Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Supernatural, 22 Квітень 2015.

1. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Початок теми тут

Я народжувала на Мечнікова, і ніяких проблем не мали (і милась там щодня, дитину бувало лишала в сестринській, пупок там обробляли, і все Богу дякувати, все з тим гаразд). А багато знайомих скаржились на стафілокок на Батальній. Тому той роддом навіть не розглядала. Але думаю що може бути по-різному у кожному роддомі.

Останнє редагування модератором: 17 Травень 2015
  2. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

Може комусь буде корисною інформація про пологовий на Раппопорта (взято з їх facebook):

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. Delfy

Delfy Well-Known Member

соупаденіє? не думаю..
    Сестра домовлялась із Данковим про пологи минулого тижня. Інформація про відпустку Данкова була, а щодо їх мийки - ні. думаю, це повязано із кількістю перевірок і розслідуванням щодо дівчини, в якої там померла нещодавно дитина..
    До кого йти в Медінститут на пологи, які з природніх можуть швидко перетворитись в КР?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

Теж не думаю, що так раптом співпало. Тільки ж милися в травні, ще і 5 місяців не пройшло.

5. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

А якщо тепер через закриття Джамбула інші пологові будуть трохи перевантажені, то їх теж потім позакривають непланово на "додаткові" мийки через збільшення к-сті людей?
    Таке може бути?

6. bobryha

bobryha Well-Known Member

свого старшого синочка, за таким же сценарієм( спочатку родила сама, як не вийшло- прокесарили) народжувала в литвинчук(тоді ще на батальній). зараз вона в медінституті

• Інформативно Інформативно x 1
  7. Funny girl

Funny girl Well-Known Member

Мій лікар попередив про свою відпустку ще більш, ніж місяць тому (а ходить він у відпустку майже завжди, коли мийка). Очікувала, що десь зараз закриють, коліжанка говорила, що 20-го планують закривати , закрили 17-го.

Попереднього разу мали закривати в квітні, закрили в травні, бо там затримка була через Мечнікова. Я боялась, щоб не було рівно через пів року , тобто кінець листопада- грудень, якраз коли мені родити.

8. bobryha

bobryha Well-Known Member

в мене та ж ситуація з медінститутом.... милися в вересні... а мені родити на початку березня...якраз виходить пів року. ...щоб ще не закрили((( цікаво , зараз можна вже десь взнати, коли наступрий раз в медичному мийка?

9. Funny girl

Funny girl Well-Known Member

ніяк, тільки безпосередньо перед закриттям, так мені всі казали.

Я вже морально підготувалась, що мені всеодно де родити і порозпитувала знайомих, і про Мечнікова, і про медінститут, як тільки заспокоїлась, воно саме вирішилось :)

10. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Мечнікова ніби мали помити до Нового року, там мені і казали.
    Але тепер Джамбула закрили (не можу таки докінця зрозуміти чи планово чи непланово), то може і там зміститься.

11. his joker

his joker Well-Known Member

Я питала минулого тижня в лікаря, в якого стою на обліку, коли мийка, бо мені народжувати на початку листопада. Він казав, що в жовтні навряд чи вже будуть закриватися, але до кінця року точно "митимуться", швидше за все з листопада, то краще домовитися в іншому пологовому.
    І тут буквально через 2 дні закрилися.
    Ще й написали про закриття власне в день закриття :) Минулого разу хоч за 2 тижні попередили...
    Теж думаю, що через той випадок вони все пришвидшили.

Надіслано від мого LG-D325, використовуючи Tapatalk

12. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Тут багато говорять про пологові, але пропоную внести трошки конструктиву. Дуже прошу заповнити форму за лінком нижче. Ця інформацію ми використаємо, щоб донести її до тих, хто реально може вплинути на ситуацію з пологовими у Львові. https://docs.google.com/forms/d/1qZdDAdLtEtAmdtEZT9KlFldN2rCK7OBXAtCIMJKuFfo/edit

• Подобається Подобається x 5
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 2
  13. Supernatural

Дівчата, а то правда що Федина дуже побожний лікар, гроші за пологи не бере (принаймі не вимагає), і він виключно за природні пологи (КР не практикує)? А якщо ситуація така що КР потрібний, то як? Іншого когось кличуть?

