Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Макарена

Макарена Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Знаєте, прочитала сьогодні гілку "Не раджу лікаря з ПБ" і була в шоці. Бог милував такими "лікарями". А якщо ще й їм грошей не дати, то страшно припустити, що такі можуть зробити. Не думайте - я не за те, щоб давати гроші, але часто ми залежимо від тієї суми, що називають деякі горе-лікарі. Все частіше задумуюсь: хто ж виннен, що лікарі (не всі, звичайно) в нашій країні втратили людське обличчя? Держава? Політики? Самі пацієнти?
    Мабуть, варто створити цілу тему про "Не раджу лікаря..." і по спеціальностях. (Вибачте за оффтоп)

• Подобається Подобається x 1
  2. Яська

Яська Well-Known Member

Via давайте я напишу про хорошого лікаря. Бо згадувати те, що трапилось і тих "чудо-лікарів" не хочеться і боляче. Зараз я ходжу на Батальну до Корінця. він веде мою вагітність з 9 тижня. Дуже-дуже хороший і лікар, і людина. Як на рахунок пологів, то не знаю чи приймає, тим більше що буду мати кесарське. На початку квітня іду до нього (35 тиждень). Навіть якщо він не приймає пологи, то я йому довіряю і знаю що передасть мене до хорошого лікаря, який точно поставиться до мене не як до кошелька. Якщо хочете коли буду мати якусь від нього інформацію то можу поділитись.

3. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Привіт усім!!!!! Еееех, шкода, що перший раз я ввійшла на форум неправильно! А таку розповідь про свої пологи написала! Другий раз сил нема, поки писала, ще раз все то пережила......Мене не було на форумі майже 2 роки, так все змінилось, стільки нових людей! Це радує, що форум популярний! Про свої пологи напишу коротко - народжували разом, чоловік був присутній (для всіх противників - нічого подібного, що чоловік втрачає інтерес, в нас все огого!...). Лікар попався дуже жорсткий та суворий (ми планували на Батальній у Лехновської, але через певні причини я опинилась в другому місті). Попри всю мою начитаність, в реальному житті все було трохи не так. У мене не дуже получалось, та чоловік весь час підбадьорював. лікар мене весь час залякував, що у мене і таз вузький, і голова в дитини велика (воеа дійсно виявилась таки велика), і мабуть, кесарів розтин доведеться робити......Крім того це був головний лікар, сказав мені, що мушу родити до пів-другої, бо він кудись там йде. Вколов мені здорову дозу окситоцину і пішов собі. А приїхала я в роддом десь в 5 ранку. В першій годині він прийшов ще зякимось дядечком+купа медсестер, лікарок ...Консиліум коротше.А мені якось так незручно...Тепер смішно, тоді не дуже. Коротше, на раз-два, головний з дядечком почали мені тиснути на живіт. Я думала, що трісну. Це потім вже я взнала, що це заборонені методи, а на той час хотілось одного - щоб все вже завершилось...Я весь час подумки моллась, благала, щоб все було добре, бо малюк ну ніяк не хотів появлятись. Думаю, все рішилось б природнім методом, але пан доктор так спішив....а я була налякала, та й віра, що лвкар краще знає....багато було швів....Довший час я казала потому, що не буду більше народжувати...Як згадаю це....Але дійсно час лікує. Велике спасибі чоловікові!. А ще - малюка поклали мені на груди - це останнє, що пам"ятаю, бо вкололи щось, і я відключилась. Це потім чоловік казав, що лікарі між собою говорили, що багато розривів, тому мене так "відключили". Синочка лишили еа 2 год в мене на грудях, а самі всі пішли - в той день був аврал, навіть я родила в передродовій, бо всі зали були зайняті....З приємних спогадів - нормальна одномісна палата, весь час гаряча вода, туалет.Т, хто родив, мене зрозуміють, до чого це я.після родів виникають деякі специфічні проблемки...Виписали нас на 3 день...

• Подобається Подобається x 18
  4. juli26

juli26 Active Member

Скажіть будь-ласка(може хто чув?),що роддом на Джамбула в кінці квітня буде закритий на мийку - чи це дійсно так.Радять народжувати на Мєчнікова в Федини Романа Григоровича - хотіла б почути чиюсь думку

5. галіна

галіна Well-Known Member

я знаю що закривається десь в 15 числах.Я мала там народжувати але передумала.Домовилась на Мєчнікова в Верхівської

6. viltis

viltis Well-Known Member

Я народжувала в Федини і вдруге піду до нього, і втретє, якщо Бог дасть. А відгуки про нього є і тут, і дуже багато на Малечі. Почитайте, а краще просто підіть до нього на прийом.

• Подобається Подобається x 4
  7. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

не то шоб я лякала і відмовляла, мені її теж колись радили, але на цьому форумі дуже багато негативних відгуків про цю лікарку, хоча допускаю що десь може є і позитивні. Але судячи з того що є тут, то це велика прихильниця стимуляцій, різання, видавлювання тощо.

• Подобається Подобається x 2
  8. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Не розумію жінок які пишуть, що лікар вимагав в них гроші, чи казав що тре більше дати... Може спробувати трохи тих лікарів пострашити головним лікарем?? Я сама працюю в пологовому, і чесно вам скажу, що наш головний лікар майже на кожній нараді говорить про ці розцінки. Просто , головний лікар також користується інтернетом , і на багатьох форумах читає відгуки про роди,лікарів, гроші... Повірте мені, головного лікаря в лікарні бояться.

