Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Supernatural, 22 Квітень 2015.

1. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Початок теми тут

Я народжувала на Мечнікова, і ніяких проблем не мали (і милась там щодня, дитину бувало лишала в сестринській, пупок там обробляли, і все Богу дякувати, все з тим гаразд). А багато знайомих скаржились на стафілокок на Батальній. Тому той роддом навіть не розглядала. Але думаю що може бути по-різному у кожному роддомі.

Останнє редагування модератором: 17 Травень 2015
  2. Straniera

Straniera Well-Known Member

А туалети і душові з вузесенькою шторкою_ це взагалі! Приватності нуль! Всі разом спраіляємо нужди і разос миємося!

3. his joker

his joker Well-Known Member

Тааааа, то жах :sad: не можна нормально нужди справити, і жінки мучаться, потім хто свічками користується, а кому клізму ставлять. А через пару годин після клізми - в пологове...
    В патології хоча б два туалети, та й персонал пускає збігати в їхній туалет, якщо черга. А в пологовому відділенні на 4 поверсі сваряться, і в свій не пускають. І це при тому, що туалет тільки один, а породіль багато, та й коли ти зі швами, то не дуже можеш швидко рухатися...

Надіслано від мого LG-D325, використовуючи Tapatalk

• Безграмотно Безграмотно x 1
  4. bobryha

bobryha Well-Known Member

Може хто в курсі про план закриття пологових на мийку? який закриватимуть наступним?

5. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

мда...
    нічого не змінилось за два роки.
    Цікава жіночка :) помню - помню ))

6. his joker

Напевно, пологовий на Мечникова. Він один ще не "мився" вдруге за цей рік.

7. bobryha

я теж так думаю, тільки цікаво коли? десь січень, чи може пізніше?
    потім напевно Медичний...

8. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

А чи практикують в наших пологових вертикальне народження дитинки?

9. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Ану признавайтесь хто народжував/народжує найближчим часом на Джамбула? Яка там обстановка, як з карантином і пусканням в родзал?

10. shparynka

shparynka Well-Known Member

11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

"Пологовий Меду"-це "народна " назва пологового відділення ЛОКЛ . Тому видає адресу ЛОКЛ, яка є на Чернігівській. А адреса власне пологового відділення- Некрасова 4 ( по факту - там одна велетенська територія і будівлі ЛОКЛ і пологового- поруч)
    п.с. хто планував народжувати у Жемели в Меді- налаштовуйтеся на інших лікарів: п. Олена на вимушеному лікарняному у зв язку із травмою

12. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Свіженьке про Мед. Мала брата сестра народжувати в Жемели, але в неї травма. ПДП на 10 січня, 3 поклали в патологію через можливі проблеми в дитини. Вагітність без ускладнень, тільки наміряли великий плід. Спочатку планували плановий КР, але 5 її глянули на кріслі, побачили "2 пальці відкриття", без жодних ознак перейм включили стимуляцію, вимучили і екстренно прокесарили. Доба минула, дитину мамі не принесли жодного разу, неонатолог сказала цьоці "що то так має бути", хоч мама і дитина почуваються добре. Ніякого прикладання до грудей, ясна річ, ще не було. Дізнаюся прізвища, напишу.
    Натомість моя сестра 2 години тому народила в Рівненському обласному пологовому. ПДП мала 1 січня. Перебувала там з 21 грудня, періодичні перейми мала з 11 грудня. 3 січня відійшов корок і трохи вод. В сестри були проблеми по гінекології, але ніхто її нікуди не гнав. Після відходження корка лікарка сказала, що оглядати не буде, щоб не травмувати шийку і не спровокувати кровотечу. Спокійно прставилася до того, що перейми йдуть довго, сказала, що краще довше, але м'якше.
    Словом, я зла і мені сумно з того, що лікарі користуються незнанням роділь. Звичайно, мама теж зобов'язана готуватися до пологів. Але є як є: якщо ти не в курсі про протоколи і не розумієш ідеально хід пологів, тебе розведуть при першій можливості.

• Подобається Подобається x 4
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Поговорила з сестрою. Народжувала вертикально на спеціальному кріслі. Без розривів по старому шву, малий 3620 грам. Контакт шкіра до шкіри 2 години. Все можуть, було б бажання.

• Подобається Подобається x 8
    • Оптимістично Оптимістично x 3
  14. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Я по свіжих слідах з Мечнікова. Дитина 2 год шкіра до шкіри. Після того вже обтирають, одягають і т.д. Здивована була, що ніхто за всякі "добровільні" внески на фонд лікарні не говорив, навідміну від попередніх пологів три з половиною роки тому. Дитину після пологів забрали. Сказали, щоб лягла поспала відпочила, а коли вона проснеться привезуть. Просила пару раз привезти, бо сон не брав. Дитина біля мене = мені спокійніше. За грудне вигодовування говорили. Питали чи нема проблем з прикладанням і т.д. Вода гаряча цілодобово. Пологовим загалом задоволена.

15. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

В кого Ви народжували?

16. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Долотказін О.Е

17. pompocska

pompocska Member

Дівчатка,може не туди пишу, але десь був список "набір для дитини" на джамбула , а також "кр набір"

Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk

18. his joker

[​IMG] - набір на природні пологи на Джамбула

19. Kichka

Kichka Member

Ідіть в тему "Збираємось до ПБ"

Надіслано від мого Lenovo S90-U, використовуючи Tapatalk

20. bobryha

Хто в курсі чи планують закривати Мечникова на мийку в лютому?

21. Syriya

Syriya New Member

Вже закрили. Зі вчора,ніби.

Надіслано від мого GT-S7272, використовуючи Tapatalk

• Інформативно Інформативно x 1