Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

нє вона адекватна, щодо Калініна маю свою думку, не родила б в нього, однокласниця також від багатьох нюансів в шоці, я не до того написала. Просто ми звикли витирати ноги об лікарів в тому плані, що вони стали комерційними людьми, а хто вам заважає родити в порядку і за графіком як повезло на зміні? будь-ласка, я поки лежала тиждень перед пологами, теж надивилась купу всього, і в Маркевича на огляді бувала... ото вже тиснув, давив ... а сусідка від нього в захопленні... як то кажуть на вкус і цвєт...

чомусь медикам в хаті крани ніхто безкоштовно не міняє і плитку теж не кладе, того притримуюсь думки, що як приходимо до когось по приватні послуги, бо коли я ДОМОВЛЯЮСЬ з кимось, що родитиму в нього, то це вже є МОЯ ДОБРА ВОЛЯ, а не я довіряю випадку як вдасться, то чого я потім сама маю дорікати комусь, писати шо він БЕРЕ, якщо я сама ж і даю, я до цього відношусь інакше. Якщо я маю можливість отримувати послуги в галузі медицини так як я це хочу, то я іду до того лікаря, який мені подобається, і погоджуюсь з його умовами. Якщо умови мене не влаштовують, або я маю якісь інші бачення/судження/твердження щодо даного питання то я вирішую це інакше і овшім. Мені шкода, що хтось йде з власної доброї непримушеної волі до котрогось з львівських акушер-гінекологів, домовляється з ним про надання певних послуг, а потім сам же ж і нарікає...
    Якщо якість послуг не відповідає бажаному рівню, це інше питання, нічого не можу сказати крім як ШКОДА ЩО НЕ ПОВЕЗЛО, але ж в багатьох випадках це не зовсім так... ментальність чи як?

ну моя товаришка звернулась до Любомири Петрівни, з побажанням народжувати в неї, а доктор подивилась, що ПДР випадає на травневі празДники і відмовилась, і правильно, що відмовилась відразу, бо вона теж чєловєк і відпочивати має право, сказала, що вона має в планах відпочити в теплих краях в цей час і просто порекомендувала до кого звернутись. Того мене і здивувало те, що написала odree.

Народжувати вдома? так можна, я не проти, але здоровим жінкам, а мені наприклад генетика не дозволяє, моя мама Дарусю (Деспіну) ледве народила, а опосля була в стадії клінічної смерті з кровотечею, що б хто вдома зробив мені цікаво?

2. odree

odree Well-Known Member

богданко, зазвичай такі запинки відбуваються внаслідок стимульованої родової діяльності

егееееей, для чого так агресивно???? тут кожен висловлює свою думку і враження. я написала лише те що було. кожна людина сама собі вирішує де, як і в кого їй народжувати, хоч і бувають вийнятки.
    я вже колись писала і зараз ще раз повторюся - немає і не буде такого лікаря, який би вгодив усім!!!!!!

3. Bogdanka

ну в мене були до її стимулювання, до 6 пальців ніхто ніц не стимулював і що? звідки пішла зупинка?
    до речі при вторинній Прокопів був просто в шоці - каже напевне генетика... і будь мудрий...
    сорі сорі сорі, емоції, феромони, не хотіла, так емоційно якось вийшло..

4. levandivka

levandivka З яйцями...

Давайте не будем. :)
    Бо для "будем" необхідна точна, достовірна інфа, а не переповідки. На те могло бути 33 "капкани". Чому ТАК сталося - не довідаємося, бо було "давно і неправда".

Дуже "хороша" причина. :)

5. Bogdanka

ну чому - у мене мама медик і татова мама гінеколог, то їй позволили поприсутствовать, а оскільки лікар, приймаюча пологи гроші взяти не хотіла, бо не випадало, а "так" не зробила, то вона і лишила її на столі з плацентою... а бабця пішла з дитячим лікарем приглянути за внучкою, коли вернулась то було троха не до сміху...

та не впевнена, бо моя мама асматик, алергічної форми, і я по ній багато негарного успадкувала... наприклад.

6. levandivka

levandivka З яйцями...

Разом з лікуючим лікарем успадкували? ;)

7. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

Я дуже згідна з Вами Богданко!!!! Я наприклад на столі 4 год лежала і досі не знаю чому так довго,а от,що б було якщо б я родила дома я знаю,нічого доброго зі мною,а мого Майкла не було б,або ..... не хочу навіть писати!
    Розкажу як родила 2юрідна сестра чоловіка. на Дмитра приїхала на джамбула з схватками за попередньою домовленістю з завідуючим,а він по тел.сказав що не приїде бо випив хай черговий прийме роди.черговий сказав,що не буде приймати роди хай приймає той з ким домовились.вмкликали швидку і відвезли на Батальну там і приняли роди! ото прикольчики! правда я точно не знаю ще прізвищ тих лікарів при нагоді уточню!

