Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Supernatural, 22 Квітень 2015.

1. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Початок теми тут

Я народжувала на Мечнікова, і ніяких проблем не мали (і милась там щодня, дитину бувало лишала в сестринській, пупок там обробляли, і все Богу дякувати, все з тим гаразд). А багато знайомих скаржились на стафілокок на Батальній. Тому той роддом навіть не розглядала. Але думаю що може бути по-різному у кожному роддомі.

Останнє редагування модератором: 17 Травень 2015
  2. Lancaster

Lancaster New Member

А Вам коли термін народжувати? Ще може все змінитися,краще майте два варіанти,і Джамбула і ще один.Я так собі планую,бо термін по узд 12 травня.

3. dvika

dvika Member

в мене термін - кінець травня/початок червня...

4. Danuta

Danuta Active Member

а я ніби встигаю))) термін 10-12 трвня, але сказав лікар що в мене це скоріше буде , десь на свята))

• мімімі мімімі x 2
  5. Millochka

Millochka Well-Known Member

Привіт. Я на форумі, та і в Львові, новенька. Підскажіть, будь-ласка, до якого пологового будинку відноситься 2 ЖК?

6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

територіально-Джамбула.А загалом- до будь-якого міського ( Джамбула чи Мечнікова)

• Подобається Подобається x 1
  7. Millochka

Дякую за відповідь. А не підскажите адресу?

8. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

Пологовий будинок 3-ї міської лікарні вулиця Якова Раппапорта, 8 та Міський комунальний клінічний пологовий будинок №1 вул. Мечнікова, 8.

• Інформативно Інформативно x 1
  9. сніжна

якщо у вас не львівська реєстрація, то в першу чергу для вас- обласний пологовий на Некрасова. В міських пологових можуть попросити написати заяву на ім я гол. лікаря про бажання народжувати саме тут. Жіноча консультація, в принципі, немає приписки до пологового жодного. Просто є певна зональність куди можуть вас привезти на чергові пологи по швидкій. Якщо ви без львівської реєстрації і нема домовленості із лікарем конкретного пологового, швидка має вас везти в обласну ( міські мають право відмовити). Якщо ви із львівською реєстрацією, і їдете на чергову бригаду по швидкій, тоді в першу чергу швидка мала би вас везти у ближній територіальний міський пологовий ( тобто наприклад , із Залізничного р-ну- на Джамбула, із Личаківського- на Мечнікова і т.п.). А загалом- якщо попросити бригаду- привезуть куди треба.

10. Millochka

Величезне дякую. Отже, готуватись в обласний на Некрасова, бо моя приписка ого-го де, а домовлятись хто знає з ким, та і доньку народжувала з черговою бригадою, то не пожаліла)))

11. сніжна

якщо ви без домовленості плануєте на чергову бригаду і без львівської реєстрації- тоді у вас без варіантів: лише обласний прийме. З міських сміливо можуть відфутболити, особливо коли і так навантаження у них велике

12. dvika

dvika Member

Тобто, якщо в мене прописка не Львівська, то мене приймуть на Джамбула чи Мечникова, якщо я домовлюся з якимось лікарем, так?
    --- дописи об"єднано, 6 Квітень 2016 ---
    Ніякі заяви писати нікуди не треба?

13. сніжна

Домовлений лікар і прийме. А стосовно заяви-питайте у свого лікаря. ТОму що інколи проходить і так, але частіше просять написати заяву і інколи +оплатити "добровільний внесок"

14. Millochka

Ох, як все заплутано. Треба ще порозпитувати участкову в ЖК.
    Коли народжувала доньку в Полтаві, то було легше. Всі хто стоїть в міських ЖК - народжують в 1 міськ. пологовому, хто з області, де не має пологових - в районному пологовому, в ПЦ народжують з ускладненнями або по домовленості.
    Але ЖК в порівнянні я вже тут полюбила)))

15. dvika

dvika Member

Дівчатка, в тому році багато негативу писали про Мечнікова - зараз я так розумію, що там все добре з інфекціями?

16. Olyusya

Olyusya Позитивчик ;)

Я народжувала в січні,то все гаразд і зі мною, і з іншими дівчатами і їх дітьми.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. сніжна

@Millochka у нас теж не складно. Якщо в 38 тижнів Жк передає вас під нагляд пологового,то теж дає скерування за вашою домовленістю. Якщо іі немпє,то нельвівським або при ускладнених патологіях - в обласну, львів янкам - в 1 з 2 міських

18. olena hirska

olena hirska New Member

і мене цікавить інформація про мечнікова яка там ситуація відносно інфекції?

19. сніжна

спокійна ситуація

20. dvika

dvika Member

По Джамбула вже є точні дати закриття?

21. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

Питала позавчора - нема. Їм нічого не кажуть, бо минулого разу казали про закриття в квітні і не підтвердилося, тому зараз не поспішають розголошувати. Чула, що з 11 чи 12 травня і до початку червня, але в ЖК не підтвердили, бо не впевнені самі.

Надіслано від мого IQ4502 Quad, використовуючи Tapatalk