Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Яруська

Яруська Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

А коли то було? Бо щось мене ніхто не доводив на Джамбула і ляля зразу зі мною була.
    Ще треба зважити на то , що не всі породіллі білі і пухнасті є кадри які самі кого хочеш доведуть до сказу...:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 3
  2. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

То точно!:girl_feminist::8:

3. я_тут

я_тут Well-Known Member

Напишу своє враження про Батальну
    загалом мені сподобалось,дуже доброзичливий персонал,крім поодиноких випадків,і ніхто грошей не вимагає,все і біля дитини допомогали і мені.Крім того в мене була чудова акушерка Маркевич Людмила,яка мені дуже допомогла
    Умови в палатах також нормальні,вода є постійно,хіба що гаряча зранку і ввечері

• Подобається Подобається x 3
  4. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Правда! Якщо з мамою і малечею все добре

5. пандочка

пандочка Well-Known Member

я народжувала на Мечникова лікарка і акушерка у мене були дуже хороші пологи пройшли нормально можливо і через те що чоловік був поруч, палата після ремонту все чистенько душ загальний але також після ремонту,вода гаряча була постійно можливо в ночі виключали не знаю. Єдине що не сподобалося це дитячий педіатр вона до нас не приходила поки ми не дали гроші(нам сказали перед випискою розрахуватися) а як дали то бігала по декілька разів.А загалом я задоволена якщо буду ще раз народжувати обов"язково поїду туди. :girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 7
  6. Iryha

Iryha Well-Known Member

Відповідь: Не раджу Вам лікаря з ПБ.

Пологовий на Рапапорта, лікар МАРКІН. Знайомій хотів робити кесарів розтин (без потреби) очевидно, аби більше заробити. Коли звернулися до іншого лікаря, той сказав, що показань до КР нема.

Скажіть будь-ласка чи ваша знайома вже народила? Бо знаю про Маркіна дуже хороші відгуки. Знайома народжувала в якоїсь лікарки дуже мучилася, він був на обході подивився і заставив прокесерити, бо дитинка обвилася пуповиною кругом шиї. Він врятував дитятко. А лікарка не бачила цього. А також чула, що він навіть повертає діток під час пологів?

7. Оленка

Оленка Well-Known Member

В мене є одне питаннячко яке мене довго мучить: Чому лікарі в роддомах не враховують бажання пацієнток-породіль? Я хочу народжувати через КР, і в мене є до цього покази, а лікар каже, що я так можу народити. А якщо я хочу через КР то треба довідку від травматолога!!! Чому все так складно!!!!!!!!! Це ж моя дитина і я за неї переживаю. А лікарі завжди дуже впевнені, що все пройде добре. А як ні, то всі будуть шукати крайніх а ти мучся. А не бай Бог, щось станеться то їм буде по-барабану, то ж не з ним сталось і не з їх дитиною!!!!!!

• Подобається Подобається x 2
  8. levandivka

levandivka З яйцями...

Різно буває.
    Часом породіллі глупі попадаються, які не розуміють прикрих наслідків КР, а лікарю не пасує ту глупість користати, часом, ділитися з большою бригадою на КР жаба тисне.
    Я ТАК думаю.

Та йой...
    Їм місця на ордени за порятунок не вистарчить: кожен 3-й з обмотом. (про героїчне зняття якого розповідається перед касуванням)
    Нє?

Останнє редагування: 25 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 6
  9. Оленка

Оленка Well-Known Member

Я за природні пологи!!!! І заню, що ризик при КР зростає в 10 разів. Але коли мені сказали, що при природніх пологах дитина може травмуватися і я разом з нею (я цей діагноз знала ще за 2 роки до вагітності) то в мене і виникають такі питання ЧОМУ лікарі не враховують побажань породіль і поступють як вони вважають за потрібне :girl_cray:

10. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Ну як не підходить один лікар, то поговоріть ще з другим, пятим, десятим. А якщо всі вони будуть одностайні, то може не все так страшно? Зрештою, якщо у Вас серйозний діагноз, то яка проблема з довідкою від травматолога? Пішли, взяли, отримали КР.

• Подобається Подобається x 6
  11. levandivka

levandivka З яйцями...

ТАК і на КР - Ви 100% отримаєте, і дитинці мало не покажецця. Посадіть поруч малюка-кесарятка та природнього-нестимульованого, гляньте обидвом у очка...

http://www.youtube.com/watch?v=uY9zPOPeqWA

• Подобається Подобається x 5
  12. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

у мене троє кесаревих. я знайома чи не з усіма дитячими неврологами у Львові...

• Подобається Подобається x 11
  13. Оленка

Оленка Well-Known Member

КР дуже позначається надитині?! Я просто знаю, що це не дуже добре для обох, але про наслідки від КР толком ніде не написано, а навпаки, що це чуть не найкраще вирішення прорблеми.

• Подобається Подобається x 1
  14. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

дуже. хоча, якщо порівнювати з усілякими видавлюваннями і стимуляціями, то дійсно невідомо, що гірше...

