Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. тигрица

тигрица Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Ксеня26
    Та не тільки в пологовому справа, а і в самих пологах, і те що далі буде в нашій грьобаній державі. У нас все таке.

• Подобається Подобається x 1
  2. Ксеня26

Ксеня26 Well-Known Member

В мене пологи тривали 17 годин, в родзалі на столі, поки народила провела 40 хв...думала, що мене явно в дурдом звітам заберуть...але пройшов час, і я нічого вже не пам*ятаю...зато пам*ятаю як щиро я тішилася як народилася моя доня!
    На рах. держави 100% підтримую.!

• Подобається Подобається x 6
  3. тигрица

тигрица Well-Known Member

Я теж тішусь коли дивлюся зараз на свого синочка, як він гарно мені усміхається, але те що пережила поки його народила ніколи не забуду. А з декретними 130 грн точно дітей багато не народиш.

• Подобається Подобається x 5
  4. levandivka

levandivka З яйцями...

Даруйте, кокі мамочки - ТАКа й держава.

Це у Вас єлиний стимул/фактор? [​IMG]

5. MIKANIJ

MIKANIJ Member

ПРИВІТ ДІВЧАТА,А ЧИ ХТОСЬ ЧУВ ЩОСЬ ПРО КОСТЮЧЕНКО С.Г?

6. Росинка

Росинка Well-Known Member

В Костюченко родило троє моїх знайомих.Ніби живі-здорові. Але всі троє порвалися від вуха до вуха.При тому,що діти абсолютно різні по вазі. Я так розумію,що то фірмовий знак тої лікарки. Ну і плюс всім трьом окситоцин у вену, плюс розтягування шийки матки вручну. Короче для стандартних родомівских пологів супер лікар,але я б на таку не спокусилася б.
    Хоча це, як кажуть, справа смаку. Я тут такі дивні дописи дівчат читаю деколи. Щось на зразок:" Ой,такий чудовий лікар,просто супер!! Порізав,наколов,наробив купу проблем, а потім героїчно їх подолав, і спас мене і дитинку.Всі поголовно йдіть до нього,бо він супер спеціяліст!"

• Подобається Подобається x 15
  7. MIKANIJ

MIKANIJ Member

А Федина Р.Г працює із своєю акушеркою чи потрібно домовлятися окремо?підкажіть і скільки приблизно у нього виходить родити,а то я зовсім розгубилася бо в кого неспитаю про роди то чую космічні ціни,а особливо про Батальну)))))))))))

• Подобається Подобається x 2
  8. Оленка

Оленка Well-Known Member

Моя знайома в нього родила минулого року, то він не скаав скільки давати, а вони йому дали 300 дол. Але Федина на Мечнікова а не на Батальній
    А Батальна таки дорогий роддом

• Подобається Подобається x 3
  9. Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

мої знайомі родили взимку на Батальній, в завідуючого, то платили 400 у.о. не так вже й дорого. Думаю у простих лікарів там по 300 у.о. (це я сама собі так подумала)

10. MIKANIJ

MIKANIJ Member

на Батальній попасти на простого лікаря дуже зараз тяжко хоча в мене знайома родила в Леськів в серпні то дала 250 у.о і відгуки чула хороші...

11. Росинка

Росинка Well-Known Member

Знайомі родили на Батальный, давали 300 доларів., правда це було в 2007 році. Цього року інші знайомі давали взагалі 1500 тис.гр. лікарю в медіституті .Це було в квітні.

12. MIKANIJ

MIKANIJ Member

а що в наш час з необхідних речей потрібно в ПБ для немовляти?

13. Sasha_sha

Sasha_sha Well-Known Member

Чено сама спросила у Колодий, сколько она берёт, так она не сказала, говорит всё от самих родов зависит, может хто подскажет какие пределы на Джамбула? (от и до)

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Верхнего предела наверное нет))))
    А в целом роддом на Джамбула наверное самый НЕ ЗАЖРАНЫЙ во Львове, и цены там ниже чем в остальных.

15. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

повірте ваш син також...уявляєте шо діти переживають?????з теплого,темного,зручного місця їх виштовхують( а щей часто -часто витискають,витягують) на світло,яке ріже очі,на повітря,яке обжигає легені,на світ,де колять шприцами маленьке тільце,труть салфетками,ватою,засовують силікон до рота.....а воно кричить,благає про допомогу,благає маму підійти,а вона відходить від того,як їй було важко!
    сорі,може і офтоплю,але справді, коли народжує жінка дитину, мабуть радіє більше тому,що вже все закінчилося і вона народила,змогла народити!а дитина в той час шукає маму,кричить і кличе маму.

• Подобається Подобається x 7
  16. Happy Frog

Happy Frog Active Member

Їду в пологовий на огляд, трохи боюся, бо на кріслі мене ще не дивилия і я того жах як не люблю але для ляльки треба через то пройти!

17. Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Я в Колодій на обліку знаходилась(нажаль не народжувала в неї , родом закрили на чистку в той час). Прекрасна чуйна лікарка. Все пояснить, заспокоїть, надасть вичерпну консультацію. Ніколи не вимагала щось дати. Навпаки, казала тримайте гроші при собі Вам вони ще на дитину знадобляться.

18. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

і я на обліку у неї була.повністю підписуюся під вашими словами...
    а от на моїх пологах вона була..випадково:) на сусідньому краслі рожала переді мною в неї дівчинка ( то ще до ремонту було,коли був родзал на трьох персон:))... вона мекні так морально допомогла...лікарка,жінка-супер

19. VIKI

VIKI Well-Known Member

Читаю я цю тему, і думаю, оце ми самі зробили лікарям фешенебильну годівницю. Ну дуже вас лікар на родах підтримував, тоді так, можна йому щось дати. Чи випадок дуже складний. А так. Роди у здорової жінки, це нормальний самовільний процес і лікар просто виступає в ролі спостерігача, типу для підстраховки.

20. Natalka

Natalka Well-Known Member

Я в Костюченко Світлани Григорівни народжувала в 1999р. Свою Мартусю (вона тоді завідувала обсервацією на Мєчнікова). Жодного уколу не було, але пологи були дуже швидкі- 1 год 40 хв. з моменту відходу пробки і до моменту народження, ще й лікар в мій потужний період час приймала пологи в іншої мамочки, тобто стимулювати їй було не на руку.
    Плюси - лікар прислухався до думки пацієнтки - раннє прикладання і викладення на живіт в нас були вже тоді, великий досвід і професіоналізм лікаря у випадку НС, не було вимагання певної суми грошей.
    Мінуси - роздільне перебування мами і дитини, наглий дит.лікар (правда це майже у всіх пологоих:girl_mad::girl_cray:), хамський молодший медичний персонал:girl_devil:, погані побутові умови (загальний туалет і душ, погані ліжка):girl_crazy:.

Статус теми:
Закрита.