Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

В мене коліжанка народжувала в Луцьку, платила в касу, то було 9міс. тому 400грн, бо з іншої області, а лікарю, на виписку шампанське і цукерки, і всьо:), а відношення було суперове, мала її плакала, бо мама літру соку вдула:sad:, то забавляли і педіатр і медсестри

• Подобається Подобається x 10
  2. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Я думаю, що скоро спрацює закон ринку, і просто перестануть домовлятися з лікарями, а їхатимуть народжувати до чергової бригади. І нічого в тому поганого немає. А там і ціни скинуть.

• Подобається Подобається x 2
  3. DrValdemar

DrValdemar Active Member

Для Масіньки
    з 1.06 по 14.07 закривають "Мечнікова"
    з 15.04 по 29.05 закривають "Джамбула"
    Решта пологових працюють

4. levandivka

levandivka З яйцями...

Не ві Львові... :xaxa:

• Подобається Подобається x 1
  5. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

А коли взагалі виникли оці попередні домовленості? Раніше ж всі їхали до чергової бригади, ніхто з конкретним лікарем не домовлявся, відповідно, ніхто таких сум божевільних не платив...

6. DrValdemar

DrValdemar Active Member

На фоні того що зараз діється в державі Ви хочете бачити комунізм в окремо взятій галузі- медицині:tanksmile:. Нереально :cesored: Ще трохи часу пройде і в нашому заповіднику лікарі зникнуть як вид, бо кожна робота має бути мотивована. Зараз в лікарів є вибір, або залишати медицину заради бізнесу (бо зарплатня 1000 - 1300 грн :sad:) або отримувати від пацієнтів подяку знаючи що може прийти дядько з прокуратури:cowboy:, порядніші беруть що дадуть, меншпорядні- що вдасться видурити. Я не захищаю тих лікарів що пацієнтів шантажують, але говорити що лікар дістає зарплату і за неї мусить мусить мусить мусить:cesored:. Допоки не буде адекватною оплата праці лікаря, втратити яку він буде боятись, ці всі розмови даремні.

7. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Я про пологові буд.Луцька давно вже чула,і виключно хороше!

А взагалі як подумати то страшно стає:ні народити безкоштовно ні прожити ні померти-неможна!!в тебе радість-плати гроші,горе-плати гроші,будні-само собою..От як кажуть:"правда битія"

• Подобається Подобається x 6
  8. zetta

zetta Well-Known Member

ну не 1000 так 800...не про те йдеться...

І правда а чого ми повинні боятися чергового лікаря якшо то той лікар - що з теми "радимо лікаря..і тд"...але якщо він з гілки "не раджу вам ні в якому разі...бо видушує,примушує, хам і тд"....?:confused:
    Ми маємо факт того що спочатку своїх дітей пхаємо в інститут вчитися...потім "мажемо" за учобу...(ні...наші діти супер мудрі...то викладачі занижують оцінки)... далі проштовхуєм діток до кабінету...шоб не пильна робота, паперова...ну дай Бог якшо хоть зразу на практиці візмуться чогось вчитись....ну а як нє.... то так і будем створювати теми про те які лікарі тупі...
    замкнуте коло...надіюсь ми його розірвемо...або хоч наші внуки )

9. Масінька

Масінька Well-Known Member

Чесно кажучи, я також так думаю. Всьому ж є межа, зрештою...

10. bioland7

bioland7 Well-Known Member

А моя одногрупниця нещодавно поїхала родити в Німеччину (по страхівці), сама вона живе в Санкт-Петербурзі, то об"їздила приватні клініки і виявилося дороже в Росії родити, аніж там за кордоном. Напишу пізніше скільки це їй обійшлося, але не думаю, що набагато більше,ніж поширена "такса" у Львові (1000у.о.) Хоча хто саме її встановив?! Ніхто ж офіційно не оголошував, що пологи стільки коштують. Я вважаю, що людина скільки має і вважає за потрібне - стільки і дає лікарю.

11. амелі

амелі Well-Known Member

Свого часу мені рекомендували її,я стикалася з нею в пологовому, але по внутрішньому відчуттю я не пішла .І дякувати Богу,оскільки за 5 років не чула жодного хорошого відгуку. Як людина- дуже "располагает" до себе, а от в пологах....Останній випадок: моя коліжанка лежала в патології, і дуже розхвалювала Верхівську, яка вела двох її сусідок по палаті. По іронії долі, коли в коліжанки почалися пологи ,Верхівська була черговим лікарем, тому спершу вночі на огляд вона потрапила до неї .Після того,її думки кардинально помінялися...

12. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Відповідь: Не раджу Вам лікаря з ПБ.

13. Zlju4ka

ЗВІСНО є виключення з обох сторін: лікар порядний і професійний,і персонал "те що треба",з одного боку, і пацієнти "не подарки"-з другого.Але хм.така зарплата не тільки в лікарів,а й в багатьох інших професіях.А що до співвідношення (грубо кажучи) ціна-якість-то якість залишає бажати кращого.Гроші взяли , раком-боком (вибачаюсь за нелітературщину)пологи прийняли (або полікували абощо),раз показались-і випхали додому!А потім починається..ой а в вашої дитинка род.травма,ой а шви розійшлися бо ви неправильно...ой а наша хата з краю..а пацієнту,що робити?плакатись?судитись?помирати?чи починати з нуля вчитись довіряти лікарям.Суд виграти практично неможливо,бо гроші рідко через касу йдуть,а плюс терміни давності чи ще якась"законодавча фішка",усі ЗМІ аж кішать такого роду "халепами лікарів"а що толку?От і виходить що ми маєм платити не за те щоб нам допомогли(народити,виносити вилікувати абощо) а за те щоб нам не зашкодили !

• Подобається Подобається x 6
  14. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

А тепер почитайте допис вище...ну шо, досі хорошим здається? Думаю, та жінка геть не такої думки...

15. Zlju4ka

Бррр!аж мороз по шкірі...:sad:

16. Макарена

Макарена Well-Known Member

Сестра в нього родила, але то кесарське і була задоволена, і радили перевірені люди. Якщо чесно, то була здивована негативними відгуками. Після прочитаного навіть і не знаю, як тепер його розцінювати

17. Дана

Дана Well-Known Member

Коли я родила в той самий час якраз на Батальній померла при пологах двійня, і там був присутній Ковальчук, але його викликали до породіллі після того як її лікар!!!! нічого не зміг зробити, тоді подзвонили до Ковальчука і він приїхав,дітки померли. Не знаю наскільки можна сказати хто тут винен. Але в той час в пологовому якраз породіллі говорили що основний лікар неправильно вів пологи і Ковальчук дуже кричав на лікара що той чогось не зробив. Він робив все що міг.

18. zetta

zetta Well-Known Member

Дана це 2003 рік....
    Але то не можна на всіх і на все приміряти...
    Кажуть він по кесарському якраз і нормальний...той випадок що я описала це були пологи...

19. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Якби то було лише в медицині, а це ж усюди: лікарня, ЖЕК, міліція і т.д Проблема в державі, це вже система. І лишається тільки надіятись, що щось зміниться на краще.

20. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Саме дякуючи Усику і Никитюку я і Яся є живими. Ось так. То певно як кому повезе і який настрій в лікаря.
    Але Усик - то золота людина. То не просто лікар, а лікар від Бога.

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.