8. Leila

Leila Well-Known Member

А в нас тепер що без домовлянь не можна взагалі???
    Я теж могла б родити нормально в чергового лікаря, але я домовлялася наперед у зв"язку з тим що обидва рази була загроза передчасних пологів, і мусіла спостерігатися в лікаря. Мені особисто було важливо щоб я бачила хоча б декілька разів лікаря який буде на пологах і щоб я йому довіряла. Перший раз я родила в Лехновської, на другий раз, як я взнала на 5 місяці, вона не змогла і порадила мені сама іншу лікарку, спочатку я навіть злякалася, але після знайомства все перейшло.
    Мені здається в пологах особливе місце займає психоемоційний стан жінки, якщо вона повністю довірилася, настроїлася і знає що за чим має відбуватися, і слухає лікаря, веде себе адекватно, багатьох проблем можна уникнути. Лежачи на збереженні теж багато бачила як лікарі поводяться, зокрема мені говорили що буду родити з сібазоном і всім радити що робити. цього не було ні на перших, ні на других родах, просто був інший пологовий і лікарі.

9. Bogdanka

можна, просто 98% наперед домовляються, а потім нарікають, бо така наша ментальність. За кордоном медицина найдорожча з усього, що є, і платиться за неї (бо вона вся страхова) щомісячно, того й все інакше (і навчання найдорожче, і послуги дуже дорогі). Ніхто вас не заставляє домовлятись про пологи наперед.
    Навіщо домовлятися, щоб потім казати, що той лікар дурак? не розумію...
    саме тому, я і не закінчувала інтернатури, бо працювати в нас лікарем, це бути вічно комусь щось винним, принаймні згідно 90% дописів тут.
    Якщо писати БЕРЕ, то це має інакше забарвлення, ніж якщо написати ДАЮ. але ж пишем БЕРУТЬ...
    до речі таке питання, а що коли прирощення плаценти в жінки, що б хто робив вдома (з власного досвіду, у мене було тотальне прирощення і відділення її під загальним наркозом... це теж наслідок якихось пологовтручань по-вашому)?

і ще одне з відгуків про пологові, все ж мені найприємлеміша зі всього Батальна, зважаючи на круглодобове водопостачання (власне наявність гарячої води), чистоту і те, що там тепло, коли я лежала вологе прибирання робилося двічі на день, я лежала в лютому, тим не менше провітрювали палату, вода була весь час, і молодший персонал дуже допомагав, якщо звернутись, мене там не влаштовували лиш дитячі медсестри, але їх можна мінімізовувати:)

це так було є і буде!

Останнє редагування: 16 Листопад 2009
  10. Leila

Leila Well-Known Member

100%
    А на Батальній не зважаючи на те що супер євроремонтів там немає, мені було нормально і затишно, і санвузол майже в кожній палаті. Лікарі звичайно скрізь різні, але в мене були дуже хороші і я їм вдячна.
    Я в лютому лежала у відділенні патології на Батальній, бачила відношення Леха, Паврозника до жінок, просто вразило, але комусь подобаються вони ж знають свою роботу, а сюсюкатися і нормально говорити це вже з іншої опери

11. In4a

In4a Well-Known Member

От і я про то думаю... Вважала, що вихід "дитячого місця" - це буде найлегше в моїх пологах, але не так сталося як гадалося... Правда наркоз мене щось не хапанув, я не заснула, але і не відчувала того, як вручну відділяли...

12. levandivka

levandivka З яйцями...

А якби перед тим у Вас ще й літру спирту? Тоді не тільки з плацентою клопіт мали б.
    Нє?

Більшість проблем у пологах від того, що організм зовсім забуває, що має робити.

