Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Яська

Яська Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Привіт всім!!!! Дівчата я тут читаю і мені волосся стає дибом. це точно, що кесарські роди на Батальній коштують такі гроші як 800 у.о., 9000 грн.Мене в квітні-травні будудь кесарити, а я вже боюсь. Вони до того часу може вже піднімуть до 12000 грн. І ще можливо хтось знає: перед плановими кесарськими в лікарню кладуть на скільки часу раніше.

2. odree

odree Well-Known Member

вам це все потрібно узгодити з лікарем в якого плануєте кесаритися

3. мамочка

мамочка Well-Known Member

[COLOR=""]Дівчата!!!!! Та думайте трохи головою!!!!!!!! За що Ви платите такі гроші?????
    9тис, 12 тис????? Це взагалі абсурд[/COLOR]

Чи Ви думаєте що від кількості грошей залежить здоровя вашої дитини? Нормальний лікар і безплатно буде виконувати свою роботу на совість........

Останнє редагування модератором: 12 Березень 2009
    • Подобається Подобається x 13
  4. levandivka

levandivka З яйцями...

А понти..? :xaxa:

5. Галченя

Галченя Well-Known Member

Не хвилюйтесь і не бійтесь:). Порядний лікар ніколи не дозволить собі вимагати таку суму. Мене не кесарили, але лікаркою своєю я була дуже задоволена. А на питання типу "Скільки я вам повинна буду віддячитись?" (чи щось такого плану), вона ні мені ні іншим жіночкам так жодного разу не відповіла. Лише вже дуже набридливим казала фразу "вам вирішувати, але здачі я не даю:xaxa:"

На мою думку в більшості випадків самі ж новоспечені мамочки і розбалують лікарів. А після того жаліються, бо для одного такі суми як 9-12 тис. то не є великі гроші, а для інших - річний дохід.

• Подобається Подобається x 10
  6. Яська

Яська Well-Known Member

Я перший раз також думала, що не від грошей залежить здоровя моєї дитини, але все вийшло навпаки. Так, що не пишіть будь-ласка про абсурд. І напішить мені будь-ласка який лікар зараз важається "нормальним" Я якраз попеклась на лікарях про яких пишуть тільки позитив і важають нормальними....

• Подобається Подобається x 2
  7. nataliachita

nataliachita Well-Known Member

Я народжувала в кінці січня, то перед кесерськими мене поклали на тиждень швидше, як і перший раз. Це якщо в Вас планово. А стосовно "оплати", то я вже писала, що за все перебування в лікарні ( Батальна) було витрачено 8000грн. Але я ні перший раз, коли народжувала доцю, ні зараз другий раз не шкодую, що народжувала саме там!
    Тепер чекаю на державну допомогу:naci: , щоб трохи компенсувати!!!:lol::lol::lol::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 1
  8. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Дівчата в мене синочок в роддомі не вмів їсти груди, не правильно брав,а я не вміла показати. Скільки я не просила помогти медсестер, всі казали, що то він просто лінивий. На третій день я запхала в карман гроші, мадсестра 40 хв. з нами посиділа і навчила дитину їсти. А до того докормлювали сумішами за яку я також мала платити. Что з вас не дав би за таке гроші? Це не той час, коли можна сваритися. Тут на форумі всі готові воювати з лікарями, а коли мова йде про твою дитину, і тобі ніхто не допомагає - все віддасиш.

• Подобається Подобається x 5
  9. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

моя малеча теж не вміла правильно груди їсти,наробила мені купу тріщин.але я нікого не просила помогти.взяла з собою книжку про ГВ і тренувалася,а вдома в інтернеті відео всякі і картинки дивилася і навачилися.самі!!!!!
    чомусь мені в медсестер зовсім не хтілося помочі просити.

