,знайома розповіла,що через певний час після виписки у неї почалися проблеми.Звернулася до гінеколога- виявилося,що Наталя Михайлівна не прослідкувала і у знайомої залишився шматочок плаценти,який почав гноїтися і т.п. Результат- профілактична чистка і лікування запального процесу як наслідок аж до тепер. І от чи порадила б вона цього лікаря тепер своїм подругам- не знає...
    Так що знову-таки- "все суб єктивно" і "кому як повезе".

13. Lerusja

Lerusja Member

Я першу дитину родила на Джамбула і враження жахливі через високі стелі -почувалася як у тюрмі!Хоча лікарка і особливо акушерка були супер-ніякої стимуляції"сама ,детка,сама".Вдруге надумала родити в медінституті у лікарки Бариляк(у неї родили знайомі).Вона має 5 своєх дітей,уникає стимуляції,і вважає що це аморально брати гроші за пологи! Ну що сказати,просто Людина!В неї не вийшло,бо закривалися на мойку.:girl_cray:Пішла на Мечнікова до Федини-ніжний,тактовний,дуже уважний-роди пройшли ,як по маслу,не встигла налякатися.:girl_claping:Я думаю,якщо довіряєш лікарю и поводишся спокійно-то це вже 50% успіху!

14. Iwka

Iwka Well-Known Member

Стосвно домовленостей з лікарями і їх виконання - трішки написала тут. При чому вона мені психологічно підходила ідеально - і шо тут зробиш. Десь би знайти рубильник який би виключав "вагітний блондинізм"...

15. Lerusja

Lerusja Member

Да,Івка,співчуваю,хоч бери з тих докторів неустойку!:girl_mad:

16. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Відповідь: Не раджу Вам лікаря з ПБ.

Шкода...Як людина, вона справді хороша, але я так бачу, що історія, яка трапилася з моїми першими пологами, повторюється в неї регулярно:sad:
    Iwka, то ви все ж таки в неї будете народжувати?

17. Iwka

Iwka Well-Known Member

Відповідь: Не раджу Вам лікаря з ПБ.

Боронь Боже! Человек вона хороший, але якщо я "наймаю" лікаря - і маю до нього свої вимоги, за які я потім плачу гроші - то таки хочу шоб ті вимоги виконувались... А тут я не впевнена шо буде виконана хоч якась з попередніх домовленостей. Зараз домовляюсь з іншим дохтором.

18. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Дівчата, почитайте оце обов"язково! Хоча у нас не все так запущено, як в Росії, але змушує задуматися, задуматися крєпко...

19. levandivka

levandivka З яйцями...

Хто сказав? (с)

20. Росинка

Росинка Well-Known Member

Дівчата,як раз роздумую над тим ,щоб іти родити у Бариляк.Не могли б ви мені в ПП скинути її координати ,якщо не тяжко.

Статус теми:
Закрита.