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

В світлі останніх дописів: проаналізувала статистику стосовно себе та своїх родичів у різних лікарів:.
    1.Невістка народжувала на Джамбула- її "успішно родили" 26 червня ( бо поперду були вихідні- День Конституції )
    2. зараз вона прийшла з другою вагітністю на Мечнікова ( до лікаря, про якого у гілці " раджу.." гарно відзиваються. ) Але у неї термін родити- під Новий Рік,лікар наразі не дуже радий тому факту .Наразі у них буде ще одна зустріч за два тижні перед пологами. Побачимо...
    3. Сестра народжувала на Михайла в медінституті- без проблем,хоч і лежала у патології,і можливість скоріше розродити у лікаря була. Прізвище лікаря,до речі, фігурує у гілках і "раджу ..." і " не раджу..."
    4. Особисто я ,моя коліжанка та братова народжували на Мечнікова у одного лікаря ( її прізвище фігурує у обох гілках- і "раджу.." і " не раджу". Коліжанка- на Різдвяні свята, братова- на 8 Березня, я - на день народження ( більше того- ювілей) своєї лікарки ( причому ніч перед тим вона теж була "на ногах")! Жодних відмовок, не обов язковості чи скорішого розроджування не було в жодному випадку( хоча терміни перйшли вже на кін.41 тижня).
    Висновок:а) немає жодного лікаря,який би догодив усім- зачасту за "сюсі-пусі" ховаються абсолютно конкретні дії по "розроджуванню" ,"вишиванню хрестиком у інтимних місцях" опісля ( "бо ж дитина була велика і роди тяжкі...), а жінки все рівно задоволені. І навпаки, через кокретні професійними дії без лишніх "слюнь-соплів" породжується незадоволення і титул " крута", " зверхній" і т.п.
    б) "кому як повезе"- бо і вимоги у кожної жінки свої.

14. Galya

Galya Well-Known Member

От власне! Мене найбільше обурює, коли з лікарем домовляєшся про одне, він чемно киває головою, а потім все виходить чомусь зовсім не так (в основному через те, що лікар поспішає і не має бажання просто почекати). І нічого ти тут не поробиш, бо заднім числом вже нічого не докажеш.

15. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

На прохання своєї родички зробила вибірку,яку колись робила,здається,вілтіс щодо лікарів угілках "раджу ..." та "не раджу...":
    1.Позитивні і негативні відгуки одночасно є про наступних спеціалістів:
    а) Батальна :
    - Лех- 2 + і 2-
    - Трохим 2+ 1-
    -Ковальчук 3+ і 5-
    - Леськів 2+і 1-
    -Мацюра 1+і 1-

б) Мечнікова
    Бонцаревська 2+ і 1-
    Беген 1+1-
    Федина 2+ 1-
    Імшинецька 1+ 1-
    Верхівська 1+ 3-
    Усик 5+ 1-
    Король 2+1-

в) Медінститут
    Рачкевич 2+1-
    Школьник 1+2-

г)Джамбула
    Улашин 1+1-
    Ошуркевич 1+2-

Найбільше позитивних відгуків ( 2 і більше позитивних,які переважають над негативними) є про:
    Мечнікова:Усик,Федина,Левицька,Бонцаревська,Шекета ,Король
    Батальна:Лехновська,Леськів,Литвинчук
    Джамбула:Кунинець,Калінін,Данков
    Медінститут:Кобецький,Стах,Коржинська,Рачкевич.

Жодного позитивного відгуку ( лише негативні):
    Мечнікова: Данчук,Филима,Музиченко
    Джамбула: Рудик,Куль,Лабінська,Попович,Маркін
    Медінститут:Юрченко,Буряк,Мельник
    Батальна: Сімікін.

16. Adelaida

Adelaida Active Member

сніжна, велику роботу Ви провели. Дякую!
    Тільки, на скільки я знаю, Ошуркевич на Батальній приймає.

17. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

ви собі самі відповіли - "ментальність" така :), та й непослідовність дій також присутня, - тільки 11 осіб послідовно логіці своїх висловлювань проголосували за домашні пологи без лікаря у відповідній гілці...

така "ментальність" -
    нарікати на докторів - і тим не менше домовлятись з ними і надалі...
    нарікати на владу - і голосувати за тих самих людей знову і знову...

18. levandivka

levandivka З яйцями...

Це Ви погарячкували...
    Я б сам голосував за пологи з "чєловєчєскім ліцом". Але то - фантастика в Україні.

ТАК без них багатьом страаашно. :)

19. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

та яка гарячка :), подивилась на цифри... якщо голосування - фантастично-неінформативне апріорі, то навіщо його проводити?

а стосовно фантастики - дозволю собі не погодитись, є багато прекрасних прикладів пологів, - багато форумлянок віднесуть свій особистий досвід до в.н. "з чел.лицом"

20. levandivka

levandivka З яйцями...

Па пріколу. (с) :)
    Звичайно!
    І ті, кого в ПБ - "як Бог черепаху" теж. :)
    Мало хто може критично\реалістично оцінювати свої пологи. далеко не всі. Специфіка.

Статус теми:
Закрита.