Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

З нею стиккалася-вона вела мою сусідку по палаті.Враження приємні як людини.Як спеціаліст-її стимулювали,але там води відійшли у невідомий час (не помітила сусідка-просто 100 раз за день бігала до туалету)

• Подобається Подобається x 2
  2. Galyna555

Galyna555 Well-Known Member

Я в неї народжувала і знов збираюся, якщо пологовий буде відкритий (як скорше припре, то пологовий буде закритий). Лікар вона хороший. Багато моїх знайомих народжували у неї і у всіх пологи пройшли чудово. Не переживайте, все буде добре, можете йти сміло домовлятись:).

3. molcha

molcha Well-Known Member

Софієчку народжувала також на Мечнікова у Чаплінської Надії Львівни. Пологи були стрімкіми, отже нічим не стимулювали і не знеболювали. Натомість лікарка постійно робила мені точковий масаж поясниці і просила "розслабся, почекай ще". Взагалі навіть уявити раніше не могла наскільки ці всі масажі при болі помічні. Принаймні мені це допомагало.

• Подобається Подобається x 4
  4. LiLuxa

LiLuxa New Member

Привіт дівчатка!
    Хто з Вас нещодавно народжував на Джамбула?
    Підскажіть будь ласка скільки зараз беруть акушерка, педіатр?
    Кому ще треба платити? І взагалі скільки Вам обійшлися пологи на Джамбула?
    ДУже вдячна за відповіді!

5. odree

odree Well-Known Member

тут про це писали, погортайте, почитайте. для чого багато разів повторювати???

• Подобається Подобається x 1
  6. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Підкажіть, хто знає, чи акушера, який присутній при родах також можна вибрати, чи це як на яку зміну попасти. Бо, що не кажіть, а від акушера багато чого залежить.

7. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Я собі вибирала сама бо акушер при пологах більше помічний, ніж лікар. Лікар бігав туди-сюди а акушерка всі 13 годин сиділа зі мною. Ми ходили, дихали, висіли, масажувались, мені від одної її присутності було легше. Була ще моя сестра але вона від процесу було в легкому шоці:8: Зі мною була прекрасний акушер з Батальної - Вікторія Юрівна. Я ж була прогресивна вагітна, після курсів:xaxa: мала з собою зошит, де було намальовано як дихати. Сестра тримала зошит а ми з акушером дихали:xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 10
  8. сніжна

Деякі лікарі працюють зі "своїми" акушерами. Моя лікар,наприклад,працює з 2. Коли народжувала я з однією суперською акушеркою,потім моя родичка,народжуючи з тією ж лікаркою,народжувала і із тою ж акушеркою.

9. Matiola

Matiola Well-Known Member

Була на днях в Медінституті,ходила знайомитись з лікаркою.Чесно кажучи,сподівалась,що там кращі умови:стіни обдерті,води нема(можливо погодинно).Але дуже сподобалась лікар,тому народжуватиму там.

Дякую за пораду,але цей варіант вже відпадає.Народжуватиму в червні,а там буде закрито.Тому я в Медінститут.

Останнє редагування модератором: 11 Квітень 2009
  10. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Я свого синочка народжувала на Батальній, і дуже задоволена. В мене психологічно відбулася проекція в минуле - піонертабір, сусіди по кімнаті, така-сяка їжа по графіку, піонервожаті(ті що персонал), це в поєднанні з найщасливішою подією в житті. Мені сподобалося і я хочу ще. І дома не хочу - не цікаво

• Подобається Подобається x 4
  11. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

Я свою донечку народжувала на Мечнікова, дуже зажоволена. Привітний мед персонал, педіатри, всі лікарі, уважно ставляться допомагають доглядати відповідають на питання. Тепло, чистенько, комфортно і затишно по двое в палатах.

12. juli26

juli26 Active Member

Margarytaдякую Вам за інформацію(ваші слова мене трохи заспокоюють) - маю там народжувати за тиждень,бо кому не скажу,що маю народжувати на Мечнікова всі носом крутять ніби там якийсь м"ясокомбінат:umbrage:

13. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Оцінка пологового будинку залежить від того, як у кого пройшли пологи. Якщо легко і без ускладнень то і пологовий супер, і лікар найкращий, і навпаки. Для мене місце де народилось моє дитя найромантичніше на світі:xaxa:

• Подобається Подобається x 6
  14. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

На Мечнікава все добре ще і тоді коли ви знаєте як все має виглядати бо я як консультант там бачу ну дуже багато проблем, а якщо жінка ознайомлена із своїми правами то всі сидять тихо бо розуміють що пологовий має статус "Лікарня, доброзичлива до дитини" і їх по головці не погладять якщо щось, бо можуть і статус забрати

• Подобається Подобається x 3
  15. галіна

галіна Well-Known Member

Я також народжувала на Мечнікова.Дуже сподобалось.Але я родила на першому поверсі родзал суперовий:y:,а на 4 недуже.І в палаті також по2 людини:no:

• Подобається Подобається x 3
  16. сніжна

Я народжувала на Мечнікова ( і не лише народжувала, а й до пологів мені довелося там провести досить часу.Можу порівняти з Медінститутом і Джамбула.З батальною -ні,там не була).Відгуки- однозначно позитивні!!!

17. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

Я теж родила на першому поверсі в сімейному залі, родзал просто люкс!!! Чистенько і все одразу є в наявності. Завжди слухабть серцебиття лікарі приходять цікавляться, і завжди сидить акушерка не покидала мене підтримувала і розповідала смішні історії, правда було не до цього але помогло, а поміт лежала на 3 поверсі тепло, затишно, чайник, холодильник, триразове харчування но я не наважувалась їла все домашне. Медперсонал все поманав і розказував як памперс міняти як правильно класти, як правильно до грудей прикладати, а якщо не виходило то самі помагали. В начі якщо не могла грудь дати і мала верищала то одразу приходять і допомагають. Ну загалом я задоволена, як ще раз завагітнюю піду на Мечнікова, і до тої самої лікарки.

• Подобається Подобається x 6
  18. juli26

juli26 Active Member

Вибачте,а де можна взнати про свої права в лікарні, яка має статус "Лікарня, доброзичлива до дитини"

19. juli26

juli26 Active Member

20. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

По причині того що при пологах може бути непередбачені обставини то даю багато наказів вони також є і в мене в профілі

[FONT=&quot]Наказ від 29.12.2003 № 620[/FONT][FONT=&quot] Про організацію надання стаціонарної акушерсько-гінекологічної та неонатологічної допомоги в Україні[/FONT]
    [FONT=&quot]Наказ від 15.12.2003 № 582[/FONT][FONT=&quot] Про затвердження клінічних протоколів з акушерської та гінекологічної допомоги[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]
    [FONT=&quot] [/FONT]
    [FONT=&quot]Наказ від 04.04.2005 № 152[/FONT][FONT=&quot] Про затвердження Протоколу медичного догляду за здоровою новонародженою дитиною[/FONT]
    [FONT=&quot] [/FONT]
    [FONT=&quot]Наказ від 29.08.2006 № 584[/FONT][FONT=&quot] Про затвердження Протоколу медичного догляду за новонародженою дитиною з малою масою тіла при народженні[/FONT]
    [FONT=&quot] [/FONT]
    [FONT=&quot][FONT=&quot]Наказ від 10.05.2007 № 234[/FONT] Про організацію профілактики внутрішньо лікарняних інфекцій в акушерських стаціонарах (7 і 9 додаток профілактика ВЛІ)[/FONT]
    [FONT=&quot] [/FONT]
    [FONT=&quot][FONT=&quot]Наказ від 08.06.2007 № 312 [/FONT]"Про затвердження клінічного Протоколу з первинної реанімації та післяреанімаційної допомоги новонародженим"[/FONT]
    [FONT=&quot] [/FONT]
    [FONT=&quot][FONT=&quot]Наказ від 27.04.2006 № 255[/FONT] Про затвердження клінічного протоколу надання неонатологічної допомоги дітям "жовтяниця новонароджених"[/FONT]
    [FONT=&quot] [/FONT]
    [FONT=&quot]Наказ від 21.08.2008 № 484[/FONT][FONT=&quot] Про затвердження клінічного Протоколу надання допомоги новонародженій дитині з дихальними розладами [/FONT]
    [FONT=&quot] [/FONT]
    [FONT=&quot]Наказ від 31.07.2006 № 529/49[/FONT][FONT=&quot] Про затвердження галузевої програми "Підтримка грудного вигодовування дітей в Україні на 2006-2010 роки"[/FONT]
    [FONT=&quot] [/FONT]
    [FONT=&quot]Наказ від 20.03.2008 № 149[/FONT][FONT=&quot] Про затвердження Клінічного протоколу медичного догляду за здоровою дитиною віком до 3 років[/FONT]
    [FONT=&quot] [/FONT]
    [FONT=&quot]Наказ від 04.08.2006 № 540[/FONT][FONT=&quot] Про затвердження принципів підтримки грудного вигодовування, критеріїв та порядку оцінки закладу охорони здоров'я на відповідність статусу "Лікарня, доброзичлива до дитини"[/FONT]

• Подобається Подобається x 11
Статус теми:
Закрита.