Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Supernatural, 22 Квітень 2015.

1. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Початок теми тут

Я народжувала на Мечнікова, і ніяких проблем не мали (і милась там щодня, дитину бувало лишала в сестринській, пупок там обробляли, і все Богу дякувати, все з тим гаразд). А багато знайомих скаржились на стафілокок на Батальній. Тому той роддом навіть не розглядала. Але думаю що може бути по-різному у кожному роддомі.

Останнє редагування модератором: 17 Травень 2015
  2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Про лікаря у цій темі - офф. Але з телефону не перенесу цитування. Тому напишу тут. Федина вже більше міфами обростає . 1. Хрестиків на голрві дітей не вицарапує, спеціально не мітить :).Але те,що є подряпини у діток- факт. Просто неакуратно робить амніотомію. А робить він іі майже завжди. При амніотоміі,особливо на пласкому міхурі, подряпати голівку дуже просто. Тому лікарі ,щоб уникнути цього,роблять часто прокол міхура трішки збоку. Тобто це просто неакуратна амніотомія,яка є його " почерком".2. КР робив і робить. 3. Від оплати послуг не знаю,щоб відмовлявся. Принаймні мені такі вирадки невідомі.

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. SovaBa

SovaBa noctua

відгук про аптеку пологового на Рапопорта. (лікарняна №297)
    -доброго дня. До котрої працюєте?
    -а що хотіли? Роддом зачинено, тому до 14.30
    -цікавить кесарський набір.
    -а, ну то зачекаємо скільки треба, бо то ж велика сума
    - ммммм.... добре, дякую.

ЗІ: ломка без звичного заробітку на кожному КР-пакеті? Ну, за 600-700 грн за кожного такого набору я б теж посиділа зайвих пару годин :girl_haha:
    ЗЗІ: яке буде розчарування, коли вони дізнаються, що цікавить лише список препаратів :girl_crazy:

4. Supernatural

А що ще входить в такий набір? І що з того має аптекарка? Вони і так продають через касовий апарат, тобто як і всюди.

5. SovaBa

SovaBa noctua

а хто регулює аптечеі ціни)))))? Звісно, що чек проб"ють. Але навару в лікарняній аптеці по відгукам на той набір +30% і більше. А набір коштує 2000 + грн.
    Щодо всього комплекту одягу, що входить в набір- то вже вияснила, де склад, і там всі комплекти є, в різних варіаціях. Саме звідти їх постачають по аптеках.

6. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  7. SovaBa

SovaBa noctua

а нічого, що фармацевт може сам купувати на складах чи в дешевих аптеках ліки і пакувати, а продавати по ціні комплекту? Фармацевти прекрасно теж вміють заробляти і знають ходи-виходи різні.

8. Supernatural

Щось не думаю що в аптеках начальство б дозволювало таку самодіяльність аптекаркам) Закуповують як і інші з складів, мають свою зафіксовану націнку, продають то по цим цінам бажаючим. А якщо їх ціна не підходить то можна потрібні речі закупити десь інакше. Так як і з будь-якими товарами, як на базарах - на ті самі товари різні ціни, бо в нас ринок покупця, вільна конкуренція, так би мовити :girl_smile:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Не знаю як на Джамбул а , а на мечнікова є практика, що в основному невикористані медикаменти лікар забирає собі, потім повертає в аптеку, де їх повторно продають і то ділиться між лікарем і продавцем
    П.с. З перших пологів мені все що залишилось віддали, з других ні) хоч 100% знаю що жодні з медикаментів використані не були. Потім мене сусідка просвітили про такий метод

10. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Ні, не може, найманий в аптеку провізор не може такого робити.
    Але не сперечатимусь з Вами, бо тут тема про те.

11. his joker

his joker Well-Known Member

Дівчатка, маю питання :)
    Знаю, що на Джамбула можуть видати свідоцтво про народження дитинки. А в інших пологових є така практика, не знаєте?

