Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Supernatural, 22 Квітень 2015.

1. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Початок теми тут

Я народжувала на Мечнікова, і ніяких проблем не мали (і милась там щодня, дитину бувало лишала в сестринській, пупок там обробляли, і все Богу дякувати, все з тим гаразд). А багато знайомих скаржились на стафілокок на Батальній. Тому той роддом навіть не розглядала. Але думаю що може бути по-різному у кожному роддомі.

Останнє редагування модератором: 17 Травень 2015
  2. bobryha

bobryha Well-Known Member

А часом не підкажете коли мають відкрити?

3. Syriya

Syriya New Member

Не знаю точно. Але то десь на 2-3 тижні.

Надіслано від мого GT-S7272, використовуючи Tapatalk

4. olromashka

olromashka Active Member

Звідки така інформація? Лежу в патології з 17.01.2017 року, родити на 28 січня і ніхто за закриття не говорив.

• Подобається Подобається x 1
  5. kewa

kewa Well-Known Member

маю лягати на мечнікова в понеділок,16 січня була в лікаря і про ніяке закриття мови не було.думаю мене б попередив,бо має бути планове кесарське
    --- дописи об"єднано, 19 Січень 2017 ---
    де ви таке чули?
    --- дописи об"єднано, 19 Січень 2017 ---
    @olromashka тепло в роддомі? бо не знаю,що маю брати з одгу для себе.бо і так торба ого-го :girl_impossible::girl_impossible::girl_impossible:

• мімімі мімімі x 1
  6. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Там спека
    Ходила у легких спортивних і футболці, більшість так само не завдягувались.
    Але деякі дівчата були і в теплих халатах, тому якщо любите жару беріть халат теплий :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. bobryha

Дівчатка,з тих хто лежить або планує найближчим часом на мечникова, можете пробити в лікарів, коли закриватимуть?

8. his joker

his joker Well-Known Member

В палатах жарко, а от в санвузлі постійно відкривають вікно, тому досить прохолодно. Краще взяти ще теплий халат чи щось таке, щоб після душу чи посиденьок в туалеті не простудитися

Надіслано від мого LG-D325, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

наскільки я знаю мечнікова відкрите, ото щось було не ясне день чи два. Цікавить як справи з карантином по всіх пб, хтось в курсі?

10. bobryha

в медичному ніякого карантину. як завжди прохідний двір)

11. Kranata

Kranata New Member

Про медичний розкажіть, будь ласка. Я нещодавно у Львові. Збираюсь там народжувати. Там теж тепло, сподіваюсь? Електрочайник треба брати, чи є гаряча вода?

12. bobryha

Є палати платні,то там умови взагалі нормальні і ремонт, і душ туалет в палаті(гаряча вода є,бойлер)Є палати загальні на 10 чоловік, то там самі розумієте як, і туалет і душ на поверсі загальний. В пологовому тепло, навіть дуже,чайник звичайно потрібен, годують жахливо

13. his joker

Чайник чи кип'ятильник я б радила взяти - мені маленький чайничок дуже пригодився. Робила собі чай коли хотіла (бо той, що дають в пологовому, мені зовсім не смакував ), запарювала малому ромашку. А сусідка по палаті калатала своїй дитині суміш

14. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Часом не знаєте цін за платні палати?
    --- дописи об"єднано, 20 Січень 2017 ---
    А немає там на поверсі якоїсь кімнати прийому їжі, де є чайник та мікрохвильовка? На Джамбула була, то було зручно, що не треба тягти то все з дому, а от за Медичний не знаю...

15. his joker

Я народжувала на Мечникова, там такі кімнати є, але чайника не було, тільки мікрохвильовка.

16. bobryha

Я лежала на 3-му,то мікрохвильовки не було. В кімнаті,в якій роздавали їжу, була газова плита. Можна своє розігріти,але для цього треба було мати якийсь банячок

17. Bella Donna

Bella Donna Member

Народжувала у листопаді - за палату на трьох платила 400 грн, на 4 -300 грн, палата на 1 особу коштувала 500грн
    Щодо кімнати для прийому їжі- як такої немає, але можуть підігріти на плиті. Умови жахливі як на мене і їжа теж, тому їжу приносили рідні і в палаті мали чайник власний

18. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

За платні палати наперед ніяк не можна домовитись, тільки по факту, якщо є місце то попадаєш? Їх багато тих палат?

19. Kranata

Kranata New Member

Це ціни за палату за 1 добу?

20. Emmy

Emmy Прямую до мети

За весь час перебування

Надіслано від мого SM-J500H, використовуючи Tapatalk

21. Kranata

Kranata New Member

О, дякую, а то я вже перелякалась... думала, як в готелі )))
    А постільну білизну треба брати, чи в них нормальна (якщо взагалі є, але має бути)?