Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. катенок

катенок Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Я вже теж напевно буду в Халіної.Ви не знаєте скільки зараз обійдуться роди в неї?Можна в приват.Щось я почала дуже вже переживати і перейматись всім підряд. Просто напевно підходить вже час.

2. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

не пожалієте:) чудова лікар і приємна жінка:)заряджає позитивом:)

• Подобається Подобається x 2
  3. chrob

chrob New Member

Гоооон.

Знайома передучора родила в Мостиськах все разом винесло 1000 грн,
    тиждень перед тим там же кесирили сусідку - 2000 грн

4. мамочка

мамочка Well-Known Member

тема про ЛЬВІВСЬКІ пологові будинки

5. viltis

viltis Well-Known Member

Ага, то всьо добре...В мене чоловік з Мостиськ, то його братова теж там родила. Ще самій родити, то не знаю, але якщо кесарити, то там ТІЛЬКИ вертикально ріжуть.Не хотіла б я зекономити тисячу-другу і мати шов на півживота.

П.С. Мені на Мечнікова не набагато дорожче обійшлось. Але, принаймі я знала, що якщо будуть якісь ускладнення, то і Орлика близько, і апаратура різна є.

П.с.с. Я звичайно розумію, що зараз криза ....і з однієї сторони витрачати купу грошей на пологи ніби й закруто. Але недавно мене "вбила" одна мамуся, яка кричала, що 3000 грн на пологи ( це зі всім) ---дорого, а за допомогу на дитину купила собі чобітки за 2000 грн і купу біжутерії ( не дешевої). І це при тому, що вбратись має в шо...Як то кажуть, в кого ,які пріорітети

• Подобається Подобається x 8
  6. chrob

chrob New Member

Вибачте не втримався просто вбивають мене оті тисячі дулярів....

Ми сьогодні були в Кунинець, на перший погляд дуже сподобалася і мені і дружині, плануємо родити на Джамбула, але там поки закрито до 29 травня, і вона зараз на Мечнікова

7. lapocka

lapocka Well-Known Member

viltisтрохи проофтоплю, але вертикальний навіть і у Львові роблять, багато залежить від стагну плоду (коли гіпоксія плоду мало хто буде ризикувати і робити косметичний горизонтальний, впирається в час)

8. nataliachita

nataliachita Well-Known Member

:xaxa::xaxa::xaxa:В Мостиськах може мені б так само вийшло!!! Але то була Батальна! :)

9. nataliachita

Всіх вбивають!!!:8: Але життє тепер таке! :)

10. дашулька

дашулька Well-Known Member

Про що ви говорити?мені робили кесарево на Батальній 2 місяця тому і все мені обійшлося близько 500 у.о.і це була запланавана операція!!!!скільки змогла-стільки дала!!!!!вони ж мене вагітною не залишать!?І я до речі всім задоволена!

11. Іруня

Іруня Well-Known Member

Знаєте, часто жінки самі винні в тому, що лікарі гребуть з них такі гроші. Знайома родила місяць тому в Стрию і лікар сказав дати 2000 грн на всіх, а вони вирішили дати 2500:confused:. От один дасть більше обумовленої суми, другий, а третьому лікар сам підніме ціну.
    От скажіть мені, кому з вас за останні 3 роки підняли зарплату в 4 рази?! "Віддяка" лікарю у 2006 році - 500 грн, а у 2009 - 2000 грн ( це про Стрий ).

• Подобається Подобається x 3
  12. nataliachita

І я всім задоволена!!! В мене теж заплановане кесерське! Причому друге. Ви що думаєте, що я собі видумала?!:) Звісно ніхто б Вас вагітною незалишив, просто в кожного лікаря "свої" розцінки. Перед операцією я лежала півтора тижні в патології, після операції ще тиждень! ОТ таказагальна сума і вилізла!:) В гілці Раджу лікаря все описано.!

13. Megan

Megan Well-Known Member

Ну не скажіть... Зі мною дівчинка в палаті лежала, коли дійшло вже до виписки, то так і казала, дам скільки маю, дитину ж назад вже не запхають, ну і дала лікарю скільки мала, через годину лікар прислав записку скільки доплатити, бо не віддасть документів:confused:

• Подобається Подобається x 3
  14. Іриска

Іриска Well-Known Member

а не пробували налякати прокуратурою? їх зразу попускає..... я от наприклад розраховую на певну суму, бо більше не маю і не маю де взяти...то що - якщо буде замало, то не випустять з ПБ?

15. Megan

Megan Well-Known Member

Та знаєте як то дівчина молоденька, студентка, без батьків, домовлялась на Мєчнікова, а прислали на Батальну, бо передчасні пологи:no: одним словом мовчки доплатила:sad:, та й поїхала додому рада, що все добре закінчилось:confused:

16. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

Не знаю куди написати то вирішила запитати тут (якщо не впопад щодо гілки то перепрошую).

Мені потрібні відгуки про лікарню для недоношений дітей на Чернігівській. Мене цікавить розповіді останніх років про те як часто ви бачилися із дитиною, якщо рідко то по якій причині, про здачу молока (чи здавали аналізи молока і через те не дозволили годувати) і інші особливості.
    Це дуже важливо! поділіться будь-ласка відгуками. Дякую! Можна надсилати свої відгуки в ПП.

Останнє редагування: 19 Травень 2009
  17. odree

odree Well-Known Member

то певне в адріасі можна розпитати

• Подобається Подобається x 1
  18. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

ну, в Андріани само собою. Але мене цікавить хто ще має якісь відгуки

19. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Можливо вертикального розрізу потребував невідкладний стан малюка чи його положення.Так що інколи краще мати вертикальний шов і збережене здоров я,ніж заморочуватися проблемою естетики.В моєї коліжанки в останню мить час йшов на секунди,і тільки вертикальний шов зберіг життя її малюку.

• Подобається Подобається x 7
  20. Оляна

Оляна Well-Known Member

У дитини моєї сестри через те, що спала клема, почалася пупкова кровотеча. Замітили через 1.5 години. Дитину ледве спасли. Поведінку персоналу в цій ситуації( Стрийський роддом) краще не описувати -фільм жахів. Якби родичі не підняли кіпіш -дитину навряд чи вдалося б спасти. Першим кроком персоналу було знищити сліди кровотечі. Дитину почали мити квачом намоченим в якусь холодну рідину, а речі кинулись запирати:8: Лікар-неонатолог ніяк не могла дійти до дитини:бо у неї виписка.
    Капельничку поставили після того, як ми видзвонили неонатолога зі Львова і то невдало. :confused:

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.