Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Побут в меді дійсно жахливий. Я там родила тричі. Але з чим не стикалася, так це з пханням в кишеню за кожну дрібницю. Заплатила за операцію - і все. Хіба зрідка по факту вже щось всунула санітарці чи сестричці. А операційні сестри в післяопераційній - то взагалі унікум. Так як вони доглядали за жінками фактично "за дякую" то не до описання. Але для мене все таки визначальним був лікар. Якби довелося вчетверте - пішла б туди, незважаючи на всі недоліки побутового плану.

• Подобається Подобається x 3
  2. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А мене той сервіс так вбив, що не піду туди більше ні за що:ninja:, хороших лікарів є ще, слава богу, досить і в інших закладах, то другий раз буду старатись, хоча, як кажуть, я не зарікаюсь, з моїм то щастям:xaxa::xaxa::xaxa:

3. Galyna555

Galyna555 Well-Known Member

Привіт дівчата. Моя сама краща коліжанка 3 дні тому народила дівчинку :connie: на Мечнікова, вага 3900 та 58 см.:dance:
    Так як то друга дитина, то схваток чекала вдома. Словом, родила за дві години без розривів та ускладнень. Обійшлося їй це 500 у.о.+дрібні витрати (санітарки і т.д.).
    Розказувала, що там зробили гарний ремонт і немає смислу платити за індивідуальну палату, так як усі палати гарні та чистенькі. Душ нормальний є, але води гарячої постійно немає тай якийсь він трохи забитий, погано вода стікає. Після пологів дитинка зразу з мамою, лише на годинку забрали на огляд. Медперсонал дуже привітний, розказувала, що це її навіть здивувало. :confused: От такі-то справи!!!:xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 10
  4. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Нєє, ну чесне слово, я не розумію! 500 баксів за 2 год родів? :8: За що? Я не на вас нападаю, просто щиро дивуюся.

• Подобається Подобається x 6
  5. Олюська

Олюська Well-Known Member

А ще буває таке, що 500у.о. за роди+дитині занесуть молочницю+в жінки на третій день т-ра 40 градусів+погано зашиють. Таке було в моєї знайомої після пологів на Батальній (правда, не знаю, хто лікар). Дитині вже 4 місяці і вона так і не бере груди через ту молочницю з початку, жінка вже 4 місяці цідить груди вручну

• Подобається Подобається x 2
  6. уля

уля Member

Я народжувала у Жінчина пару днів назад :radist:дуже мені зподобався як лікар і людина,Дуже мені допоміг при родах народити мою малютку,І ще розкажу про сам роддом на ДЖАМБУЛА в палатах чистеньк,тепло,удобно для матусі і малюка,Що до їжі у роддомі :bad: просто неможливо їсти хіба чай один попивати А і ще про родзал теж хороший ремонт обладнання!!Я наприклад задоволена:) от і все ЩЕ ХОЧУ ПОБАЖАТИ В СІМ САМИХ ЗДОРОВИХ ДІТОЧОК І ЛЕГКИХ РОДІВ:):):)

• Подобається Подобається x 7
  7. Angel

Angel Well-Known Member

я чула про нього не з дуже гарної сторони.......тижденб-два тому приймав пологи у дівчини з дуже вузьким тазом (22 роки),немогла розродитися.замість того шоб взяти її на КР,тЯгнув до останнього.результат_дитина померла,а під час чистки відкрилась кровотеча і вся "начинка"жінки була видалена(матка......)

• Подобається Подобається x 5
  8. tatca03

tatca03 New Member

На мою думку не важливо де родити а який лікар прийме ці пологи. А двох дітей родила в Сікори Ореста Васильовича Іншого лікаря я не уявляю

• Подобається Подобається x 1
  9. амелі

амелі Well-Known Member

А у кого вона родила? Бо 5 днів тому там народила моя коліжанкаі обійшлося їй дешевше.Лікарем,акушером і всім медперсоналом дуже задоволена. А післяпологові палати (звичайні, не платні) на 3 поверсі я бачила власнооч-це просто казка! ( особливо якщо порівнювати з кількарічною давністю)

10. Олічка

Олічка Member

Привіт! Моя сестра там родила місяць тому у завідуючого, якщо не помиляюсь - Мацьків прізвище. А досі в шоці від тих родів!!!! Дали лікарю 300$, а він каже: "Ще 200 додайте". Додали.... Тільки за що??? Приїхав 20 хв до родів, нічим не поміг, то ще й дибільною обзивав.
    Там безкоштовно і слова не скажуть. Навіть не сказали груди сціджувати, то до цього часу мастит лікує. ЖАХ!!! Ворогові не порекомендую туди йти. Краще дома родити

11. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Читаю ваші повідомлення і впіззнаю свою історію: 2 місяці назад родила на Батальній: На запитання чоловіка "Скільки з нас?" лікар відповів "Скільки вам не шкода за здоров"я синочка". Чоловік дав йому 200 євро, лікар порахував і сказав що це коштує 300 євро!!!!!!!??????? Чоловік додав ще 50 і сказав що більшее немає. Лікар відповів "То завтра донесете". Притому, що мене на другий день після родів чистив по живих швах без обезболення, а на третій знімав шви. Це був шок. Звичайно гроші ми йому не донесли, навіть шкодуємо, що ті дали зразу після родів.

• Подобається Подобається x 7
  12. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Читаю аж злість бере,ну шо то за фігня,звідки такі суми????За шо???Віддячити розумію,скільки можеш,а ше додати,дівчата як ви до таких лікарів потрапляєте?

13. odree

odree Well-Known Member

а дохто часом не сімкін? бо він так полюбляє

прям роди в кредит. людське обличчя взагалі втратили :umbrage:

14. tanchyk

15. tanchyk

Як спеціаліст він хороший. Мені порадила його одна знайома(вона з ним домовилась, про пологи і суму він наперід не сказав), яка потім також була в шоці від нього. ЇЇ кесерили. Чоловіку лікар сказав 800 доларів. Чоловік дав йому 7.000 грн., а він сказав: "я сказав 800 доларів, я гривні не беру." Ну її чоловік цілий день бігав по усіх банках і купляв долари. Це було в грудні , і це була велика проблема їх купити. Ось така у нас безплатна медицина!!!!!

16. Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Дівчатка, порадьте будь-ласка чи варто іти народжувати до Калініна з Джамбула, також радять Сікору Ореста Васильовича з того самого пологового?

17. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Почитайте мій допис в темі Не раджу лікаря з ПБ, Ви ще легко відбулись. ІМХО

18. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Як на мене Сікора хроший лікар і хороша людина,він мені багато чим поміг при пологах,а про Калініна писали вже.

19. odree

odree Well-Known Member

я народжувала обидвох діток в калініна, дуже задоволена
    ось тут я про нього писала

20. Jarina

Jarina Well-Known Member

я теж ароджувала в Калініна. задоволена дууууже!!!! я про нього вже писала. А якщо надумаєте в нього народжувати, то попросіть його про неонантолога Пуш Людмилу Михайлівну! Вона просто супер, як кажуть від Бога! Будете задоволені.:xaxa:

Статус теми:
Закрита.