Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

моя родичка народжувала через КР двох доньок ( другу народила, коли меншому живчику 4 було). Годувала обюох грудьми більше року,справлялася сама після обох КР і з дітьми, і з домашнім господарством при свжих швах і т.д,бо бабусь-дідусів і близько не було.Тобто виходу не було- і сили мобілізуються усі. І основне,справді вірити,що все буде добре і що ви все зможете.

2. Доця

Доця Active Member

Привіт, якщо про кесарів говорити, то чула добрі відгуки про Король Галину Романівну (Мечнікова). Відповідальна, відповідальна і ще раз відповідальна, ось що можна сазати. Всі, хто в неї народжували і природньо і через КР, а також лікувались ( і я в числі останніх) задоволені.

А взагалі КР- це передусім операція, при чому дуже важка для дитини перш за все :sad:, тому я за природні пологи

• Подобається Подобається x 2
  3. тигрица

тигрица Well-Known Member

Я родила на Джамбула, нічого хорошого про пологовий сказати не можу . Один плюс хороші лікарі, а самі палати, медсестри і санітарки навіть згадувати не хочу.

Останнє редагування модератором: 2 Вересень 2009
  4. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

повністю згідна.....
    мабуть рождили давніше,бо там вже як рік гарний ремонт

5. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

В старшої проявилося місяців в 4-5. Помітили, що дитина не почала повертатися. Діагноз - міотонія. Причина зі слів невролога - найімовірніше КР.

В Орисі відразу в ПБ поставили діагнох парез правої кінцівки (не стискала кулачок), показали масажик, сказали, все ОК. Я заздзвонила до масажистки, та мене відправила негайно до невролога. З'ясувалося, наслідок планового КР (ефект корка від шампанського)- страшний гіпертонус всієї спини від шиї до попи. Кулачок не стискався внаслідок затягнутих спинних м'язів, шапочку під шийку зав'язати теж було неможливо, зате голову тримала з першого дня - після курсу масажу перестала тримати, а потім пішло все в звичному порядку.

Ліда відбулася найлегше, її "діставали" вже на переймах але до вставляння голівки. Невролог ставила легкий гіпертонус, але наша прискіплива масажистка сказала, що нічого страшного там нема, на відміну від старших, і звичайний щоденний масаж і гімнастика з тим впораються - так і вийшло.

А от з ГВ, швом і т.д. справді проблем не було. Лише живіт після Орисі не хотів ставати на місце, а потім трохи відвисав, але я то списую на власну лінь і відсутність нормальних фіз.навантажень. Після Лідки все внормувалося.

• Подобається Подобається x 9
  6. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

минулої суботи здається по 12 каналу попала як завжди на кінець передачі про шо сама незнаю, шо привернуло мою увагу так це те шо мова йшла про грудне вигодовування і про необхідність неодмінного прикладання дитини. але то я все не про те, показували породіль і писало знизу перша клінічна лікарня ім. лева, хтось шось чув про ту лікарню, я так подивилась по телевізорі :)girl_haha:) такі палати гарні :girl_smile:

• Подобається Подобається x 1
  7. In4a

In4a Well-Known Member

Перший раз таке чую...

8. Анута

Анута Well-Known Member

Ужгородська, 1 (там недавно ремонт був)
    я знаю що там лікують всякі такі проблеми, але щоб народжували - для мене новинка

9. In4a

In4a Well-Known Member

Може це мається на увазі Медінститут? Хоча це, здається, обласна лікарня...

10. Анута

Анута Well-Known Member

Медінститут - це обласна лікарня.

а кн.Лева - це на Ужгородській. Орієнтовно Лялька, площа Старий Ринок. туди під горку

11. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

можливо я шось наплутала, але під тою тітонькою яка говорила про вигодовування писало ім. Лева це точно, тиму мені стало цікаво чи то може в мене блуд чи то може дійсно шось таке є

12. Анута

Анута Well-Known Member

буду мати нагоду - спитаюсь

13. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А я нічого поганого не можу сказати про своє перебування в пологовому на Джамбула. Лише патологія навіює тоску, але там я була недовго.
    Медсестри не можу сказати що прям розцілувати готові, але всі привітні, прохання виконують, дехто навіть стидався взяти гроші по другому разу, бо казали - ви ж мені вже раз дали, того вже досить. А коли мені треба було вколоти укольчик и я 10 горн хотіла дати - то взагалі сказали мол дівчино, чого ти, ми і за дякую можем зробити.
    Може то мені так повезло, але нарікати мені нема на кого.
    Акушерка - то та взагалі на ранок після пологів прийшла мене провідати, в туалет відвела бо я сама певно б не дійшла, а в день виписки теж прийшла, запиталась як ми, як себе почуваєм.