• Подобається Подобається x 1
  10. natka75

natka75 Well-Known Member

Перші дні в пологовому , а ще з першою дитиною мабуть кожен згадує як навчальний процес:)бо і ти без досвіду і дитина маленька,ще не вміє ссати і добре тягнути, але якщо ці 3-4-5днів вчитися, розпитувати і пробувати, а головне саме бажання матусі - все налагодиться:)Я теж плакала в роддомі, бо дитина хотіла їсти, а в грудях ще молока не було, не витерпіла, пішла до чергової медсестри на Батальній, дала 10грн і просила показати, як дитину правильно прикласти до грудей, хоч до того теоретичний багаж був...через 2 дні було навпаки- молоко прибувало, а дитина не висмоктувала, груди тверділи і знов до медсестри а допомогою йшла, щоб розмасувала ці затвердіння і "пробила" цим протоки...це важко на початку,і може і страшно навіть, але бажання дати дитинці те, чого їй треба від мами подолає все:)

• Подобається Подобається x 6
  11. viltis

viltis Well-Known Member

Знаєте, я лежала в пологовому з понеділка до п"ятниці ( нас мали в четвер аиписувати, але наш дідо не встигав прийхати з відрядження, то ми ще на день залишились).

Так от, перші дні зі мною лежала жінка, яка була зі швами ..і було важко, але вона свою дитинку годувала на вимогу, і не віддавала на ніч, хоч і важко було. Її дівчинка принаймі першу ніч спала. Ми з нею багато про ГВ розмовляли. Так от , як нам не було вадко ---дитинку до себе і годувати. Я починаючи з перших перейм не спала 39 годин. Аісля пологів лежала біля синочка, годувала, годувала, перебирала ( ну, я після кожного годування його перевдягала, навіть,якщо він раз попісяв...то вже потім до мене дійшло, що можна і більше часу почекати). Ця жіночка теж -- а на поверсі мами самі носили суміші, щоб їм дитину накормили, бо вони після пологів замучені.

В ЯРчика була жовтяничка, то його на 3 години 2 рази брали гріти. Він там плакав, то мені запропонували дати суміш. Я відмовилась. Сказала, щоб мені його приносили. І приносили. Потім правда, максимум на що погодилась -- купити пляшечку і туди зцідитись ( бо носили мені його кожні 30 хвилин, і з того гріття би діла не було). І зцідилась, і стояла там ті 2 години, а він ту пляшечку випльовував:) Але зараз ми на повному ГВ

В останній день привезли мені нову сусідку. Вона була родичка якогось там лікаря. ЯК вона на того синочка дивилась, як вона йому тішилась, "Мій синочок, я за для тебе, ....та я тобі --зірку з неба ...." бла-бла-бла. За 2 години вона його віддала на ніч, при чому вже мала з собою суміш . Каже, та, в мене перший розмір --де там молоко буде, а він голодний. Я їй пояснила, що то не має значення розмір грудей...кажу --візьми до себе спати, я тобі дитинку подам ( мені ж вже легше ходити)...неа ..я замучена ...Ну, вирішила вона все таки прикласти зранку ту дитинку. Як вона плакалась, що він її кусає ...я напевно на родах менше ойкала.і айкала...Результат --знов суміш. І ніхто їй нічого не пропонував . Вона з тою сумішшю вже в роддом прийхала, вона свідомо зробила той вибір.

Останнє редагування: 12 Березень 2009
    • Подобається Подобається x 20
  12. Jarina

Jarina Well-Known Member

дійсно, все залежить від самої мами....Я народжувала в липні 2008 на Джамбули, ніхто особливо ніяких грошей не вимагав, я щось сама пропувала впхати, а потім подумала - а за що????? Ми самі їх вчимо на "дай". Якщо вже і виникає така ситуація, що без грошей вони в твою сторону і не подивляться, то люди, ми ж не в Африці...Кожен на сьогоднішній день знає свої права і їхні обов"язки! Та "кіпішуйте", кричіть, вимагайте! Це їхня РОБОТА, за яку отримують гроші! Якщо вони самі цього не розуміють, то значить потрібно нагадувати!

• Подобається Подобається x 8
  13. амелі

амелі Well-Known Member

Значить породіля та її родичі самі вважали за потрібне дати таку суму. Моя коліжанка народила в тому ж пологовому на Мечнікова тиждень тому,то лікар сказала " стільки,скільки зможете",вони заплатили куди менше і залишилися дуже задоволеними і лікарем ( зав. відділенням патології) і взагалі усім персоналом.ЇЇ сусідка по палаті у патології мала планове кесарське у Верхівської С.,заплатили за операцію 700 у.о.

