Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ольга

Ольга Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Скажу коротко, що о 16:30 я писала ще на форумі, а о 17:55 я вже народила ;)

• Подобається Подобається x 24
  2. natka75

natka75 Well-Known Member

нічого собі!!!!!!!!!оце так швидко може бути все????Ви молодчинка:):):)ростіть здоровенькими:):):)

• Подобається Подобається x 5
  3. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Я тепер починаю переживати, як би то мене прямо на роботі не втрафило родити:) Хоча чоловік працює в 5 хв від мене, та й додому з роботи максимум 10 хв їхати...

• Подобається Подобається x 4
  4. Ольга

Ольга Well-Known Member

Таню, я бачу, що дійсно реально!! Каже лікар, що буквально 10-20 хв в корку якби ми постояли то народили б десь на газончику :)

• Подобається Подобається x 9
  5. levandivka

levandivka З яйцями...

Не лякайте першородящих. :)
    То ж другі пологи. Нє?

6. Ольга

Ольга Well-Known Member

угу, другі! :) хоча і перші в мене були безболісні, але тривали довше:)

• Подобається Подобається x 12
  7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Це називається "навіть не встигла злякатися!"

• Подобається Подобається x 9
  8. maja

maja Well-Known Member

Це не лякатися треба , а тішитися, що все так швиденько.
    Я коли перший раз мала народжувати, то в 17 год в перукарні робила манікюр , у 18 год мила машину на мойці (з чоловіком )і потім заїхала додому поїсти правда не встигнула, бо у 18.50 відійшли води і почалися схватки, через 20 хв. була в роддомі і і в 22.55 народила свого синочка.
    а знайома родила 20 годин і каже що їй одного разу висталило на все життя, а я ще на кілька разів згівдна із-задоводенням

• Подобається Подобається x 6
  9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

дуже багато залежить від ставлення самої жінки до пологів. Інколи і після пологів за 2-3 години вона вже каже "я більше ні-ні". Я народжувала 17 годин,у виписці було вказано "Тяжкі пологи", але у мене НІЯКИХ негативних спогадів не залишилося( дякую хорошому лікарю і акушеру ).На наступні теж йшла б із задоволенням.

• Подобається Подобається x 11
  10. veronka

veronka зла друзя

А мені рекомендували Федину Р.Г. (пропонував мій лікар у якого я мала б народжувати, але пологовий закривають на місяць і можу пролетіти):girl_in_dreams:

11. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

В Федини Вілтіс народжувала, дуже задоволена:y::y::y:

• Подобається Подобається x 1
  12. magenta

magenta New Member

Дівчата, підкажіть, хто знає коли закривають пологові будинки на профілактику? Мені народжувати на початку грудня 2009...

13. marta29

marta29 Member

Графік закриття пологових стаціонарів на 2009 рік:
    “Батальна” 3.09. - 1.10.2009р.
    “Медінститут” 2.03.-16.03. та 1.08.-1.09.2009р.
    “Мечнікова” 1.06-14.07. та 26.10-14.11.2009р.
    “Джамбула” 15.04.-29.05. та 10.12.2009р.-12.01.2010р

• Подобається Подобається x 3
  14. mamanja

mamanja New Member

1. Народжвала на Батальній. Лікар Лех Володимир Любомирович. Обійшлося 5000грн. важкі пологи через коксартроз кульшових суглобів. Були покази до кесарського через загрозу розкришення суглоба. Лікар приймав пологи в дещо нестандартній позі)) Хороший як людина і спеціаліст. Пологи були сімейні, потім 5 днів в 2-ох місній палаті. Умови непогані. Особисто до мене ставлення було хороше, Лех прибігв по декілька разів на день. Задоволена дуже.

Як спеціаліст він хороший. Мені порадила його одна знайома(вона з ним домовилась, про пологи і суму він наперід не сказав), яка потім також була в шоці від нього. ЇЇ кесерили. Чоловіку лікар сказав 800 доларів. Чоловік дав йому 7.000 грн., а він сказав: "я сказав 800 доларів, я гривні не беру." Ну її чоловік цілий день бігав по усіх банках і купляв долари. Це було в грудні , і це була велика проблема їх купити. Ось така у нас безплатна медицина!!!!!

В нас взяв Лех гривні, причому ми замість 600у.о. дали 5000тис. грн. то він казав що забагато. Але це єдина людина в тому роддомі яка їх заслужила. Він трохи спецефічний, але якщо з ним знайти спільну мову, то він просто супер. До того домовлялися з Ковальчуком, але не зважаючи на те що віндешевий і просто хороший спеціаласт, нам не сподобався як людина... тому лежачи в патології домовились з Лехом. Про що не шкодуємо ні секунди, і нешкода тих грошей, головне що все добре завдяки йому пройшло.

Останнє редагування модератором: 29 Липень 2009
  15. Яруська

Яруська Well-Known Member

Дівчата, хто щось чув про лікаря- Потапов. В мене коліжанка має в нього народжувати і не знає скільки, що, по-чому....Напишіть, якщо маєте якісь відгуки.

16. Lyudik

Lyudik Well-Known Member

Я в нього народжувала своїх малят, писала тут і в цій темі допис 1479 від 5.11.2008:girl_smile:.
    Я ним була задоволена на всі 100, але, одночасно, останнім часом від декількох знайомих чула не дуже схвальні відгуки...
    До речі, десь недавно хтось з дівчат писав про кесареве в нього, пошукайте в відгуках...

Останнє редагування: 29 Липень 2009
  17. devnull

devnull Well-Known Member

Відповідь: Жіночі консультації Львова: куди податися???

я знаю, читала вже :)
    читала також ваш відгук про перші пологи. засмутило мене, що від накатаної роддомівської схеми вона (лікарка) не відійшла.
    ви не говорили з нею ще про те, як другі будуть проходити?
    я б не проти у неї теж народжувати (зрештою, мені по великому рахунку байдуже в кого), але хіба спробую поговорити з нею про природні пологи :).
    Я так розумію, що за цей час вона сама народила. Цікаво, чи проиродньо чи теж проколоювання/стимуляція/розрізання?

18. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Так лікарів так вчать, вони іншого методу не знають...Як і більшість жінок, які начуті від своїх мамів/бабусь/коліжанок про стандартний розвиток подій...

19. devnull

devnull Well-Known Member

мусять знати :)
    я навіть чомусь певна, що лікар, яка приймає пологи, принаймі до своїх пологів мала б віднестися серйозно. тут, я думаю, вже не повинно йтися про те, щоб вкластися в одну зміну, щоб не затримувати конвеєр. тим більше таку вагітну не залякаєш стандартними страшилками про сповільнення серцебиття, про слабку родову діяльність і т.п. Я думаю, вона знає, що при стимуляції як мінімум схватки стають болючіші не кажучи вже про решту наслідків.

Зрештою, мені це цікаво і при наступному візиті я обов'язково її запитаю :). Не напряму про її власні пологи (мабуть це не цілком коректно), а про відношення до того, як сьогодні типові пологи в ПБ виглядають.

20. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Вона зараз пологи не приймає нажаль бо у неї маленька дитина, я напевно піду народжувати до її тата, мені він теж дуже сподобався

Статус теми:
Закрита.