14. Chekay

Chekay Well-Known Member

ага, побожний-побожний , тільки пилюку в очі пускає, тут на протязі останнього року кілька разів були за нього гарячі дискусії - перечитайте. Маю знайомих, що народжували в нього, правда всі пологи були вагінальні, але одна з них до останнього мала КР під питанням, то збиралася до нього в будь-якому випадку, тобто він був в курсі того що КР можливий і не відмовив їй.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. Supernatural

@Chekay я десь читала що він дитині новонародженій надряпав хрестик на голівці (яка щойно народилась!), ну то вже занадто, якщо це правда. Потім ще батьки чекали коли то заживе, такий порив релігійний у доктора був :girl_smile: А як спеціаліст то він вроді непоганий?

16. Chekay

Chekay Well-Known Member

@Supernatural, на скільки я знаю, то ті хрестики, то наслідки його амніотомії але якщо і справді спеціально, то вже не релігійністю, а фанатизмом попахує, ІМХО.
    На рахунок професійності, то я б до нього не йшла навіть за доплату, бо всі знайомі що в нього народжували отримали повний букет лікарських послуг - проколювання вод, стимуяція, в 2 випадках було витисканя, епізо, і крім того розриви. Правда всі до одної його боготворять, бо ще з першої зустрічі навішав лапші, що він за природу, і взагалі буде все як того хоче Бог, а він просто інструмент в руках божих. На ділі все дуже відрізнялося. А ще в нього є свої приколи з заливанняи швів спиртовою настоянкою календули, годування породілі цитрусовими, викладанням роділі в різні пози, що не завжи є зручними для жінки, але лікар сказав...
    Ви пошукайте тут і почитайте, там було про нього кілька стрінок списано,і з того всього нічого доброго. Хоч варто сказати, років 7 тому він вважався дуже хорошим лікарем, а зараз чи то він змінив свій підхід до роботи, чи жінки сталии вимагати нормальних пологів.... та маємо що маємо. З форумлян, здається наша Красуня в нього народжувала не так давно, і на скільки я пам'ятаю відгук невтішний

Останнє редагування: 23 Жовтень 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Inglor

Inglor Well-Known Member

Практикує. Зі мною лежала дівчина, яка мала плановий КР в нього.

18. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Ви ж це не серйозно :wacko: ?! Зайдіть в тему "Не раджу лікаря з ПБ". А на рахунок оплати: я би дуже здивувалася якби після тих всіх знущань жінки йому би ще й платили. (Хоч наскільки пригадую ніхто не писав скільки йому платив і чи платив).

19. Chekay

Chekay Well-Known Member

ті кого я знаю платили і не мало але вони вважають, що лікар мі-мішечка і без нього вони б не справилися:girl_impossible:
    --- дописи об"єднано, 23 Жовтень 2016 ---

Останнє редагування: 23 Жовтень 2016
  20. shparynka

shparynka Well-Known Member

як- надряпав????? Я в шоці..... і йому зо то нічого не було??? ну от взагалі- нічого-нічого???? ппц....

21. Supernatural

Саме таке у відгуках колись бачила, сама в шоці з такого :girl_yes2: Навіть якщо то від його "проколювання вод", то не знаю як то треба проколювати щоб дітям аж голови дряпати:girl_in_dreams:(а відгук такого плану був не один). Не знаю як він як лікар, тоді я як читала його багато хто хвалив, але разом з тим про оту релігійність його описували. І що він максимально за природні пологи теж писали
    --- дописи об"єднано, 23 Жовтень 2016 ---
    Ясно, все як "прийнято" :)

Останнє редагування: 24 Жовтень 2016