Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Supernatural, 22 Квітень 2015.

1. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Початок теми тут

Я народжувала на Мечнікова, і ніяких проблем не мали (і милась там щодня, дитину бувало лишала в сестринській, пупок там обробляли, і все Богу дякувати, все з тим гаразд). А багато знайомих скаржились на стафілокок на Батальній. Тому той роддом навіть не розглядала. Але думаю що може бути по-різному у кожному роддомі.

Останнє редагування модератором: 17 Травень 2015
  2. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

від інфекції, яка отримала сприятливі умови для розвитку.

• Подобається Подобається x 1
  3. zkate

zkate Well-Known Member

то я так розумію, що це не обов"язково має бути золотистий стафілакок...

в нашому організмі багато інфекцій живе, які не проявляють себе до пори, до часу, а потім в ослабленому організмі бац і вилізли?

4. cjomcjomka

не обов'язково, а навіть якщо і він - то він у нас в тілі і без ПБ є

5. zkate

zkate Well-Known Member

дякувати Богу, не одна я так думаю... бо та істерія з Мечнікова, я вже подумала, що я вже зовсім ту-ту, всі ж в один голос кричать прийшли здорові - пішли хворі

6. Aringe

Aringe New Member

Роддом на Мечнікова закривають на мийку з 17 листопада по 8 грудня. Сьогодні дзвонила в приймальню, інформацію підтвердили. Кажуть, що на Джамбула по 11 ліжок в палаті....

• Інформативно Інформативно x 1
  7. zkate

zkate Well-Known Member

плакати вже сьогодні, чи почекати, може малюк дочекається кінця мийки :girl_cray:

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

в патології там і так по 6- 8 ліжок . А у післяпологовій палаті там таку кількість ну ніякне втиснеш :)

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Rona

Rona Мама-йожик

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  10. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

та я думаю, що з такими пріколами і на Батальній свої пріколи ;)
    Чому? Навіть приватна клініка дає заключення з мокрими печатками і ви ті заключення/аналіз вклеюєте в свою карточку. І далі все згідно стандартних процедур.
    Читаємо уважно гілку про ГВ, там все є ;) Раджу ось цю тему SOS! не знаю де написати (проблеми із ГВ) тут в першому дописі перелік всіх тем з яких можна почерпнути всю потрібну інформацію! А також на додачу телефони хороших консультантів з ГВ.
    обожнюю цього лікаря, як ЛІКАРЯ, а не КОНСУЛЬТАНТА з ГВ. За його консультації з ГВ, язик би йому відірвала. Бо той хлоп реально не знає ніц про правильне ГВ!!! Маючи його книжку, розділ про ГВ у мене просто перекреслений ручкою, бо інколи коліжанки беруть її читати, то зразу бачать, що то не варте уваги ;)

та ні, це ж не всі поголовно потім з маститами і фурункулами. Та й не лише з Мєчнікова.
    Я перший раз народжувала в Меді, другий на Мєчнікова (Мед мився), то обидва рази прийшла жива здорова і з дітьми все добре. Кума 2 рази на Мєчнікова після КР теж без пріколів. А знайома з Меду (у нас різниця пологів десь до тижня часу), то малу зі стафілококом принесла додому, сама в нормі. І завжди так було, хтось притягнув з пологового ту бяку, хтось ні. Щось думаю, що вже за круто то все на Мєчнікова спихають (хоча сама не дуже полюбляю той пологовий, але це занадто). Того г... стафілококу всюди вистачає.
    В когось імунітет справився, в когось ні.
    А ота бздура з посиленою гігієною, то в перли треба))))

11. Aringe

Aringe New Member

Я надіюсь, що мій дочекається. А вам на коли родити?

12. zkate

zkate Well-Known Member

початок грудня, а як буде...

13. cjomcjomka

я лежала в палаті, де було 4, а в сусідній було 10 (січень 2012 року)

14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ДЕПАРТАМЕНТ ОХОРОНИ ЗДОРОВ"Я ІНФОРМУЄ!
    ВІдповідно до наказу департаменту охорони здоров"я Львівської облдержадміністрації з 17 листопада до 8 грудня 2015 року Львівський міський клінічний пологовий будинок №1 (вул.Мечнікова, 8) тимчасово закривається для прийому вагітних жінок і роділь. У цей період за участі незалежних експертів буде проведено всебічне,об"єктивне вивчення епідеміологічної ситуації та проведено повний комплекс профілактичних заходів.