14. via

via Active Member

Якщо можете, то напишіть хто цей лікар. Я також зараз думаю над вибором лікаря, можливо ви комусь допоможете соїм дописом. Я так зрозуміла шо "нормальний"лікар вам не допоміг через брак відповідної суми грошей? Звичайно, кожен сам собі проаналізує це, але такі речі хочеться знати, щоб бути готовим.

15. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Я не мала на увазі, що треба всім давати гроші, щоб було добре. Просто коли це стосується твоєї ляли,якось не думаєш про лікарів, їхню совість і людяність.
    В пологових це вже система, до мене на другий день після родів прийшла санітарка , яка прибирала після мене операційну,у друге відділення запитала як у мене справи, і почала жалітися на дорожнечу продуктів, і нагадала, що я маю їй віддячитися, і переважно всі дають 25 грн. Я відповіла, що немаю.
    Зате неонатолог після пологів прийшла до мене в палату, сказала, що у мене були важкі роди, і дитина травмована "трошечки", виписала уколи і мазь. У мене був шо, сльози і т.д. Я побігла до Леха питатися чи були якісь серйозні проблеми. Відповідь:" Ти що здуріла, все нормально, нікого не слухай". Потім до мене підійшла медсестра і сказала, щоб я не робила дитині ніякі уколи, ця неонатолог спеціально все це придумує, щоб витягувати гроші. ШОК!!!!!!!!!!!! Медсестри писали в карточці, що кололи уколи(вона ж написала це в карточці - колоти 2 рази на день). У день виписки неонатолог прийшла, подивилась на синочка і цитую: "От бачите, як то важливо вчасно почати дитину лікувати, дитина повністю здорова. За таку роботу лікарю треба віддячитись". Скільки? - 300грн.
    Чесно я досі не можу їй цього пробачити, як людині(якщо це людина). Кому жалітися, хто повірить, де докази. Бог їй суддя.

• Подобається Подобається x 8
  16. Galyna555

Galyna555 Well-Known Member

Саме так і є. Сума була домовлена наперед, але їй це підійшло. Вона дуже заловолена пологами і всім решта. :y: :confused:

17. Олічка

Олічка Member

Я родила взагалі в райцентрі за 100у.о. І відношення супер і родила так, що дай Бог кожному!!! Хай піднімають хоч до 20тис! Вони змушені прийняти роди і все! Повірте, що роди легше не пройдуть від того заплатите ви чи ні. Якщо зважусь на другу дитину, то навіть 100 не платитиму. Роди - це природне явище і не залежить від суми грошей, які тянуть лікарі, а вони бачать, що люди платять, то деруть ще більше!!! Хоч один хтось скажіть - кому стало легше родити від того що "влупив" скажену суму???

• Подобається Подобається x 4
  18. Радість

Радість Well-Known Member

Розраховуються ж в кінці? Так от кожен хай дає стільки, скільки може. Я навіть не питалася скільки давати. І дала, думаю, менше ніж інші. Але і лікарка там сильно не перетрудилась. Пройшли нормальні пологи, я все зробила сама, лікарка тільки слідкувала. І за її три години забраного часу я дала 100 євро три роки назад. Правда, вона до мене потім тільки раз зайшла, але мені її і не треба було. Правда, кесарського це не стосується.

• Подобається Подобається x 6
  19. Jarina

Jarina Well-Known Member

я тепер теж буду розумніша....запитала про оплату наперід і отримала відповідь конкретну!
    а пологи були - тьху і все, навіть не зрозуміла, що сталось. І тих грошей не вартували, бо роботи там ніякої не було аж такої і на таку суму.....треба розраховуватись по факту!

• Подобається Подобається x 5
  20. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Та то не понти, просто дєнєг в людей забагато:xaxa:
    не мали б - не давали б :cool:

Статус теми:
Закрита.