Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Supernatural, 22 Квітень 2015.

1. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Початок теми тут

Я народжувала на Мечнікова, і ніяких проблем не мали (і милась там щодня, дитину бувало лишала в сестринській, пупок там обробляли, і все Богу дякувати, все з тим гаразд). А багато знайомих скаржились на стафілокок на Батальній. Тому той роддом навіть не розглядала. Але думаю що може бути по-різному у кожному роддомі.

Останнє редагування модератором: 17 Травень 2015
  2. Olyusya

Olyusya Позитивчик ;)

На Мечнікова була цілодобово.

3. Olyusya

Olyusya Позитивчик ;)

Я була з книжкою "Вчимося готувати грудьми" і зрозуміла, що для початку все рівно потрібно щоб показали, бігали за персоналом і ловили їх щоб допомогли, всі сказали що я сильно начиталася " розумних" книжок, що в житті так не є і бла бла бла... Коротше виносять мозги по повній... Суміш прям всіх можна сказати заставляла купувати, адже я не розумію чому моїй сусідці по палаті за пару год до виписки сказали догодовувати дитя, адже втратило багато у вазі, якщо всі знають що немовлята втрачають її, а молоко в неї фонтанами лилося.

На рахунок лактолога Ірини, то не знаю чи то про її масажі йде мова. Але вона масажі не робила, просто лекція і все, трошки зробила легенький релакс для грудей хіба. І вона єдина хто за 3,5 доби мого перебування в роддомі підтримала мене на рахунок ГВ і показала як дитину правильно прикладати. А ще я помітила що дитяче відділення щось її не долюблюють.

• Подобається Подобається x 1
  4. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Вірю, знаю) і знаю, що таки не від них залежить. Ну, як прикладати зобов'язані показати, але ж зрозуміло, що навіть, як персонал за гв, все одно ніхто коло жінки не буде цілодобово сидіти і виправляти прикладання. Треба надивитися відео, картинок, роздрукувати то з собою. Взяти книжки, памятки. А з іншими питаннями звертатись до консультанта по телефону, якщо виникає потреба. Подумати, що робити у випадку сильної жовтушки чи надмірної втрати ваги - в моїх знаннях до родів з гв найбільшою прогалиною виявилось що таке "випадки, коли дійсно треба догодовувати"? Якщо догодувують, то зі робити це щі шприца також зобов'язані. Найбільше, що вони там псують обізнаній мамі - нерви (це теж дуже недобре), але все таки гв в руках мами). Ну і насамкінець скажу, що не всі лікарі і персонал такі, може і цілком пощастити, тому аж так "все пропало" налаштовуватися не варто;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Olyusya

Olyusya Позитивчик ;)

Звичайно, що не варто. Це напевно в мене просто " осадок " залишився на душі після такого перебування в ПБ але це не означає, що у всіх так)

Надіслано від мого D6503, використовуючи Tapatalk

6. enigma

enigma Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  7. Hexe

Hexe Well-Known Member

ну то дивлячись скільки втратило,втрати ваги бувають різні. деколи тре догодовувати.
    --- дописи об"єднано, 16 Лютий 2016 ---
    то взагалі ще в родзалі вам мають показати як дитину прикладати. ну принаймі на перших пологах так було,мала спочатку полежала в мене на пузі,потім її поклали збоку і неонатолог допомогла правильно сосок вкласти. другий раз вже ніхто не парився:)

8. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

@Zolotkoрозкажіть детільніше що такого на Мечнікова нетак, я коли там народжувала пару років тому то все було більше-именш (гарна кімната, хороші лікарі). єдине не сподобалось те що душ барахлив (щось з шлангом було), і температура нормально не регулювалась. І ще харчування явно замало їхнього.
    --- дописи об"єднано, 16 Лютий 2016 ---
    На Мечнікова мені всі добре показали як дитину прикладати, і всі лікарі були "за" ГВ, єдинк що одна медсестра пропонувала раз вночі догодувати сумішшю (бо я тоді давала малу на ніч окремо, не могла сидіти і реально важко першу ніч було, потім без проблем годувала грудьми, а одразу після народження дитину прикладала і вона їла молозиво, ну а на 3-й день прибуло багато молока вже:girl_smile:).

9. Iryna

Iryna Well-Known Member

Може хтось в курсі який план закриття на мийку Джамбула? Цікавить квітень - травень?

10. Jylya

Jylya New Member

До речі, а Мед. не закривають на мийку?
    Десь кінець квітня

11. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

Мені народжувати в травні, то поки казали в ЖК на Джамбула, що плану взагалі як такого нема, але в принципі, не мали би закривати. Хочеться вірити:)

12. Olyusya

Olyusya Позитивчик ;)

Враховуючи що дитинка народилася 4200 то не багато втратила, точно не пам'ятаю, але здається не більше 300 г

В родзалі це виглядало так, положили дитинку, запхали їй сосок до рота і сказали притримувати грудь щоб носик не закривало і це все прикладання, а сама то я орієнтувалася по книжці вже, коли була в палаті, але мені нічого не виходило нажаль, тому кликала допомогу.

13. Olyusya

Olyusya Позитивчик ;)

Можливо хтось знає, що в Джамбула була вакцина БЦЖ? Знайома родила в середині січня то казала що дитині зробили його. Я думала то взагалі вакцини нема вже давно у Львівській області.

Надіслано від мого D6503, використовуючи Tapatalk

14. santasanta

santasanta Member

Дівчата, підкажіть, будь ласка, чи є зараз карантин в львівських пологових будинках?

15. Сонце

Сонце Well-Known Member

Щойно виписалась із Джамбула то там був. Нікого не пускали.
    Хіба чоловіка на природні чи на пару хв після кесарського.

• Інформативно Інформативно x 1
  16. opron

opron Well-Known Member

@santasanta, Коліжанка у вівторок народила в меді - там як завжди прохідний двір

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

17. habika

habika Active Member

Вибрала я собі поооговий на мечнікова і тепер думаю чи не зробила я помилку! Майже всі знайомі і родичі відмовляли від нього, страшуть стафілококом хоча не родили там. Інші дві знайомі родили недавно на джамбула і не повірите заразились тим же стафілококом, кому вірити, де родити? Тепер таке враження що жінка йде на каторгу а не на роди, а з тим грудним вигодовуванням то тільки страх бере...можливо це тільки в мене така передпологова паніка

18. Olyusya

Olyusya Позитивчик ;)

Менше переймайтеся тими розмовами, я родила на Мечнікова, все там норм... І знайомі там родили і все добре... За ГВ окрема тема, але повірте тут все залежить тільки від вас.

19. Chrystal

Chrystal Well-Known Member

Два тижня як повернулась з Мечнікова...наразі проблем не маємо,умовами дуже задоволена,суміш ніхто не пхав...а навпаки підказували як підтримати ГВ. Погоджуюсь що все залежить лише від вас...ваша гігієна,гігієна дитинки,контроль всіх дій персоналу, нормальне харчування і т.д.

Надіслано від мого GT-I9300, використовуючи Tapatalk

20. habika

habika Active Member

А ви після пологів на якому поверсі лежали?

Отправлено с моего LG-H422 через Tapatalk

21. Chrystal

Chrystal Well-Known Member

На четвертому. Дивна ситуація,але на 4 поверсі дещо іншими засобами обробляють дітей ніж на 3 поверсі,і там набагато кращі умови ніж на третьому,палати новіші і чистіші.