Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Supernatural, 22 Квітень 2015.

1. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Початок теми тут

Я народжувала на Мечнікова, і ніяких проблем не мали (і милась там щодня, дитину бувало лишала в сестринській, пупок там обробляли, і все Богу дякувати, все з тим гаразд). А багато знайомих скаржились на стафілокок на Батальній. Тому той роддом навіть не розглядала. Але думаю що може бути по-різному у кожному роддомі.

Останнє редагування модератором: 17 Травень 2015
  2. ssonyya

ssonyya dreamer

Я в травні народжувала на Мечнікова. Зі мною і з дитиною теж все добре. Але дотримувалась правил гігієни як ніколи)

3. fantazerka

fantazerka Well-Known Member

Так, справді, в тому сюжеті Берту Михайлівну виставили якоюсь дивачкою, що говорить щось незрозуміле і не по суті. А виходить, що «журналісти» просто вирвали слова з контексту. Якщо чесно, я не здивована, бо весь сюжет – то гнила пародія на журналістику. Відразу видно, що автор просто подала інформацію так, як їй наказали. Наче і підняла питання стафілококу у відповідь на гнівні пости у ФБ, але насправді ніяка правда її не цікавила. Немає жодного розлідування, докопування до суті. Навіть більше: видно, що журналістка навіть не розібралася в темі. Інформація перекручена, неправдива. Починаючи від статистики Лікарні швидкої допомоги про кількість оперованих жінок (вищезгадана лікар-хірург володіє зовсім іншою статистикою, і цифри там значно вищі), закінчуючи коментарем Берти Михайлівни. Крім того, потерпілий, якого показують спиною і зі зміненим голосом, - то несерйозно. Так, наче все робилося для того, щоб розумна людина, подивившись відео, зробила висновки, що то просто якийсь невдалий чорний піар і не сприйняла серйозно цей сюжет. Ну принаймні я б такі висновки і зробила після його перегляду, якби не була «в темі», на жаль.
    --- дописи об"єднано, 8 Листопад 2015 ---
    Так, вони всіх відсилають до цьоці Марійки, яка робить грубі масажі, що є категорично протипоказаними, вона навіть антибіотики на свій розсуд часом «виписує». А якщо треба – то направляють до «своїх» хірургів, які запишуть в історії хвороби все так, наче й не було ніякого стафілококу. А потім в пологовому офіційно заявляють, що не зафіксовано в них ніяких звернень з приводу проблем з грудьми через внутрішньогоспітальну інфекцію.

Останнє редагування: 8 Листопад 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. fantazerka

Погрожують в першу чергу лікарям, а проти них мають вагомі важелі впливу, ну ви розумієте. А саме лікарі володіють найбільшою кількістю доказів і ведуть свою статистику.
    Ну і головне в тих погрозах – хірургу просто не дають спокійно виконувати свій лікарський обов’язок – оперувати, допомагати жінкам.
    До речі, і Шекета телефонувала з погрозами не лише потерпілим, а й лікарям, і навіть приїжджала власною персоною у хірургію з залякуваннями.

Останнє редагування: 8 Листопад 2015
  5. fantazerka

Жартуєте?
    Знущаєтесь?
    Хм, а як саме? Не підкажете?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. Dominika

Dominika Well-Known Member

та бо багато жінок не є "юридично підкованими" і взагалі не орієнтуються в таких речах. А деяким взагалі не до того. Вдома чоловік, діти, господарка. Вирізали каку, жива-здорова, ну і добре. Скоріше додому і забути то все. То треба мати активну життєву і соціальну позицію, щоб зважитись на юридичну тяганину. Плюс виснаження жахливе. Я як згадую ті три місяці з фурункулами...Два на попі, два на грудях...ні нормально сісти, ні дитину погодувати...Коли то все минуло, я була така щаслива. Але й виснажена. Фурункули плюс новонароджена слабенька дитина з коліками - в мене був такий стан, що я ледве розмовляла і ногами перебирала. Якби мені тоді хтось сказав про можливість подання заяви, я б відмовилась від такої ідеї однозначно. Ну і ще думаю, що є багато таких породіль як я - в яких був не мастит, а фурункули , і які відсиджували ті фурункули вдома, на свій страх і ризик. Тобто жодних доказів, окрім фізіологічних, не мають.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Orman

Orman Модератор-бомба

ну от мені реально як знущання виглядає. Всі хто мали стафілокок - нечупари, які руки не мили після туалету. А ПБ не винний.

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
  8. Ashlie

Ashlie Member

9. Kristochka

Kristochka New Member

В кожному ПБ є свої + і -. В кожної своя ситуація, лікар, виходячи з якої задоволена/не задоволена ПБ. Мені народжувати аж влітку, але я вже начиталась всі "прєлєсті" наших ПБ. Особисто я чекаю на відкриття Батальної, хоча думаю шо з такими темпами то ще не скоро...

10. Lamiya

Lamiya Active Member

І я чекала на відкриття Батальної, але прочитала що планують аж під кінець 2016 відкрити. Так що треба буде інший ПБ шукати.

11. Kristochka

Kristochka New Member

В мене просто там мама працювала, і я знаю там більшість персоналу і в лабораторії і на УЗД. Тому б дуже добре було туди попасти, але прийдеться звичайно шукати інші варіанти

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

12. aknytsU

aknytsU волошкова...)

До речі, не знаю чи то чутки чи правда, але є інформація, що ПБ на Батальній буде приватним (можливо частково). Кажуть, що половина належатиме Писарчуку (здається), а половина якомусь головному лікарю.
    Ще хтось чув про таке?

13. Kristochka

Kristochka New Member

я такого не чула...але все можливо

14. IrynkaMandarynka

IrynkaMandarynka Well-Known Member

Півроку тому теж ходили чутки про Мечнікова, що після мийки там буде платне відділення з контрактним обслуговуванням. Але так не сталося, і зараз ніхто навіть не згадує про це...

15. Kristochka

Kristochka New Member

я не проти платної медицини, але з відповідними умовами і ставленням) в нас ітак в лікарнях а кожному кроці "дай"

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  16. Zozuljka

Zozuljka Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  17. Rona

Rona Мама-йожик

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

на підставі чого він може бути приватним, якщо це : а) обласний перинатальний центр, а не просто пологовий;б) гроші на його реконструкцію виділяються з держ. бюджету і реконструкція йде по державним тендерам. З нього можуть зробити перинатальний центр з платними послугами ( як це є у тому ж Житомирському, де загалом за звичайні пологи і перебування у пологовому у касу ви можете заплатити більше 5 тис. грн, залежно від обраного переліку послуг), але не приватним пологовим.
    --- дописи об"єднано, 12 Листопад 2015 ---

Останнє редагування: 12 Листопад 2015
  19. Jane

Jane вєчно в бєгах...

Було би добре, якби Батальну зробили по типу пологового у Житомірі. Дивилася "інспектор Фреймут" про пологові, то попри платні послуги (плата за кімнату) у Житомірі пологовий досить прогресивний в плані родів і відношення до жінки, чого не скажеш про "столичний" роддом, такого жаху напевно у львові в найгіршому роддомі в підвалі немає...

• Безграмотно Безграмотно x 1
  20. Rona

Rona Мама-йожик

Може хтось знає скільки часу триває "мийка" в пологовому?

21. дашулька

дашулька Well-Known Member

3 тижня-місяць.

• Подобається Подобається x 2