Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

У мене малюк стабільно з 27 тижнів займав виключно сідничне положення. Спостерігалася у Бонцаревської Оксани Григорівни,стояла у колінно-ліктьовій позі щодня у кілька заходів,щодня просила малюка перевернутися. І він таки зайняв правильне положення в 36 тижнів з хвостиком.Але реально,при перших пологах ,невеликих розмірах тазу мами і вазі дитинки більше 3600,Оксана Григорівна рекомендувала-таки кесарське ( хоча лікар з ЖК "настоювала на природніх пологах у "свого" лікаря).
    Для вас- 31 тиждень- це ще далеко не показник. У першородячих часу є до 36 тижня включно( + ще один тиждень допускається під наглядом).
    На Мечнікова добре на кесарських спеціалізуються Бонцаревська,,Імшинецька ( перевірено на знайомих та родичах),Верхівська ( по відгуках сусідок по палатах у патології та гінекології) ( дуже прошу,щоб не розцінювали як рекламу деяких лікарів-мені , в приципі,.... )

tslezinska, зараз цього стараються не робити,оскільки дуже великий ризик для дитини та мами. Я сама -дитинка,яка до пологів займала неправилне положення. Так от,більше тридцяти років тому, проф. Бєсєдін за кілька днів перед пологами "розвернув" мене ( мама казала,що процедура не з приємних,хоча ясно,що робилася ззовнішнім способом, ),потім живіт фіксували спец. пов язками і до пологів- лежачий режим). Зараз я про застосування в реалі не чула. Коли розглядалося подібне питання мною у 4 різнихнезалежних спеціалістів,то такий спосіб вони заперечували категорично

Останнє редагування: 18 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 1
  2. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Я маю родити на Джамбула. Домовилася з Данковим, але чула, що він бере тільки чере знайомих. ( нас погодився прийняти, бо малеча повернута дупцьою вниз). А тепер переживаю, чи він приїде, якщо би раптом роди почалися раніше, вночі. Ми ж чужі. Хто в нього народжував - розкажіть. Бо лікар справляє враження дуже надійного, хорошого спеціаліста, але це в мене перші роди, тому почуваюся невпевнено.

3. Pazunika

Pazunika New Member

моя подруга родила у ньгго без знайомства (прада півтора рок тому) приїхав на полог і все було гаразд. не переживайте все буде добре

я чула що на Мєчнікова Федина (як і Бєсєдін:girl_in_dreams:) розвертав дитинку вручну (якийсь 30-й тиждень був), але на час пологів дитинка всерівно зайняла сідничне положення. Але я знаю що в таких випадках є лікарі які приймають пиродні пологи (не кесарчть)

Останнє редагування модератором: 20 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 3
  4. сніжна

Природні пологи при класичному тазовому предлежанні проводяться:
    1.У першородячих- при широкому тазі у матері та маленькій массі плода ( до 3600)- у певних випадках
    2.У повторнородячих- родити фізіологічно шанс на порядок куди більше.( знов таки враховується стан жінки та малюка)
    2. На 30 тижні ніхто дитинку не розвертає:
    - у першородячих вона має достатньо місця для того,щоб розвернутися у будь-яке положення до 36 тижнів
    - у повторнородящих- до 38 тижня ( із-за еластичності м язів матки при попередні вагітності).

• Подобається Подобається x 4
  5. skystar

skystar Well-Known Member

Я народжувала у нього в березні. Так вийшло, що домовлялись з ним, практично, перед пологами, і без жодних знайомств! Мушу визнати, що мала деякі сумніви, але як виявилось, даремно хвилювалась. Він справжній профі і дуже хороша і надійна людина. Тож не хвилюйтесь даремно. Ви головне його слухайтесь! І все буде добре. Приємних і легких Вам пологів:girl_bye2:

6. Galynka

Galynka New Member

хочу родити на джамбула,кого порадите?!

7. Катруся

Катруся Well-Known Member

Я дуже шкодую що не родила в Данкова, то ж раджу його вам, від багатьох людей чула що він першокласний спеціаліст, знайома в нього двох дітей народила.