• Інформативно Інформативно x 7
    • Подобається Подобається x 4
  15. Melian

Melian Well-Known Member

На тижні була у свого лікаря на Джамбули, то вона казала що в патологія забита по завязку вагітними, а післяродові палати пустують.. Але навряд чи так буде якщо Мечнікова закривається....в мене термін на кінець листопада, ото вже повезло...

16. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

у мене таке враження , що вона там забита завжди...

17. Aringe

Aringe New Member

Хто народжував на Мечнікова недавно скиньте будь ласка фото списку у роддом. Дуже вам дякую!!!

18. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Що мене вразило цього разу в меді, так це те, наскільки змінилась ситуація з підтримкою ГВ. Якщо раніше там дітей якщо і підгодовували сумішшю, то тільки з "мензурки" або з шприца, наголошуючи на тому, що ніяких пляшечок не можна. То цього разу, як тільки мене перевели з післяопераційної, дитяча медсестра відразу ж запропонували купити в аптеці пляшечку, а суміш в них є на пості. Якась молода педіатр Уляна Степанівна (?) пропонувала догодовувати дітей на право і наліво. З малою вагою - бо не мають сили, а великих - бо хочуть їсти. Ну і да "до шести місяців тільки ГМ, але з 3-4 місяців можете починати давати яблучний сік :suicide:". В цілому як на мене зміни в плані підтримки ГВ явно на гірше. Якщо жінки, які мають вже досвід з попередніми дітьми якось ці всі перли ігнорують, то не досвідчені мами чудово ведуться.

• Інформативно Інформативно x 2
  19. бетменша

бетменша Well-Known Member

А коли я була в меді, то там ніхто особливо не пропонував суміші. Ну але особливо і не відмовляли)) Тим дівчатам, які таки дали суміш (я теж так була затупила), завжди казали перед сумішшю давати груди, щоб дитина добре посмоктала, а тоді вже суміш. Але мушу відзначити, що дуже помагали прикладати. Чи то мені така медсестра дитяча попалась. Вона весь перший день приходила і дивилась, як я годую, помагала прикладати, бо малий ніяк не міг захопити сосок. В результаті малюк весь день провисів на циці, таки навчився захоплювати сосок і гарно смоктати. Педіатр теж наголошувала на грудному вигодовуванні і втішилась, коли я сказала, що пляшку майже не смоктав, порівняно з грудьми. Тобто в загальному в меді кожен сам за себе. Заставляти ні до чого ну будуть. Хоча хотілось би, щоб наполягали все-таки на грудному. Я от дала пляшку, тому що на другий день весь день був сухий памперс у дитини і я не знала, чи це норма. Питала в лікарів, вони знизали плечами "ну то може дайте суміш". Але то і мій недогляд, бо вже дома прочитала, що таке може бути, поки молоко не прийшло.

20. zkate

zkate Well-Known Member

от це найбільше добиває, знайома весною народжувала на Мечнікова, то їй взагалі ніхто нічого не показував, вона мені казала, щоб я читала дома і дивилась відео, щоб хоч трохи бути в курсі

21. Rona

Rona Мама-йожик

Дівки, я розумію, що то файно би було, якби мед.персонал в пологових підходив до кожної породіллі і слідкував як прикладає, прочитав би лєкцію на тему ГВ, був лагідним, як мамуся. Але. То є ваша дитина і відповідальність за те, що потрапляє їй в ротик лежить в першу чергу на вас. Нема чо її перекладати на цьотку, яку ви ледь знаєте і будете бачити в своєму житті три дні. Уже в наш час інформаційних технологій можна поцікавитись свідомій мамі, що вона буде робити з дитям після пологів, особливо як налагодити харчування. Чи знайти людину, яка в тому дійсно компетентна, має успішний досвід ГВ, професіонал своєї справи. Ну хоча б подругу, яка довго годувала свою дитину і може під'їхати, показати що й до чого.

• Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 3