• Подобається Подобається x 2
  15. lapocka

lapocka Well-Known Member

В мене донечка народилась шляхом КР, в невролога були тільки на черговому огляді, все в нас добре. Звичайно, що КР є набагато небезпечніший для мами і для дитини ніж природні пологи, але не варто ставити всіх під одну лінійку і говорити
    бо можна ще і у вушка позаглядати, і якщо в когось хороша фантазія то огого скільки можна надумати

• Подобається Подобається x 8
  16. Танюша

Танюша Well-Known Member

Народжувала два рази на Батальній. Якщо в 2005 році умови більш менш були "приемлемые" , хоча б гаряча вода цілий день, то в 2008 році це був жах - гаряча вода по графіку, сантехніка вся "поизносилась", а з матрасами я нянічок замахала, вибрала 2 з 7-ми запропонованих і їх всіх носили мені в палату, на харчування дивитись, не те що їсти - не можливо. Зате був великий плюс в лікарі, яка приймала в мене пологи - вони в моїй пам'яті, як найкраще що відбувалось в моєму житті. Так, що всі побутові ужаси можна пережити:
    1. На Батальній є як і загальні родзали так і для сімейних пологів. Якщо не хочете слухати сусідку по родзалу, а це я Вам скажу нагрузка для барабанних перетинок - якщо ще сама не родиш, то вродити можна, просіть, вимагайте попасти до родзалу для сімейних пологів (я родила без чоловіка), там окрема передродова, туалет, ну і звісно увага лікаря не розсіюється на колпег по роботі, а тільки на "Тебя любимую"
    2. Беріть з собою електрочайник, що б не чекати на няньок з гарячою водою, в них це коштує від 5 до 10 грн. за раз, а якщо треба мити шви, то як мінімум вода знадобиться 3 рази
    3. Я вже писала, що ліжка і матраси (постіль буде домаш-ня) "розстріляні", вимагайте що б Вам міняли матраси і подушки, а то потім пожалкуєте. Моя сусідка по палаті так і не зрозуміла - чи то болить в неї спина від ліжка, чи після пологів. Пам'ятайте про себе, за тих 4-5 днів Вам треба максимально відпочити, в дома перший, а то і другий місяць вряд чи вдасться.
    4. Розумію бажання після пологів бути з дитинкою, але якщо на одну-дві години попросите забрати дитя в дитячу кімнату (знову ж таки послуга платна, теперішньої такси не знаю. а в 2008 - дала 50 грн. за дві години)тільки накажіть сестричкам нічим не догодовувати, то зробите для малявки і себе краще. Ще нікому не була потрібна нервова, замучена, роздратована мамочка.
    5. І питайте в неонатолога все, що Вас цікавить по 100, 1000 А ТО І 1000000 РАЗІВ, обов'язкоко візьміть телефон - в дома лікаря не буде
    6. Вимагайте до себе уваги, поваги, адже Ви станете найщасливішою Мамочкою на землі. Не скромнічайте і не соромтесь, це той випадок, коли наглість друге щастя.

• Подобається Подобається x 11
  17. halusia

halusia Well-Known Member

Здається я не все знаю про КР. Ука а чого це ви знайомі з усіма неврологами у Львові? І в якому віці в дитинки проявляються проблеми після КР. Бо я нічого такого не помічаю, або просто сліпа...

18. Росинка

Росинка Well-Known Member

http://www.rojana.ru/content/view/169/126/
    Ось тут можете прочитати про деякі наслідки КР для мами та дитини.

Особисто я панічно боюся КР. Як подумаю,що переживає ця дитинка, яку таким методом витягають з мами, то плакати хочеться.А потім такі проблеми з годуванням, а про шви і болі від них навіть думати не хочу.:girl_cray: В мене в палаті лежала дівчина після КР. Я через дві години після родів сиділа і годувала малу і з родзалу я сама пішки прийшла, а вона,бідненька, вдовзж стінки ледь ледь з допомогою чоловіка могла ходити на 4 день після пологів.:girl_sad: То справжне геройство як на мене.Звичайно якщо іншого виходу нема і є справжній ризик для дитинки та мами, то тут не може бути мови про відмову від кесарського.Інша справа,що наші лікарі ( не всі,звичайно) частенько направляють на КР без серьозних показань до нього, просто тому що це легше та й грошей більше.Якщо б мене направляли на КР, то послухала б як мінімум думки 3-4 лікарів, які між собою не знайомі.Пішла б на нього тільки 100% впевнена,що по іншому втрачу малюка. А так, до останього б шукала лікаря, що погодився б приймати пологи природнім шляхом.
    Бажаю всім легких і природніх пологів:girl_smile:

• Подобається Подобається x 9
  19. halusia

halusia Well-Known Member

Я теж після КР дуже довго відходила. Перші дві доби не могла самостійно на ліжку повернутись. Як згадаю... жах один... Проте в мене вибору не було. А щодо грудного годування - жодних проблем. Молозиво прибуло ніби родила природнім шляхом. Справді головне вірити, що годуватимете дитинку, а коли виникають якісь проблеми наполегливо боротися з ними і далі вірити!!!

• Подобається Подобається x 4
  20. Оленка

Оленка Well-Known Member

дааааа і на що я себе прирікаю??????

Статус теми:
Закрита.