Я народжувала на Мечнікова, окрема палата з родами обійшлась 3000 плюс 300 тим хто допомагав при родах та ще якісь там 100 і так далі то все чоловік щасливий роздавав.
    Але справа не в тому, я вам хочу про дитячу лікарку розказати. Народжувала я вперше, отже досвіду у мене поводження з дитятком самі розумієте зовсім ніякого, та ще й палата окрема, одна при своїй безпорадності. Як годувати, чим нічого не знаю, дитя залишила біля себе.
    Дитячий лікар в перший день на слова розкажіть мені що і як відповіла, при виписці все розкажу. Ото я і покладаюсь на свій материньский інстинкт. Друга ночі, день другий, дитя заходиться хоче їсти, починаю шукати чим дитину догодувати і де то купити, бо молозива немає. За пляшечкою дочалапала в аптеку з трнтього на перший самі розумієте як то при розривах приємно, добре що з кашкою медсестра допомогла, сказала, що грошей які я дала багато і я при потребі зможу ще кашки взяти вона попередить напарницю. А на ранок, коли я про догодовування питаю у відповідь: "...ну якщо ви бідні і не змогли кашки купити.." Та не бідні але за три дні хоча б якась інформація з уст лікаря мала б надходити до пацієнта... І Чи так то має бути, коли лікар дитячий хоче грошей за роботу, чи йому треба просто платити тільки тому, що вона носить горде звання лікаря дитячого... Третій день при огляді дитини, каже, що то ви дитині Дисетином всю шкіру пересушили, то при тому що два дні підряд під її "чутким" керівним носом медсестра мазали тим самим кремом. Зате на третій день, то була неділя день виписки, навідувалась тричі, все за грошима. А до того медсестра попередила, щоб чоловік після другої прийшов бо у них перевірка. Вона коли почула, то аж псіханула, бо вона до обіду тільки працює. Прийшов чоловік рвався шукати її і платити, але я кажу сиди, не заслуговує вона на те,, Отак вийшло, що саме життя провчило нашу дитячу лікарку за її дбайливе ставлення до нас, та й думаю не тільки до нас. Хоча лікар який приймав роди радив її нам як високого спеціаліста,, але бачу що то високий спеціаліст по кишені,,(

Останнє редагування модератором: 21 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 10
  8. levandivka

levandivka З яйцями...

Цікаво, а "як дитину робити" теж лікар, гривень за 300, мав розповісти, після пологів ..?

А що Вас дивує? Лікар зразу зрозумів, що Вам тільки "рахунок за послуги" цікавий, а решта не потрібне. От на час виписки і відклав.

9. Blondo4ka

Я вважаю, що лікар має відповісти на питання, які йому задають. Інша справа, що деколи треба по декілька разів запитувати і бути наполегливою, а якщо не помагає - іти до іншого лікаря. Я це знаю, бо лежала на пітримці на Батальній на початку вагітності. То моя лікарка могла по декілька днів не приходити до мене в палату, я її на коридорі виловлювала. Аналізи здала на початку тижня, через день питаю що там, а вона каже - та все добре, що там може бути поганого. Я кажу, що мене дуже нудить, я навіть ви пити не можу і вже пару днів не їм, а вона каже - всіх нудить. А потім виявилося, що в мене дуже великий вміст ацетону в сечі і прийшлось капальниці ставити. Це після того, як я ледве не впала в ординаторській:girl_cray:

• Подобається Подобається x 6
  10. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Привіт всім! :) І я розповім про свою історію народжування :) Своїх двох діток я народжувала на Батальній. Моїм лікарем була Ліліана Гураєвська - дуже гарний спеціаліст і просто класна людина. Як вона сама каже, головне, щоб у пацієнта із лікарем встановився психологічний контакт. У нас саме так і склалося :) Пані Ліля - суперовий спеціаліст з УЗД (власне, це її основна робота на Батальній) і також приймає пологи. Я спершу думала, може, краще взяти лікаря, який лише на пологах спеціалізується і має їх за день по кілька штук :confused: але потім наважилася - у мене вся вагітність і перша, і друга були без ускладнень. Ми з пані Лілею попрацювали класно - і відтак я маю нині два щастячка :girl_in_love: За що їй дуже дякую. Зате з не дуже гарної сторони мені запам'яталася тамтешня педіатр :girl_devil::girl_devil: Леся звати, прізвище забула :girl_devil: Навіть знаючи, що я журналістка (а у журналістів довгий язик :haha:,тому треба бути з ними обережними) вона не повстидалася прямим текстом запитати мене: (цитую дослівно) - сподіваюся, мамочка віддячить за дитину?
    ???!!!! Віддячити кому - ЇЙ???? А вона що ту дитинку робила, чи народжувала? Помастила пупець зеленкою і під пашками камфорним спиртом. От і вся її робота. Але навіть не в тому справа. Я б так їй дала, скільки треба, але мати нахабство самій прямим текстом займатися вимаганням? Фу ....Ще й педіатр, інтелеігентна така... Як згадую це все зараз, мене аж ковбасить :girl_devil:
    А взагалі вважаю, ОБОВЯЗКОВО ТРЕБА ввести стархову медицину, щоб пацієнти не ламали собі голову, кому скільки дати і чи не замало дали, а лікарі були задоволені і думали лише про роботу. Але це вже інша тема :)
    Хух, виговорилася :haha:)

• Подобається Подобається x 18
  11. Blondo4ka

Цілком підтримую страхування. Інша справа, що лікарі у своїй більшості будуть проти, бо гроші вже не бууть іти напряму до кишені і не будуть залежати від курсу долара та інфляції:girl_haha:

• Подобається Подобається x 4
  12. Virginia

Virginia Well-Known Member

Чи знає хтось лікарку Палій Лесю Львівну??? Вона працює на Мечнікова! Можливо вона в когось приймала роди?

13. Oddly

Oddly Well-Known Member

аналогічно

14. сніжна

З особистого- за 20 грн в день твою дитинку там "оближуть" від і до.Сумно,але факт. Я теж пешородяча була і діток зроду на руках не тримала,але здогадатися ,як зробити,щоб тобі все "розжували " не тяжко. Таке життя...

15. Kapitulinka

Kapitulinka Well-Known Member

Хто народжував в Обласному пологовому будинку?

Шановні майбутні та просто матусі)))
    я знаю,що схожа тема вже є,але просто перечитувати всі 200з копійками сторінок часу немає...)))
    Сестру завтра кладуть на "збереження"*(здаєтьсято так називається)в Обласний.Лікар Школьник Олена Семенівна.
    Може хто в неї народжував,чи чув щось..
    що можете сказати?...
    Про лікарку?про умови?..що потрібно мати з собою(Буде планований кесарів розтин)?
    і головне-розцінки

P.S.на перед спасибі:shy:

16. In4a

In4a Well-Known Member

Відповідь: Хто народжував в Обласному пологовому будинку?

Не знаю як Олена Семенівна на рахунок пологів, я в неї десь роки 2-3 тому лікувалась від запалення, досить приємна жінка, заспокоювала мене і підтримувала. Недавно була в обласному, палати не бачила, але не сподобалось те, що там якійсь "прохідний двір", люди різні вештаються коридорами...

17. Іриска

Іриска Well-Known Member

Я народжувала рівно місяць тому, у сина Школьник, хоча мала у неї ..... З лікарем їй пощастило, вона фахівець своєї справи! ми жили у палаті за 300 грн., супер палата на одного, помоєму 8-ма! є гаряча вода зранку, холодильник, телевізор, ліжечко та корзина для дитинки.... гарні умови.
    А що потрібно мати, то Олена Семенівна сама дає список необхідного!

• Подобається Подобається x 3
  18. сніжна

У неї народжувала моя сестра та ще одна родичка- дуже фаховий і приємний лікар.Розцінки- "скільки дасте".До речі,про цього лікаря гарно відзиваються і медики з інших пологових.

19. Катруся

Катруся Well-Known Member

Дякую за відповідь, я у житті без грошей не потикаюсь нікуди бо самі знаєте, щоб щось отримати вчасно і якісно треба платити у моїй ситуації дитяча була попереджена лікарем, яка роди приймала, що я пацієнтка яка віддячить,, то я думаю у людини манера така поведінки з пацієнтами або просто вже "зажралась"
    А от Леванджівка не гарно дописав - чи немає у вас в родині лікарів товаришу?

20. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.