• Подобається Подобається x 16
  14. Ксеня26

Ксеня26 Well-Known Member

Я також за Джамбула нічого поганого не можу сказати, я народжувала в грудні 2007, то ж там на той час був цілком нормальний ремонт в палатах під "євро", я була в палаті матері і дитини, навіть на вікнах висіли модні шторки з жирафками і медведиками, два рази в день приходили санітарки мити підлогу і витирати пилюку на підвіконниках, і санітарки і медсестри всі мені були нормальні, навіть як їм і не платилося...чула що тепер там є теж сімейні пологи, але наскільки це правда - не знаю.

• Подобається Подобається x 5
  15. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ні,там не народжують.Там лише гінекологія.

16. halusia

halusia Well-Known Member

Ука мені аж страшно від ваших розповідей. Моя Даринка після народження вивертала праву стопу в протележну сторону. В пологовому сказали, що певно через "ніжне передлежання". В 2 тижні водила до ортопеда сказав ніц страшного. Просто треба робити масажик. Зараз ніби все в нормі. Щопрада мала часто сильно махає руками і ногами, ніби нервується. Засинає і розмахує руками, прокидається. Може то теж наслідок КР.

17. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

от лякатися точно не треба, воно не сприятиме налагодженню ситуації, а навпаки.

Якщо достатньо впевнені в собі, щоб не повестися на лікарські залякування, покажіться неврологу. Тільки, заради Бога, не кидайтеся робити все, що він скаже. Мені в тому плані було простіше, я мала хороший тил у вигляді дуже толкової масажистки. Нажаль, вона вже не приймає через вік і стан здоров'я, свого часу вона мене з ДЦП витягла, коли лікарі ставили вирок інвалідності. Так і тут, дивилася діагноз лікаря, на призначення казала "то всьо фігня", і просто витягувала дитину, без хімії, руками. А без того, напікала б певно що одну, що другу, що третю тонами хімії, і не факт, що допомогло б.

18. тигрица

тигрица Well-Known Member

Я народжувала на Джамбула в червні цього року, що там творилося: жінки лежати по коридорах, що в патології, що після пологів, мені вдалося попасти в палату в паталогії то там заплісніле вапно на голову падало, так я пролежала цілий тиждень.Пологи прошли нормально, бо лікарка (Лабінська Оксана Ярославівна) і акушерка були хороші спеціалісти і з родильного залу завезли мене в палату кинули мені дитину і більше нікого нічого не цікавило, ніхто навіть не прийшов і не спитав чи може щось треба. Медсестри приходили тільки за грошима і за набором який треба було купити, одна дівчина її спитала як запеленати правильно дитину, то вона відповіла що це в її обовязки не входить, бо вона старша медсестра, її обовязок збирати гроші і набори з кожної мами на 80 грн, потім несе їх в аптеку назад і забирає бабки. За 4 дні після пологів до мене приходила тільки моя лікарка і сама мені навіть уколи робила, бо тих медсестер ........к ніколи не було на місці. Санітарку знайти було нереально, поки кіпішу жінки не наробили. Дивилась на тих жінок які в крові після пологів лежали на холодному коридорі, то аж серце боліло. Всі ж одинаково платять, а лежать на коридорі немов з вокзалу якихось циганок чи бомжих привезли. Мені це навіть в самому страшному кошмарі не могло приснитись. За 4 сутки я спала максимум 4 години, може колись і краще було, що дітей забирали, жінка хоч відпочила і поспала після пологів. А ще правда педіатр робив зранку обхід, стільки пафосу було. Так що тепер я так боюся завагітніти і думати про другі пологи страшно. Мені той пологовий зараз часто сниться в кошмарах.

19. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

То просто Мечнікова був закритий, кажуть що то в будь-якій лікарні так буває, якщо якусь одну закривають. Я теж лежала на Джамбула в кінці червня- на поч. липня, правда не на коридорі. То уявіть, якщо за ніч 19(!) пологів було, то куди породіль дівати? А прийняти пологи мусять, не відправляти ж в іншу лікарню. Хвалити медперсонал дуже не буду, бо різні були в залежності від зміни, але в цілому, я задоволена.
    ПС: чи то просто в мене ще кайф від народження здорової дитини?:girl_claping::girl_in_love:

20. Ксеня26

Ксеня26 Well-Known Member

Ще раз?? як то кинули? Хіба Ви з родзалу не мали дитинки на руках? І що їх має цікавити? Ви мали цікавитися! Нажаль поки не спитаєш, відповіді не отримаєш.
    Коли я народжувала, то щодня був огляд породіль черговим акушером..щодо медсестер, то я з Вами згідна, але були і нормальні які навіть за дякую допомагали.

Абсолютно не згідна!!!! Дітей догудовували, тих хто окремо від мами...потім і молочко пропадає!!!
    Такого не чула ще, поганий пологовий - отже ніяких більше дітей!!!!:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.