Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. rosya

rosya New Member

доброго дня!
    Першу дитину народжувала на Мєчнікова в лікара Рибчинського.Все було добре зі мною і дитино але коли народила ,то сказала собі ,що більше ніколи не буду родити.І ось пройшло 10років і я вагітна в мене ПДР 10-11 серпня.Не знаю чому але в мене панічний страх перед пологами.Не можу опреділитись з пологовим будинком.Взагалі на Джамбула працює моя сестра акушеркою але боюсь коли почнуть тобі догоджати,щось піде на так.Знаю з розповіді сестри, що там є хороші спеціалісти (лікар Данков, акушерка Печерська це найкращі є ще одна лікар жінка прізвище забула) і ціни в порівняні помірні і роддом після ремонту.Сестра теж народжувала в себе на роботі ,були великі проблеми з нею але якби не Данков і акушерка дитинка би не жила,її витягнули з цього світу.Тому я думаю народжувати на Мєчнікова.Чула багато хороших відгуків про лікара Федин Р.Г.Може хтось має його телефон,буду дуже вдячна.Буду вдячна якщо в когось є інформація про лікара Рибчинського ,мені цікавить чи він ще працює на Мєчнікова.

Данков акушерка Печерська

Останнє редагування модератором: 5 Травень 2009
  2. Lesja

Lesja Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Дівчата, а в яких пологових є відділення для недоношених дітей, чи це обовязково в кожному повинно бути?

3. Megan

Megan Well-Known Member

На Батальній. Ми там були. На рахунок кожного не знаю, але на Мечнікова, де я домовлялась з лікарем про пологи, мене не прийняли, сказали лише Батальна приймає недоношених.

4. Андріана

Андріана Well-Known Member

так, народжувала в нього, пошукайте, тут багато хороших відгуків про цього лікаря

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

На Мечнікова теж є ,але там тільки кілька кувезиків,тому приймають,якщо по строках "прикидують" не буде потреби у гострих реанімаційних заходах.У таких випадках,туди одразу викликають бригаду з Чернігівської і дитинку перевозять

• Подобається Подобається x 1
  6. Megan

Megan Well-Known Member

Таких нюансів мені не повідомляли, але читаючи ваш допис розумію, що вони зробили правильно.

7. Helga.k

Helga.k Well-Known Member

Тепер і я можу поділитись відгуком про львівський пологовий будинок.
    22 квітня я нородила свого синочка в Медінституті.
    Загальний відгук - позитивний. Була палата на 3-ох осіб, досить світла, чиста( прибирали 2 рази на день), тепла ( наніч вмикали опалення). В палаті був туалет і душ, правда, тільки з холодною водою. Лікарі, медсестри привітні. Основним недоліком можна назвати занадто вільне відвідування. Так як дитину ні на хвилину від мене не забирали, то коли приходила мама чи чоловік і допомагали то добре, але до сусідок по палаті приходили по троє -четверо людей, і такі посиденьки тривали до 22:30, то вже занадто.

• Подобається Подобається x 16
  8. Oddly

Oddly Well-Known Member

коліжанка народжувала в медінституті - і хай би які там фахівці були - оте вільне відвідування - дійсно неприємне.
    не знаю, як щодо гігієни новонароджених мабуть, тут і так все зрозуміло, можна багато сперечатися про те, можна чи не можна контактувати відразу зі всіма відвідувачами - але ж палати не одномісні - а перебування жінки в післяпологовому стані навряд чи можна назвати зручним для відвідин сторонніх - тому це ще й неетично.
    коли буду народжувати вдруге - то не там. (вперше народжувала на батальній - багато "фе" можу сказати, але це моя особиста думка) - тому вдруге, якщо доведеться, це все таки виглядає на найкращий варіант у Львові.

П.С. Чи може хтось розповісти про клініку Богдан і можливість народження саме там? або я неуважно читала цю гілку...

• Подобається Подобається x 2
  9. Matiola

Matiola Well-Known Member

Hеlgа.k,підкажіть,будь-ласка,які зараз розцінки в Медінституті(за роди і т. Д.)Можете скинути в приват.Дякую.

10. via

via Active Member

В "Богдані" вже не можна народжувати, у них забрали ліцензію, принаймні так писали на форумі, так що єдиний варіант у Львові - державні пологові.

• Подобається Подобається x 3
  11. Oddly

Oddly Well-Known Member

дякую, via! цікаво, чи з"явиться якась альтернатива державним пологовим - якісна і фахова! Як згадаю, як доводилося постійно купюри з кишені витягувати і бігати за медсестрамиі лікарями при потребі допомогти (та й взагалі, при будь-якій потребі) - то не хочеться більше народжувати.
    не хочу нічого сказати - я задоволена (здебільшого) ставленням, але іоно з"являлося тільки після безпосередньої оплати! після пологів не завжди добре кумекаєш, що, коли, кому і куди сунути! не до того!!!!!!!!
    нехай я оплачу в касу певну суму, але хай бігають за мною, а не я за ними! але не їхати ж народжувати в інше місто, де є така можливість!

• Подобається Подобається x 2
  12. катенок

катенок Well-Known Member

Я дуже хотіла народжувати на Мечникова, але так як в мене срок 20 червня(роддом закритий), зупинилася на Джамбула,обираю між лікарем Рібун і Халіна.Можливо хтось мені може сказати щось про ту і про ту лікарку.Порадьте будь-ласка!!!! Дякую.

13. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

14. катенок

катенок Well-Known Member

Наскільки я знаю Мечникова буде закрите аж до середини липня, можливо я і помиляюся, але ж тобі і з лікарем треба встигнути домовитись.:8:

15. дашулька

дашулька Well-Known Member

Я своє сонце народжувала на Батальній.В принципі,все сподобалось.Умови дуже добрі:постійно гаряча вода,палати на двох і ставлення медперсоналу нормальне.Лікарька Середа-просто супер!!!!!!!!Великий уклін за донечку!

• Подобається Подобається x 4
  16. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

Я була в роддомі минулого тижня, і ще після 15 числа піду,щоб все конкретно обговорити і щоб дали лікаря з Джамбула на підстаховку

17. Яська

Яська Well-Known Member

Всім привіт! Я народжувала на Батальній минулого тижня в лікаря Ковальчука. Правда було кесарське. Лікар супер, знає свою роботу. Після операції вже ганяю ніби нічого і не було. Маю з чим порівняти. Від 1 кесарськаго відходила місяць-не могла ні сидіти, ні ходити. Весь медперсонал хороши, привітний. Дуже хороші медсестри в дитячому відділені на 2 поверсі. Завжди поможуть, підкажуть. В мене були проблеми з грудьми, то самі приходили розмасовували. Ніхто нагло в кишеню не заглядував. Хотілось самій віддячитись за добре ставлення. Багато не беруть, не більше ніж в інших роддомах. За ці пологи витратила не набагато більше ніж 2 роки тому на Мечнікова, але і умови, і ставлення набагато краще.

• Подобається Подобається x 10
  18. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

А скільки, якщо не секрет в загальному обійшлося кесарове?

19. Яська

Яська Well-Known Member

Я написала Вам у приват

20. zaba

zaba Well-Known Member

В мене подібна ситуація, срок на 11 червня, тому нороджувати вирішила на Джамбула. А про лікаря можу сказати про Халіну - в мене діві сусідки в неї народжували (одна троє дітей, інша двоє), задоволені дуже!!! Тому планую народжувати в неї:)

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.