Надіслано від мого LG-D325, використовуючи Tapatalk

12. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

На мечнікова теж можна зробити свідоцтво

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

13. his joker

О, добре! Якраз там планую народжувати :)
    Дякую!

14. Emmy

Emmy Прямую до мети

В Меді точно є, приходить працівник з РАЦСу у визначені дні на 2 години. Можна принести всі документи і отримати довідку на місці. Але нам, напр, так було незручно, бо виписували мене в 13 год, а той працівник був з 16 здається.

Надіслано від мого SM-J500H, використовуючи Tapatalk

15. his joker

Дякую!

16. SovaBa

SovaBa noctua

а я думаю, бо
    1.-приховують список
    2. готові почекати кілька годин, аби комплект продати.
    3. а хто сказав, що дозволяє то начальство? Маю приклади такого заробітку в одний зі звичайних аптек і в ветеринарній.

Та й зрештою- можна купувати там в тридорога і тішитися, що то "офіційно", бо "я так не думаю" - то вагомий аргумент))) А список такий, що не самому накупити ліків нереально, на 2х листах А4.
    А я особисто хочу зекономити і не переплачувати. Тому доведеться вимагати в них той список.
    Може, бульше того, знаю такы випадки, та сперечатися немае для чого. Просто провізор не буде чекати покупця кілька годин, аби продати той пакет, ні)))))?
    --- дописи об"єднано, 24 Жовтень 2016 ---
    то окремо доплачується за то? В теорії можна було б замовити наперед її

17. SovaBa

SovaBa noctua

Доречі, щодо додаткових оплат- "як не заплатиш- не випишуть" - хтось пробував писати заяву за власним бажанням, під свій ризик і т.д? Я першого разу таки платила, бо хотілося яклсь спокійно щоб все було. Але як буде знову така педіатр- то не хочу. Тоді і за зйомку на виході "влетіли" ..)))) Але то вже чоловік з радості погодився сам :girl_cray:

18. Supernatural

Я нічого не платила, хоч завідуюча натякала) І від їхньої фотосесії там відмовилась, хоч вони там всім її наполегливо рекомендували і багато хто не емоціях робив, а потім доводилось то все оплатити. Але то все за бажанням :girl_smile:

19. Emmy

Emmy Прямую до мети

[QUOTE="SovaBa
    то окремо доплачується за то? В теорії можна було б замовити наперед її[/QUOTE]
    На рахунок оплати нічого не було написано, думаю безкоштовно, просто для зручності батьків зроблено.

Надіслано від мого SM-J500H, використовуючи Tapatalk

20. onebyone

onebyone Well-Known Member

Вставлю і я свої п'ять копійок . Двоє старших дітей народжувала у Федини, третю вже не хотіла , бо мене якось трохи лякала перспектива знову бути з розривами. Так дійсно він ніби дуже релігійний, погладить жіночку, гарно поговорить з нею, а вагітні дуже люблять це . Я сама спочатку його майже обожествляла. А тепер через 7 років від останніх пологів проаналізувала , що у всіх знайомих породіль були розриви , вирішила , щось значить не то, не піду я вже до нього . Всі мої дуже дивувалися, а я собі вирішила , що не хочу . Про історію , як 15 вересня мене , як і інших відіслали з Мечнікова народжувати на Рапопорта я вже писала . В чергового лікаря я народила без жодного розриву, за 4 дні я вже вдома бігала . Я дуже добре запам'ятала слова , які мені чергова лікар говорила за пару секунд до того , як народилася моя дівчинка. Я думаю того в мене і не було розривів.

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

• Подобається Подобається x 2
  21. his joker

[QUOTE="onebyone, post: 2448389, member: 34114" Я дуже добре запам'ятала слова , які мені чергова лікар говорила за пару секунд до того , як народилася моя дівчинка. Я думаю того в мене і не було розривів.

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk[/QUOTE]

То були якісь чарівні слова? ;) Скажіть і мені, я теж хочу без розривів)