• Подобається Подобається x 7
  9. Ольга

Ольга Well-Known Member

Вже не вперше чую, що лікарі активно почали читати інтернет. Сподіваюся такий щирий обмін інформацією піде усім нам на користь ;)

• Подобається Подобається x 8
  10. levandivka

levandivka З яйцями...

То вивішували б ті розцінки, як на канторі... :xaxa:

От коли ще й Прокуратура доросте до читання... :xaxa:

• Подобається Подобається x 16
  11. odree

odree Well-Known Member

ага, і щодня узгоджували курс з НБУ :xaxa:

Вони тільки сіяти навчилися, значить до читання ще не скоро дойде :xaxa:

• Подобається Подобається x 15
  12. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

ви думаєте, що головний лікар не знає, що завідувач відділення вимагає і берегроші. В мому випадку, завідувач сказав донести ще гроші, а якщо його не буде, то залишити будь-якій медсестрі у його відділенні. І треба мати якісь докази, як я докажу що він три дні за мною ходить і питає, чи чоловік вже прийшов.

13. DrValdemar

DrValdemar Active Member

Головні лікарі, завідуючі, просто лікарі активно користуються інтернетом. Цей і подібні форуми періодично нами переглядаються. Проблемні питання (майже всі), які піднімаються на форумах є відомі адміністраціям медичних закладів. Проте багато речей є неможливо вирішити. Система охорони здоров’я в даний час є подібною до гнилого, дірявого корита але всі, і пацієнти і влада уявляють що це не корито а потужний крейсер і відповідно вимоги як до крейсера. Нереально примусити плисти корито гарно і швидко як крейсер.:ireful1::suicide::ireful1:

• Подобається Подобається x 7
  14. Масінька

Масінька Well-Known Member

Ой, вибачте, може це не в тему. Але Ви б не могли нам підказати які пологові будуть відкриті в період 20.05 - 14.06. Дуже дякую!

15. zetta

zetta Well-Known Member

от інтересно яка б була реакція жінок якби лікар перед родами сказав:" Та шо ви, ніц не треба, я маю зарплату.....приходьте, родіть,..від нас ше ні хто вагітним не вийшов )) "

я народжувала в медінституті...нормальне відношення,хороший лікар, не залишилось ні яких неприємних спогадів,вражень і тд..

16. tanchyk

Чесно мабудь був би ШОК, але приємно. А зрештою так і має бути. Хай би краще була платна медицина. Внесла гроші в касу і тебе нічого не цікавить: ні вата, ні бинт і т.д. І були б нормальні умови перебування матері і дитини, а не нова машину у лікаря.

• Подобається Подобається x 8
  17. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Але, згідно закону, медицина в нас поки що є безкоштовною, отже кожен лікар у ПБ, який бере гроші, знає, що порушує закон. Якщо він займається шантажем та вимоганням, то він порушує закон двічі. Якщо завідуючий/головлікар про це знає і це покриває і, цілком ймовірно, має з того відсотки, то це вже змова з метою отримання незаконних прибутків. Отже, доводиться говорити не про те, що у нас неадекватні вимоги до закладів охорони здоров"я, а про те, що уся система працює із порушенням законодавства. У нас показово борються з хабарництвом, в новинах розказують, як часто беруть/дають хабарі дрібні чиновники, але ми закриваємо очі на те, що наша охорона здоров"я - то квінтесенція хабарництва.
    До слова. На днях в поліклініці, під дверима кабінету гінеколога до мене підійшла пані і тихенько спитала, скільки я плачу за прийом лікарці. Я пояснила, що я сюди хожу, бо я до цієї поліклініки приписана, що лікар мусить виконувати свою роботу, і мені нема за що їй гроші давати. На що жіночка посміхнулася і напевно подумала, що я наївна...

• Подобається Подобається x 5
  18. zetta

zetta Well-Known Member

платна? От скоро в мене знайома буде кесаритись на Батальній...ціну вже повідомили...1000 уе.
    Тобто в касу 1000 уе...і ви попадаєте до любого чергового лікаря на момент ваших пологів...так підходить?
    Чи відповідає наша медицина платним стандартам?Що ми купуємо давши на лапу лікарю?....напевне увагу,індивідуальний підхід...а далеко не вату і бинт... а от чи викладаються вони на тих 1000 уе то вже інша тема...

• Подобається Подобається x 2
  19. Масінька

Масінька Well-Known Member

Ого, тобто виходить що КР на Батальній коштує більше 8000 гривень? Оце круто я вам скажу, ще м такого не чула.
    А як ж тим жінкам, котрі не мають таких грошей, а КР повинно бути по мед.показах? Мені самій світить КР, ну але про таку суму я не думала, чесно, думала що може 5000 гривень, ну але не ж не 8.
    Н-да, без коментарів...

20. tanchyk

Сумніваюсь, що якби була платна медицина то це коштувало б 1000 уе. А за що ми платимо такі великі суми? За їхню роботу, за ту роботу за яку вони отримують заробітню платню. А виходить так, що якщо не даєш гроші, до тебе не підійдуть лишній раз, не запитають про самопочуття. А якщо щось запитаєшся то так на тебе подивляться, що вже нічого не схочется. А якби я заплатила в касу, то я б вимагала до себе увагу і знала що все, що потрібно мені і моїй дитині буде зроблено. А так виходить, що ми даєм хабар і нічого вимагати по закону не можемо.

А чому ми повинні боятись чергового лікаря. Сьогодні він черговий, а завтра хтось з ним домовився про пологи і що? Невже він якось по іншому повиннен ставитись до того хто з ним домовився?

Останнє редагування модератором: 17 Березень 2009
Статус теми:
Закрита.